Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Millet İttifakı'nın İl Temsilcileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Millet İttifakı'nın İl Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Millet İttifakı\'nın İl Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Millet İttifakı’nın il temsilcileri ile bir araya gelerek, Eskişehir ve ülke gündemine dair fikir alışverişinde bulundu.

19.02.2023 15:22  Güncelleme: 15:27

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Millet İttifakı'nın il temsilcileri ile bir araya gelerek, Eskişehir ve ülke gündemine dair fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Ataç, siyasi parti temsilcileriyle sürdürdüğü temaslar kapsamında son olarak, Millet İttifakı il temsilcilerini makamında ağırladı. CHP İl Başkanı Recep Taşel, İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Hüseyin Özcan, Gelecek Partisi İl Başkanı Mahir Sayın, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İl Sekreteri Ömer Aydın ve Saadet Partisi (SP) İl Müfettişi Nazif Ayaz'ın yer aldığı ziyarette, Eskişehir ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunuldu. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin kendilerini derinden üzdüğünü belirten Millet İttifakı temsilcileri, depremlerde yaşamını yitiren yurttaşların yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralılara da acil şifalar diledi.

Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi olarak AFAD ile koordineli olarak depremzedelerin ihtiyaç duydukları malzemeleri bölgeye gönderdiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Tepebaşı Arama Kurtarma ekibimizi, iş makinesi ve aşevi ekipmanlarımızı taşıyan araçlarımızı ilk gün deprem bölgesine uğurladık. Gaziantep İslahiye'de arama kurtarma ekiplerimiz ile birlikte yaklaşık 50 kişilik personelimiz görev aldı. Aşevimiz günde 5 bin kişiye sıcak yemek veriyor, köylere de yardım ulaştırıyor. Ayrıca ekiplerimiz, ilçedeki sorunları çözmeye çalışıyorlar. Ayrıca 1 TIR kömür olmak üzere 4 TIR İslahiye'ye, 1 TIR Malatya'ya, 1 TIR Diyarbakır'a, 1 TIR Hatay'a, 1 TIR Elbistan'a 1 TIR da Kahramanmaraş'a olmak üzere 9 yardım TIR'ı gönderdik. Acımız çok büyük. Gün birlik günüdür. Tüm yaralarımızı birlikte saracağız. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Sahada görev yapan tüm ekiplere Allah güç versin, Allah hepimizin yardımcısı olsun."

Ataç, ziyarete ilişkin ise "Uzlaşma metninin ilanından sonra çok değerli il başkanlarımızı davet ettik. Hem uzlaşma metini ile hem ülkenin genel siyasetiyle ilgili Eskişehir'in durumuyla ilgili sohbet ettik. Eksik olmasınlar, davetimi kabul ettikleri için il başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Zaten bundan sonra birlikte olacağız. Ülkemizin aydınlık geleceği için Millet İttifakı olarak ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Millet İttifakı'nın İl Temsilcileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement