Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın deniz kazası anları görüntülendi - Son Dakika
3.Sayfa

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın deniz kazası anları görüntülendi

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın Bodrum'da deniz kazası geçirdikleri anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Yaralanan çift, deniz ambulansıyla Turgutreis Limanı'na getirilerek hastaneye kaldırıldı. Esas Holding tarafından yapılan açıklamada, Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarının takip edildiği belirtildi.

25.08.2023 13:14  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'da zodyak botla deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın Bodrum'a getirilme anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Denizde geçirdikleri kaza sonucu yaralanan Sabancı çifti, deniz ambulansı ile Turgutreis Limanı'na getirildi. Sağlık ekiplerine teslim edilen çift, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SABANCI ÇİFTİNİ TESADÜFEN KURTARDILAR

Pegasus Havayolları'nın da yer aldığı Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da denizde kaza geçirdi. Leros Adası'nda zodyakla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır yaralanırken, çifti tesadüfen yanlarından geçen teknedekiler kurtardı.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın deniz kazası sonrası Bodrum'a getirilme anları görüntülendi
İş İnsanı Ali Sabancı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNAN ALİ SABANCI İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

İlk müdahalenin ardından adadaki hastaneye kaldırılan çift, daha sonra tedavi için Bodrum'a getirildi. Hayati tehlikesi bulunan Ali Sabancı, İstanbul'a sevk edilirken, Vuslat Doğan Sabancı'nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

AMELİYATLA DALAĞI ALINDI

İstanbul'a sevk edilen Ali Sabancı'nın dalağının alındığı ve durumunun stabil olduğu belirtildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın da ayrı bir uçakla Bodrum'dan saat 11.30'da havalanan bir uçakla İstanbul'a getirileceği öğrenildi.

TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR

Esas Holding'den yapılan yazılı açıklamada "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın deniz kazası sonrası Bodrum'a getirilme anları görüntülendi

SABANCI ÇİFTİNİN BODRUM'A GETİRİLME ANLARI GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın deniz kazası sonucu yaralanarak Bodrum'a getirilme anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Deniz ambulansıyla Turgutreis Limanı'na getirilen Sabancı çifti, sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın deniz kazası sonrası Bodrum'a getirilme anları görüntülendi
Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın deniz kazası sonrası Bodrum'a getirilme anları görüntülendi
Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı\'nın deniz kazası anları görüntülendi
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın deniz kazası anları görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement