Yeter Ki Doğru Ürünü Seçin, Bioxcin Yanınızda! - Son Dakika
Advertorial Haberler

Yeter Ki Doğru Ürünü Seçin, Bioxcin Yanınızda!

Yeter Ki Doğru Ürünü Seçin, Bioxcin Yanınızda!

Kabul edelim, kepekli saçlar da zayıflamış saçlar da hepimizin korkulu rüyası. Bir de önüne bir türlü geçemediğimiz saç dökülmesi sorunu var.

16.10.2020 13:01  Güncelleme: 02:16

Giderek seyrelen saçlarımız özgüvenimizi zedelese de aslında kaçırdığımız bir nokta daha bulunuyor. Sağlıklı saçlar için saç derimizin de sağlıklı olması gerekiyor! Saç derisi sağlığımızı iyileştirmeden de hedeflerimize ulaşmamız pek mümkün görünmüyor. Neyse ki saç sorunlarımızdan kurtulmamız ve saç dökülmesini engellememiz için piyasada birçok farklı ürüne erişimimiz mevcut. Ancak bu noktada da dikkatli olunması gerekiyor, her marka ya da her markanın her ürünü bize hedeflerimize ulaşma imkanı tanımıyor. Gerek ürün içeriklerinde kullanılan kimyasal maddelerin orta ve uzun vadede ciddi sağlık sorunlarına yol açabilmesi gerekse ürünlerin saç derisi ve saç sağlığını iyileştiren bileşiklerden yoksun olması hem zaman hem de para kaybetmemize neden olabiliyor. Üstelik yaşanan hayal kırıklığı da yanımıza kalıyor.

Peki kime güveneceğiz? Hangi markanın ürünlerini güvenle kullanıp fark edilir sonuçlar elde edeceğiz? Bu sorularla boğuşurken karşımıza çıkan, muhtemelen hepinizin de bildiği, Bioxcin hakkında derinlemesine bilgi vermek istiyoruz. Eczane kanalında "saç dökülmesi" uzmanı olarakkonumlandırılan ve piyasaya sürüldüğü 2006 tarihinden bu yana pazar lideri olan Bioxcin'i gelin birlikte yakından tanıyalım.

Bioxcin Ürünlerinin Başarısının Ardında AR-GE Çalışmaları Var!

Saç dökülmesine, kepek sorununa ve saç sağlığının korunmasına yönelik özel serileri bulunan Bioxcin ürünleri, BIOTA AR-GE Merkezi'nde geliştiriliyor. BIOTA Laboratuvarları'nda yaklaşık 10 bin bitki türü bulunuyor ve geçmişten gelen bilgi birikimi, gelişmiş teknolojilerle buluşturularak bitkilerin gücünün deneyimlenebilmesi sağlanıyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı olan BIOTA Laboratuvarı'nda kimyagerler, moleküler biyologlar, dermatologlar ve botanik uzmanları gibi farklı uzmanlık alanına sahip profesyoneller birlikte görev yapıyor. Bioxcin'in inovatif ve bitkisel gücü barındıran ürünleri de işte bu bilim merkezinde hayat buluyor. Bioxcin şampuan ürünlerinde yer alan ve bağımsız test kuruluşları tarafından etkinliği ispatlanmış Biocomplex B11 özel içeriğinin ardında hem dev bir kadro hem de sağlığa fayda sunmaya odaklanmış bir felsefe yer alıyor.

Bioxcin Saç Sorunlarına Özelleştirilmiş Çözümler Sunuyor

Saç dökülmesi, saç incelmesi ve kepek oluşumu gibi sağlıksız saç derisine işaret eden saç sorunlarına yönelik özel formüllerin oluşturulması gerekiyor. Üstelik tek bir formülden de bahsetmiyoruz. Bu noktada önemli olan bu sorunları yaşayan kişilerin sahip oldukları özellikler doğrultusunda formüle edilen ürünler sunabilmek. Bu noktada da karşımıza yine Bioxcin'in AR-GE çalışmaları sonucunda çeşitlendirdiği güçlü formüller çıkıyor. Biraz daha detaya girelim…

Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar bilirler, spesifik bir durum yaşanmadığı takdirde saçların dökülmesi zaman içerisinde hızlanır. Hafif derecede saçları dökülen kişilerle yoğun bir şekilde saç dökülmesi yaşayan kişilerin ihtiyaçları aynı kabul edilemez. Bu nedenle de bu kişilerin kullanmaları gereken ürünlerin içerik bazlı da farklılaşması gerekir. Bioxcin saç dökülmesine karşı şampuan ürünleri tam olarak bu felsefe ile çeşitlendirilmiştir. Bioxcin Klasik Seri hafif ve orta düzeydeki saç dökülmelerini engellerken Bioxcin Forte Serisi yoğun saç dökülmesine çözüm üretebilmektedir. Ya da farklı bir perspektiften ele alalım, kuru veya normal saçlara sahip olan kişilerle yağlı saçlara sahip olanların ihtiyaçları da farklılaşacaktır. Dolayısıyla ürünlerin belirli nitelikler doğrultusunda çözüm üretmesi hedeflere daha kolay erişebilmeyi sağlayacaktır. Bu anatomik gerçeğin farkında olan Bioxcin uzmanları ürün içeriklerini çeşitlendirerek en verimli sonuçları sunmayı başarmıştır.

Bioxcin Ürünleri Hem Güvenli Hem de Doğal İçeriklere Sahip

Bioxcin şampuan, Bioxcin serum ve Bioxcin tablet gibi farklı ürün gruplarının en önemli özelliklerinden biri de içerdikleri doğal malzemeler olarak ön plana çıkıyor. Üstelik bu malzemelerin güvenliği de klinik olarak test ediliyor. Ürün serileri özelinde klinik çalışmalar yapılıyor ve bu çalışmalar sonucunda elde edilen veriler yüksek memnuniyete işaret ediyor. Yine bir örnekle savımızın doğruluğunu ortaya koymaya çalışalım ve İtalya Pavia Üniversitesi tarafından 6 aylık süre zarfında gerçekleştirilen klinik çalışmaların sonuçlarına daha detaylı olarak bakalım.

Bioxcin Forte Şampuanın daha önce yoğun saç dökülmelerini azalttığına değinmiştik, şimdi ise ürünün 6 aylık performansını değerlendirelim. Güçlendirilmiş formüle sahip Bioxcin şampuan ürünü sürekli ve düzenli olarak kullanan katılımcıların saç dökülmesi birinci ayın sonunda %48, ikinci ayın sonunda %63, üçüncü ayın sonunda %76, dördüncü ayın sonunda %88, beşinci ayın sonunda %92 ve altıncı ayın sonunda %93 oranında azalmıştır.2017 yılında Akademetre tarafından gerçekleştirilen araştırma sonucunda dermatologların da Bioxcin Forte ürününü önerdiği bilinmektedir.Başarı ölçümlenebilir olduğunda bilimselliğin önemi bir kez daha öne çıkarken Bioxcin insan sağlığına gösterdiği özenle yine takdiri hak etmektedir.

Bioxcin Ruhunda İnovasyon Var

"Bioxcin ruhunda inovasyon var" derken ne ifade etmek istediğimizi açıklayalım. Termal suların iyileştirici gücünü birçoğumuz duymuşuzdur. Daha çok ağrıları olan ileri yaştaki kişilere termal tesislerde zaman geçirilmesi önerilir, ancak termal suların daha az bilinen faydaları da vardır. Termal sular sedef hastalığı, ürtiker ve atopik dermatit gibi çeşitli dermatolojik durumlarda klinik olarak etki göstermektedir. Son yıllarda termal suların deri üzerine harici olarak uygulanmasının faydaları üzerinde de çalışmalar yürütüldüğü bilinmektedir. Hücre kültürleri ve protein görüntüleme yöntemleri sonuçlarına göre termal suların anti-enflamatuar, anti-alerjik, antioksidan ve etkisi UVA'dan yüzlerce kat fazla olan UVB ışınlarına karşı koruyucu nitelik taşıdığı gösterilmiştir.

Nitekim Bioxcin Aqua Thermal Serisi'nde hem Bolu Göynük'ten hem de Bursa Osmangazi'den iki farklı tür termal su kullanılmaktadır.Ürünlerde kullanılan bu termal sular da Bioxcin tarafından incelenmeye gönderilmiş ve Uluslararası Biyometeoroloji Dergisi tarafından da inceleme sonuçları açıklanmıştır. Bulgular iki yöreden alınan termal suların hem anti-inflamatuar hem de anjiyojenik özellik taşıdığını ortaya koymaktadır. Bu nedenle de Bioxcin Aqua Thermal serisi kullananlar daha sağlıklı saç derisine kavuşabilirler, saç dökülmesi sorunundan kurtularak saçlarındaki canlılığı fark edebilirler.

Bioxcin Serum Çeşitleriyle de Fark Yaratıyor!

Şampuanları ve biotin tabletleri ile farkını ortaya koyan marka serum çeşitleri ile de çoklu fayda sunabiliyor. Forte ve Quantum serilerinde yer alan Bioxcin serum ürünleri de şampuanlar gibi farklı ihtiyaçlara yanıt verilecek şekilde formüle ediliyor. Forte serum ürünü içeriğindeki Biocomplex 11, Procyanidin ve bal sayesinde yoğun saç dökülmelerine karşın etkin çözüm sunuyor. Serinin güçlendirilmiş şampuanı ile birlikte kullanıldığında klinik çalışmalarda da gösterilen %100'lük bir memnuniyet kazanıyor. Quantum serisinde yer alan serum ise yine orta derecedeki saç dökülmesine etki gösterirken, saç telleri zayıflayanlara yönelik Bio-Activ peptidler ile zenginleştiriyor. Sonuçlar ise ilk yıkamadan itibaren alınabiliyor. Kalın ve gür saçlar hayalden çıkıp gerçekliğe dönüşüyor.

Size Kalan Doğru Ürünü Seçmek

Bioxcin şampuan kategorisinde çok başarılı işlere imza atıyor, bu durum anket sonuçlarına da yansıyor. Yalnızca dermatologlar değil Bioxcin kullanan kişiler de markaya %95 gibi büyük bir oranda güven duyarken kullanıcıların %96.1'lik kesimi Bioxcin markasını tavsiye ediyor. Evet marka güvenilir, evet Bioxcin insan sağlığını önemsiyor ve evet Bioxcin ürünlerinin etkisi bilimsel olarak test ediliyor. Ama son değişken çok önemli, o da kullanıcıların doğru ürünü seçebilmesi.

Bioxcin sarımsaklı şampuan, Bioxcin Forte şampuan ve diğer tüm serilerin ayırt edici özellikleri bulunuyor. Kişinin kepek sorunu olması durumunda da tercih edilebilecek alternatifler farklılaşıyor. Dolayısıyla ihtiyaçlar özelinde ürün seçimi yapabilmek Bioxcin farkının en verimli şekilde deneyimlenebilmesi açısından büyük önem taşıyor. Cilt sağlığı şakaya gelmez, bu gerçek bizi Bioxcin'e bir adım daha yaklaştırıyor.

Son Dakika Advertorial Haberler Yeter Ki Doğru Ürünü Seçin, Bioxcin Yanınızda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement