Kars Rüzgarı Artvin'de Esti - Son Dakika
Yerel

Kars Rüzgarı Artvin'de Esti

Kars Rüzgarı Artvin\'de Esti

Eksi 36 Derneği Kars Belediyesi’nin desteği ile 3. Artvin Offroad yarışlarına katıldı.

23.10.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eksi 36 Derneği Kars Belediyesi'nin desteği ile 3. Artvin Offroad yarışlarına katıldı.

Artvin Kafkasör yaylasında gerçekleşen yarışlar iki gün sürdü. Yarışların ilk gününde 6 bayan sürücü kıyasıya mücadele etti. İkinci gün ise özel olarak hazırlanan parkurdaki yarışlara Artvin'in yanı sıra Rize, Trabzon, Samsun, Sivas, Tokat, Ordu, Iğdır, Ağrı, İzmit, İstanbul, Erzincan, Kars, Erzurum'un yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, İran'dan 38 ekip katıldığı, 900 metre uzunluğundaki parkurda; atlama rampası, lastik geçidi, derin çukur, çamur kanalları olmak üzere 18 zorlu kapıdan geçerek izleyenlerin nefesini kesti.

Eksi 36 Derneği Başkanı ve lisanslı yarış sürücü Tarık Yılmaz ve co pilot Ahmet Dermirçal Kafkassör yaylasındaki 3. Artvin Offroad Oyunları yarışından kupalar ile Kars'a döndü. Eksi36 ekibi s2 araç kategorisinde 2., genel klasmanda ise 3. oldu.

Dernek Başkanı Tarık Yılmaz, "Kısa ama zor bir pistti başarı ile bitirdik. Alışılmışın aksine araçların ve sürücülerin teknik kabiliyetlerini sınayan bu parkurda yarışmaktan ve Kars Belediyesini temsil etmekten çok keyif aldık. Şimdi bu aldığımız kupayı da Kars Belediye başkanımıza vermek üzere yola çıkıyoruz." Düzenledikleri bu güzel etkinlikten dolayı başta Artvin Off-Road Spor Kulübü'ne ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Artvin Off-Road Spor Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, ise "Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Artvin Off Road oyunları bayanlar yarışıyla kazasız belasız açılışımızı yaptık. Bu gün s1,s2 ve genel klasman olmak üzere üç kategoride devam edecek. Gecen yıla oranla bu yıl parkurumuz daha teknik oldu yarışmacı arkadaşlar bu zorlu parkurda hem süreyle hem de parkuru bitirmek isin mücadele edecek. Kazasız belasız bir yarış temenni ediyorum" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Rüzgarı Artvin'de Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement