Buse Doğan Ve Serkan Çağrı, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu! - Son Dakika
Güncel

Buse Doğan Ve Serkan Çağrı, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Buse Doğan Ve Serkan Çağrı, Mehmet\'in Gezegeni\'ne Konuk Oldu!

Gezegen Mehmet'in sorularını içtenlikle yanıtlayan ikili, sevilen şarkılarını da canlı olarak seslendirdi.

03.03.2018 09:42  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı, Kral POP TV ve Kral POP Radyo ortak canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni'ne konuk oldu.

Gezegen Mehmet, Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı'nın konuk olduğu programı Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan tüm asker ve emniyet güçlerine armağan etti. Ayrıca, programda yaptığı canlı telefon bağlantılarını da sadece asker ve asker yakınlarıyla gerçekleştirdi.

"UFAKKEN BİLE KLARNETLE OYNUYORMUŞUM"

Programda klarnetle tanışma hikayesini anlatan Serkan Çağrı, "5 yaşında başladım. Daha konuşmadan önce klarnetle oynadığımı biliyorum. Ailem, bir iki yaşlarındayken klarnetle oynadığımı anlatıyodu" dedi. Çağrı, babasının da müzisyen olmasından dolayı klarnet çalmaya küçük yaşta başladığını da sözlerine ekledi.

Geçmişte birçok enstrüman çalmaya denediğini ama başarılı olamadığını anlatan ünlü müzisyen, "Birçok enstrümanı çalmaya çalıştım ama başarılı olamadım, istediğimi bulamadım. Nefesli bir enstrümanla çocukken bile kendimi duyabiliyordum, sırdaşım gibiydi. Arkadaşlarım beni oynamaya çağırdığında onlarla oynarsam enstrümanıma yanlış bir hareket yapmış gibi hissediyordum. Mesela birsaat futbol oynamaya çıktığımda eve gidip klarnet çalışmam gerektiğini düşünürdüm" dedi.

"ALBÜMDE ÇOK ÖNEMLİ İSİMLERİN BESTELERİ VAR"

Elif Buse Doğan, geçtiğimiz günlerde müzik severlerle buluşturduğu "Elif Zamanı" albümünde 15 adet türküye yer verdiğini söyledi. Doğan; " Çok önemli isimlerin besteleri var. Mütevazı olamayacağımi çok önemli müzisyenler albüme eşlik etti. Onlardan bazıları; İsmail Altunsaray, Prof. Erol Parlak, Mehmet Akatay… Böylesine değerli isimlerle çalıştık" dedi.

"KRAL'IN ULAŞILMAZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRDÜM"

Programda, Gezegen Mehmet'in "Kral sizin için ne ifade ediyor?" sorusuna Serkan Çağrı, İstanbul'a geldiğimde ilk duyduğum radyo Kral FM'dir. Ben eskiden Kral'ın ulaşılmaz olduğunu düşünüyordu. Ama ulaşılır olduğunu ve samimi olduğunu gördüm. Kral, Türkiye'deki müzik sektörünü çok iyi yönlendirdi. Müzik sektörüne yön verdi ve biçim getirdi" yanıtını verdi.

"STİNG ÇOK MÜTEVAZI BİR SANATÇI "

Serkan Çağrı, programda Sting ile aynı sahneyi paylaşma hikayesini de anlattı.

Ünlü müzisyen, "Sting burada konser vermeye geldiğinde bir akşam öncesinde özel bir davet oldu. Beni de bir müzisyen olarak davet ettiler ve kendi ekibimle gittim. Giderken belki Türk müziğini dinlemek ister, nasıl bir müzik olduğunu yakından duymak ister diye enstrümanlarımızı da götürdük" dedi. "İyi ki de böyle düşündük" diyen Çağrı, "O akşam inanılmaz derecede hoşnut oldu ve Türk müziğine hayranlığını defalarca kez söyledi. Konseri için ise; 'Yarın birlikte sahneye çıkalım mı?' diye sordu. Biz de 'olur' dedik. Ertesi gün için prova aldık, sahneye birlikte çıktık. Ama ben Sting'de bir özellik gördüm. Prova yaparken, provasını bıraktı ve bizim giriş kapımıza geldi. Bizi kulislerimize kadar götürdü" dedi. Ünlü müzisyen, kendisi ev sahibi olduğu için o alanda bütün hizmeti kendisi vermek istediğini ve Sting'in çok mütevazı olduğunu belirtti.

"BU BESTENİN SESİME YAKIŞICAĞINI DÜŞÜNDÜ"

Programda albümünde yer alan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın'a ait olan "Gülüm Soldu" eserinden de bahseden Elif Buse Doğan, "Bir müzikli ortamda beni dinleme fırsatı olmuştu. Kendisi besteyi benimle paylaştı. Bu bestenin sesime yakışıcağını düşündü. Ben de dinledikten sonra eseri çok beğendim. Çok güzel yazmış, bağlamalarını İsmail Altunsaray çaldı. Ceyhun da parçayı çok güzel aranje etti. Bizim çok hoşumuza gitti; dinleyenlerin de çok hoşuna gidiyor" dedi.

"YENİ PROGRAMIMIZI DİNLEYENLER YÖNETECEK"

Gezegen Mehmet, programda Kral FM'de çok yakında, Pazar akşamları "Elif Zamanı" isimli bir program sunacağının da müjdesini verdi. Programın detaylarından bahseden Elif Buse Doğan, istek şarkıları okuyacağını, her yöreden türkü söyleyeceğini anlatırken oldukça heyecanlı olduğunu ve programı dinleyenlerin yöneteceğini onların istek parçalarıyla daha da keyifli bir program olacağını söyledi.

"ÇİZGİMİ BOZMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Gezegen Mehmet'in programda Elif Buse Doğan'a pop veya rock müzik söyleme gibi bir hayalinin olup olmadığını sorması üzerine ünlü şarkıcı, " Sesime yakışan bir şey olursa okumak isterim. Ama çizgimi bozmayı pek düşünmüyorum" diyerek farklı tarzda bir çalışma yapma fikrinin olmadığını belirtti.

"GENÇLER İÇİN BİR VAKIF KURDUM"

Mehmet'in Gezegeni'ne özel bir açıklama yapan Serkan Çağrı, "Bunu ilk kez sizde duyuruyorum. Bütün gençleri içine alacak bir vakıf kurdum. Trakya'da o sahip olduğumuz gençleri, gün yüzüne çıkaracak projeleri ele almaya çalışacağım. Onların eğitimine ön ayak olacağım. Çünkü ben Trakya'da dezavantajlıdan, avantajlı gruba geçen bir kişiyim" dedi. Serkan Çağrı, bunu eğitime borçlu olduğunu ve eğitim konusunda bundan sonra bütün gençlerin gücünün yettiği şekilde yanlarında olmayı istediğini belirtti.

Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı'nın konuk olduğu programın tekrarı Pazar günü saat 21.00'de Kral TV'de yayınlanacaktır. Programı ayrıca Kral Grubu'nun resmi YouTube kanalı kralmüzik'ten de izleyebilirsiniz...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buse Doğan Ve Serkan Çağrı, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement