İzmir'de otomobil galerisine silahlı saldırı: 4 tutuklama - Son Dakika
Güncel

İzmir'de otomobil galerisine silahlı saldırı: 4 tutuklama

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir otomobil galerisine pompalı tüfekle ateş açan maskeli şüpheli ve onunla hareket ettikleri 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

07.12.2023 17:10  Güncelleme: 10:12

DİYARBAKIR'DA AĞIR HASARLI BİNANIN YIKILMA ANI KAMERADA

Diyarbakır'da 5 katlı ağır hasarlı bina çöktü; arama kurtarma çalışması başlatıldı (2)

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 5 katlı binanın yıkılma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Sur Belediyesi zabıta ekiplerinin bina yıkılmadan önce önlem aldığı ve güvenlik şeridiyle bölgeyi kapattığı görülüyor. Bina, daha sonra da içinden gelen çatırdama seslerinin ardından yıkılıyor. Sokağı toz bulutu kaplarken, insanların panikle kaçıştığı gözüküyor.

-Görüntü geçildi

DİYARBAKIR/ DHA

Haber Kodu : 231207109

================================================

İZMİR'DE OTOMOBİL GALERİSİNE POMPALI TÜFEKLİ SALDIRIDA 4 TUTUKLAMA

İZMİR'in Gaziemir ilçesinde 30 Kasım'da otomobil galerisine pompalı tüfekle ateş açan maskeli şüpheli ve onunla hareket ettikleri belirlenen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

Olay, geçen 30 Kasım saat 03.00 sıralarında Beyazevler Mahallesi 556 Sokak'taki otomobil galerisinin  önünde meydana geldi. Maskeli bir şüpheli, iddiaya göre alacak meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan kişinin sahibi olduğu oto galerisine pompalı tüfekle ateş açıp, kaçtı. İş yerinin camları kırılırken, ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan olayın, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde yüzü maskeli şüphelinin pompalı tüfekle ateş açıp, kaçtığı görüldü. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 400 güvenlik kamerası tek tek incelenirken 840 saatlik izleme yapıldı. Olayı gerçekleştiren şüphelinin İ.Ö. olduğu, Y.Ç., A.E., ve N.Ç.'nin de olayın şüphelisi olduğu belirlendi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüpheliler düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

İzmir\'de otomobil galerisine silahlı saldırı: 4 tutuklama
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de otomobil galerisine silahlı saldırı: 4 tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement