Köprübaşı'da Miting Havasında Aday Tanıtımı - Son Dakika
Güncel

Köprübaşı'da Miting Havasında Aday Tanıtımı

Köprübaşı\'da Miting Havasında Aday Tanıtımı

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, ilçe gezisini Borlu'dan başlattı.

11.01.2014 14:49

MHP Köprübaşı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım törenine katılmak üzere Köprübaşı ilçesini ziyaret eden MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, ilçe gezisini Borlu'dan başlattı. Borlu'da esnaf ziyaretinin ardından aday tanıtım töreninde Köprübaşılılara seslenen Ergün, Manisa'nın artık büyükşehir olduğunu, büyükşehirin de büyük bütçeyi getirdiğini belirterek, "Çalmayan, çırpmayan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyen, güvenilir ellere bu bütçeyi teslim edin" dedi

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, partisinin Köprübaşı İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım törenine katılmak üzere Köprübaşı ilçesini ziyaret etti. ilçe girişinde kalabalık bir konvoyla karşılanan Ergün, ilçe merkezinden otobüsle geçerek, halkı selamladı. İlçe gezisini Borlu beldesinden başlatan Ergün, burada esnaf gezisi yaptı. Cuma namazının ardından beldede kurulan pazaryerini de gezen ve esnaflara hayırlı işler dileyen Ergün, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün'ün Köprübaşı ziyaretine MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Gördes Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre, Köprübaşı Belediye Başkan Adayı İsa Uysal, ilçe başkanları, Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç ve partililer eşlik etti.

Ergün'e büyük ilgi

Borlu ziyaretinin ardından ilçe merkezine gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, beraberindekilerle birlikte esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Köprübaşı halkının büyük ilgi gösterdiği Ergün, vatandaşlardan büyükşehir yolunda desteklerini istedi. Ardından aday tanıtım töreninin yapılacağı Belediye Meydanı'na geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan MHP Köprübaşı İlçe Başkanı Rahmi Erdem, düzenledikleri aday tanıtım töreni ve 30 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin Manisa'ya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Cengiz Ergün çalışmalarıyla kendini kanıtladı

Erdem'in ardından MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay kürsüye davet edildi. Mahalli İdareler Seçimleri'nin Türkiye için önemine vurgu yapan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Köprübaşı Belediye Başkan Adayı İsa Uysal'a milletin seçtiği bir vekil olarak kefil olduğunu söyledi. Akçay'ın ardından MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral söz aldı. Manisa'nın 2014 seçimlerine büyükşehir olarak gireceğini hatırlatan Oral, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün'ün 5 yıl içinde yaptığı çalışmalarda kendisini kanıtladığını ve çalışmalarının her kesimden takdir aldığını söyledi.

15 ayda borçları temizledik Manisa'yı yaşayan kent haline getirdik

Son olarak MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün kürsüye davet edildi. Manisa Belediyesi'nde görevi devraldıkları 2009 yılında Manisa Belediyesi'nin yıllık 65 milyon TL geliri, 96 milyon TL borcu olduğunu hatırlatan Ergün, ödenmemiş vergi borçları nedeniyle İller Bankası gelirlerine haciz uygulandığını, Tedaş borcu nedeniyle belediyenin elektriklerinin kesildiğini belirtti. Geçen 15 aylık sürede bu borçları temizleyerek, Manisa'nın 57 mahallesinin tamamına hizmet götürdüklerini ve hizmet gitmeyen sokak dahi bırakmadıklarını ifade eden Ergün, kent camileri, kamu kurumları, resmi daireler, okullar ve tarihi binaların aydınlatmaları, kent girişleri düzenlemesi ile Manisa'yı yaşayan bir şehir haline getirdiklerini söyledi.

Türklüğü unutturmaya çalışanlara inat Ne mutlu Türküm diyene!

Manisa'ya geçmişimizi unutmamak adına Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nu kazandırdıklarını belirten Başkan Ergün, "Türklüğü unutturmaya ve silmeye çalışanlara inat, ne mutlu Türküm diyene" dedi. Gençliğe Atatürk Gençlik Merkezi'ni kazandırarak bine yakın gencin burada çeşitli eğitimler aldığını da sözlerine ekleyen Ergün, toplu ulaşımda dönüşüm, Cumhuriyet Meydanı, Malta Parkı, Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı, Çocuk Kültür-Sanat Merkezleri gibi projelerle Manisa'yı modern bir şehir haline getirdiklerini ifade etti.

Bütçeyi çalmayan, güvenilir ellere teslim edin

Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali, 170 dönümlük Kent Park, toplamda 1000 araç kapasiteli 2 otopark gibi projelerin bir kısmını tamamlama bir kısmını da başlatma aşamasına geldiklerini belirten Ergün, "Son günlerde bazı aday adayları otomasyonlu otopark projesi olduğunu söyler oldu. Biz bunun planlamasını 2 yıl önce yapmıştık ve yalnızca yerini almak 6,5 milyon TL'ye mal olmuştu" dedi. Manisa'nın artık büyükşehir olduğunu, büyükşehirin de büyük bütçeyi getirdiğini belirten Ergün, "Çalmayan, çırpmayan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyen, güvenilir ellere bu bütçeyi teslim edin" dedi.

Hizmetin siyaseti olmaz

Büyükşehirle birlikte mahalleye dönüşen köylerin ulaşım sorunları, altyapı ve asfalt hizmetleri, çevresel projeler, çöp toplama hizmetleri gibi sorunlarının çözüme kavuşacağını belirten Ergün, "Manisa Belediyesi olarak ilçe, belde ve köylerimize sadece altı ayda 35 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptık. Bunu kendi bütçemizle kanunun çıkmasının ardından yaptık. Az da olsa, karınca kararınca oyun durakları, oturma bankları, otobüs durakları ve parke taşı gibi hizmetleri parti ayrımı gözetmeksizin ulaştırmaya çalıştık. Hizmetin siyaseti olmaz" diye konuştu.

Hizmet aşkıyla çalışacağız

Konuşmaların ardından MHP Köprübaşı Belediye Başkan Adayı İsa Uysal, vatandaşlara tanıtıldı. Kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Uysal, "Amacım, dün olduğu gibi bugün de ülkeme ve siz değerli Köprübaşılı hemşerilerime hizmet etmektir. Köprübaşı ve beldeleri hizmete aç, biz de ekibimizle hizmet vermeye açız. Belediyecilikte Manisa'da tarih yazan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile birlikte 30 Mart 2014 tarihinde teveccühlerinize nail olmayı istiyoruz" dedi. Uysal, konuşmasının son bölümünde Köprübaşı için hazırladıkları projelerin de tanıtımını yaptı. Törenin sonunda belediye başkan adayları, milletvekilleri ve partililer, fotoğraf çektirerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Çarşı ve Pazar turu

Aday tanıtım töreninin ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Köprübaşı Belediye Başkan Adayı İsa Uysal, ilçe pazarında esnaf ve vatandaşla buluştu. Pazar gezisinin ardından esnaf ve çarşı gezisine devam edildi. Köprübaşılılar Ergün ve Uysal'a büyük ilgi gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köprübaşı'da Miting Havasında Aday Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement