Son Dakika! Kayseri'de 4.7 büyüklüğünde deprem - Son Dakika
Güncel

Son Dakika! Kayseri'de 4.7 büyüklüğünde deprem

Son dakika: Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kayseri'ye komşu olan illerden de hissedildi.

22.08.2023 13:26  Güncelleme: 15:23

AFAD verilerine göre saat 13:17'de Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saha tarama çalışmalarının başladığını açıkladı. Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise "Depremde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamış olup, saha tarama çalışmaları devam etmektedir." denildi.

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Türkiye'nin birçok noktasında art arda yaşanan depremlerin ardından bu kez de Kayseri sarsıldı. Deprem; Kahramanmaraş, Malatya ve Nevşehir gibi çevre illerden de hissedildi.

Son Dakika! Kayseri'de 4.7 büyüklüğünde deprem

BAKAN YERLİKAYA: TARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremin ardından yaptığı ilk açıklamada, saha taramalarının başladığını duyurdu. Yerlikaya, "Kayseri İli #Sarız ilçesinde saat 13.17'de 4,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

Son Dakika! Kayseri'de 4.7 büyüklüğünde deprem

"HERHANGİ BİR OLUMSUZLUĞA RASTLANILMADI"

Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz Sarız ilçesinde saat 13.17'de AFAD kayıtlarına göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Depremde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamış olup, saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

SARIZ BELEDİYE BAŞKANI: PATLAMA GİBİ SES DUYDUK

Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, depremden dolayı ilçede olumsuz bir durumun olmadığını, sallantı hissetmediklerini ama yerin altından patlama gibi bir ses duyulduğunu söyledi.

Son Dakika! Kayseri\'de 4.7 büyüklüğünde deprem

Son Dakika Güncel Son Dakika! Kayseri'de 4.7 büyüklüğünde deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement