Acıpayam'daki Hentbol Takımlarının Gözü Türkiye Finallerinde - Son Dakika
Yerel

Acıpayam'daki Hentbol Takımlarının Gözü Türkiye Finallerinde

Acıpayam Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erkek ve Kız Hentbol Takımları, 7-10 Mayıs tarihlerinde Niğde'de yapılacak müsabakalarda Türkiye finallerine yükselmek için mücadele edecek.

04.05.2012 18:01

Acıpayam Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erkek ve Kız Hentbol Takımları, 7-10 Mayıs tarihlerinde Niğde'de yapılacak müsabakalarda Türkiye finallerine yükselmek için mücadele edecek.

Niğde'de yapılacak Türkiye Küçük Erkek ve Küçük Kız yarı final karşılaşmalarından iddialı olduklarını ifade eden Erkek hentbol takım antrenörü Ayhan Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, " Denizli'yi temsilen katılacağımız karşılaşmalardaki grubumuzda İstanbul, Adana, Hatay, Aydın, İzmir ve Antalya takımları bulunuyor. Rakiplerimizin gücünü biliyoruz. Ancak biz de bu karşılaşmalara iyi hazırlandık. Aynı takımımız geçen yıllarda Türkiye yarı finallerini kazanan bir ekip. Denizli'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Manisa, Eskişehir, Bursa, Muğla, İzmir ve Uşak takımları ile mücadele edeceklerini belirten Kız hentbol takımı antrenörü Halil Tuncer de, uzun zamandır yaptıkları çalışmaların karşılığını almak istediklerini belirterek, "Takımımız daha önce de başarılı dereceler elde etti. Yeni başarılara imza atmak için gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah emeğimizin karşılığını alırız" diye konuştu.

Kız ve erkek hentbol çalışmalarını yerinde inceleyen Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk ve diğer idareciler her iki takıma başarılar diledi.

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Coşkun, "Her iki takımımızın oyuncu ve çalıştırıcılarını bu özverili gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu gruptan başarılı sonuçlarla döneceklerini umut ediyoruz. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Takımların başarı ile döneceğini umduklarını belirten Mehmet Selçuk, "Her iki takımımıza güveniyoruz. Çalışmalarını yerinde inceledik ve kazanma azmi içinde olduklarını gözlemledik. Bu birlik ve beraberlik içindeki çalışmalarını dereceyle süslemelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acıpayam'daki Hentbol Takımlarının Gözü Türkiye Finallerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement