91 komando Erzincan'dan deprem bölgesine dualar eşliğinde yola çıktı - Son Dakika
Güncel

91 komando Erzincan'dan deprem bölgesine dualar eşliğinde yola çıktı

Erzincan'da, Refahiye Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda görevli 91 personel, deprem bölgesine destek vermek için bölgeye doğru yola çıktı. Erzincan Valisi Mehmet Makas, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedeoğlu ve askeri personelin katıldığı törende okunan dualar eşliğinde Onlarca komando, Hatay'a uğurlandı.

08.02.2023 10:58  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da yürütülen arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere sabahın ilk ışıklarında yola çıkan Refahiye Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda görevli 91 Mehmetçik, Yıldırım Akbulut Havalimanı'na geldi.

91 komando Erzincan'dan deprem bölgesine dualar eşliğinde uğurlandı

VALİ MAKAS KOMANDOLARI UĞURLADI

Erzincan Valisi Mehmet Makas, uğurlamada, komandolara verecekleri desteklerden dolayı teşekkür edip yollarının açık olmasını diledi.

91 komando Erzincan'dan deprem bölgesine dualar eşliğinde uğurlandı

DUALAR EŞLİĞİNDE HATAY'A UĞURLANDILAR

Vali Makas'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Deniz Arabacı, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedeoğlu ve askeri personel katılımıyla komandolar, dualar eşliğinde Hatay'a uğurlandı.

91 komando Erzincan\'dan deprem bölgesine dualar eşliğinde yola çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 91 komando Erzincan'dan deprem bölgesine dualar eşliğinde yola çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Simge GÖNENÇ: Çok şükür. Hamdolsun. Rabbim yar ve yardımcıları olsun İnşallah ama bugüne kadar neden beklendi bunu aklım almıyor. 360.000 askerimiz var nihayet dün ve bugün görevlendirilen asker sayımız belki 10.000'i buldu belki hala o kadar bile yok. NEDEEENNNN??? 10 2 Yanıtla

Advertisement