Girişimcilikte Önce Kadınlar Projesi Eğitim Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Girişimcilikte Önce Kadınlar Projesi Eğitim Toplantısı

Girişimcilikte Önce Kadınlar Projesi Eğitim Toplantısı

“Girişimcilikte Önce Kadın Projesi Bilişim Modülü Eğitimi” toplantısı gerçekleştirildi.

08.02.2017 12:58

"Girişimcilikte Önce Kadın Projesi Bilişim Modülü Eğitimi" toplantısı gerçekleştirildi.

Adana Seyhan Oteli Toplantı Salonu'nda üç gün sürecek olan eğitim toplantısına Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Sedat Abdulhakimoğulları, Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ve öğretmenler katıldı.

Kadınlara girişimcilik konusunda eğitimler verilerek el emeği ürünlerin bilgi iletişim teknolojilerinin getirdiği yeniliklerle satışının kolaylaştırılmasını ve hobi amaçlı yürütülen birçok çalışmanın gelir getirici bir faaliyete dönüşmesini sağlamak amacıyla Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Türkiye Bilişim Vakfı ve Türkiye Vodafone Vakfı işbirliğinde "Girişimcilikte Önce Kadın Projesi" 2016 yılında tamamlandı.

Paydaşlar arasında yapılan görüşmeler sonucunda projenin ülke geneline yaygınlaştırılması amacıyla protokol yenilendi. Projenin Adana, Kayseri, Denizli, Trabzon, Gaziantep, Erzincan, Mersin, Muğla, Kocaeli, Sivas olmak üzere on ilde pilot uygulaması başladı.

Proje kapsamında yapılan toplantıda halk eğitim merkezleri öğretmenlerine eğitim verildi. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Sedat Abdulhakimoğulları ve Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar katılımcıları proje hakkında bilgilendirdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Girişimcilikte Önce Kadınlar Projesi Eğitim Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement