Günün Özeti - Son Dakika
Güncel

Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

23.11.2017 18:06

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Güçlü bir ordumuz olmasaydı bizi..."

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün Türkiye operasyonel kabiliyet ve tecrübe bakımından herhalde dünyanın en güçlü birkaç ordusundan birine sahiptir. Günün 24 saati, yılın 365 günü kesintisiz operasyon yürütebilecek böyle güçlü bir ordumuz olmasaydı bizi bu coğrafyada bir gün yaşatmazlardı" dedi.

"Şayet CHP yanına HDP ve diğer yedeklerini alıp..."

Manisa - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Önümüzdeki siyasal süreçte bloklaşma sertleşir, cepheleşme keskinleşirse, CHP yanına HDP ve diğer yedeklerini alıp 16 Nisan'ın rövanşını almak için çalışmalarına hız verirse, MHP buna duyarsız ve tepkisiz kalmayacaktır" dedi.

"Gülen'in iadesi için ABD'ye 7 iade talepnamesi gönderildi"

Ankara - Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, süreç içerisinde terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'in iadesi için ABD'ye 7 iade talepnamesi gönderildiğini söyledi.

CHP liderinden ilginç kadına şiddet açıklaması

İstanbul - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadına şiddetle ilgili bir soruya, "Erkek işsizse, eve yeteri kadar para gelmiyorsa bu erkek de hıncını gelir, karısından alır" dedi.

Deprem tüm mahallede hasar yol açtı

Muğla - Ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Arıcılar Mahallesi'ndeki tüm binalarda hasar oluştu. Devrilen kaya ve ağaçlar nedeniyle ulaşımın aksadığı kırsal mahalle sakinleri, devam eden artçı sarsıntılar nedeniyle geceyi dışarıda geçirdi.

Antalya'da FETÖ operasyonu: 99 gözaltı kararı

Antalya - Antalya'da FETÖ/PDY operasyonları çerçevesinde ByLock kullandıkları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı çıkartılan 99 kişiden 77'si gözaltına alındı.

Suudi Arabistan görüntü yasağı getirdi

Mekke - Suudi Arabistan Krallığı, Mescid-i Haram (Kabe) ile Mescid-i Nebevi (Ravzai Mutahhara) içinde ve bu ibadethanelerin yerleşkesine ait alanlarda, fotoğraf ve video çekimini yasakladı.

Rahatsızlanan kişiyi halk otobüsüyle acile yetiştirdi

Aydın - Aydın'da bir özel halk otobüsü şoförü, araçta rahatsızlanan kişiyi hastaneye yetiştirdi.

Hırsızın attığı taş başını yardı

Jiangsu - Çin'in Jiangsu eyaletinde ilginç bir hırsızlık girişimi yaşandı.

Hatalı park yapan sürücü darp edildi

Kiev - Ukrayna'nın başkenti Kiev'de aracını hatalı park eden sürücü vatandaşlar tarafından darp edildi.

(İHA)

Günün Özeti
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement