Joel Souza ilk kez görüntülendi! Alec Baldwin'in dizi setinde yanlışlıkla yaralanmıştı - Son Dakika
Magazin

Joel Souza ilk kez görüntülendi! Alec Baldwin'in dizi setinde yanlışlıkla yaralanmıştı

Rust filminin çekimlerinde Alec Baldwin'in silahından çıkan mermiyle yaralanan yönetmen Joel Souza hastaneden taburcu oldu. Olay sonrası ilk kez görüntülenen Souza, "Bize ulaşan yüzlerce insandan aldığımız yoğun sevgi karşısında minnettarım. İyileşmeme yardım olacak" sözlerini söyledi.

02.11.2021 12:01  Güncelleme: 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, Rust filminde çekiminde sahne için kullandığı kurusıkadan çıkan gerçek mermilerle yardımcı yönetmen Halyna Hutchins'in ölümüne yönetmen Joel Souza'nın da yaralanmasına neden oldu. Tedavisi tamamlandıktan sonra ilk kez görüntülenen Souza, sessizliğini bozdu.

"ALDIĞIM SEVGİ İYİLEŞMEME YARDIMCI OLACAK"

Olayda omzundan yaralanan Souza, ilk kez Los Angeles'taki evinin dışındayken görüntülendi. Kolu askıda olan yönetmen, film setinin bulunduğu Santa Fe şehrinde gerçekleşen olay sonrası aynı şehirdeki bir hastanede tedavi görmüştü. Cuma günü taburcu edilen Souza, yaptığı ilk açıklamada, "Sinema dünyasında, Santa Fe halkından ve bize ulaşan yüzlerce insandan aldığımız yoğun sevgi karşısında minnettarım. Kesinlikle iyileşmeme yardımcı olacak" dedi.

Joel Souza ilk kez görüntülendi! Alec Baldwin'in dizi setinde yanlışlıkla yaralanmıştı

KAZADAN BİR ÖNCE BİRLİKTE YEMEK YEMİŞLER

Ünlü oyuncu Alec Baldwin geçen haftalarda Rust filminin çekimleri sırasında tabancadan çıkan mermilerle görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak öldürmüş ve yönetmen Joel Souza'yı yaralamıştı. Olayın yankıları sürerken, Hollywood yıldızı Alec Baldwin, yaşadıklarıyla ilgili açıklama yaptı. Geçtiğimiz gün evinden çıktıktan sonra çevresini saran gazetecilere kayıtsız kalmayan Baldwin, arabasından inerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yaşanan kaza hakkında konuşan oyuncu, kazada hayatını kaybeden Hutchins'ten "arkadaşım" diyerek bahsetti. Olay yaşanmadan önce Hutchins ile birlikte yemek yediklerini söyleyen Baldwin, TV programları ve film setlerinde silah kullanımını kısıtlayan yeni önlemleri desteklediğini söyledi.

BALDWIN SORUŞTURMA HAKKINDA KONUŞMADI

Yaşanan trajediyi "Trilyonda bir ihtimal gerçek oldu" şeklinde tanımlayan Baldwin bu tip kazaların çok nadir gerçekleştiğini vurguladı. Baldwin, gazetecilere, Santa Fe Şerif Ofisi tarafından kendisine "soruşturma hakkında konuşmaması emri verildiğini" vurguladı.

Joel Souza ilk kez görüntülendi! Alec Baldwin'in dizi setinde yanlışlıkla yaralanmıştı

OYUNCUNUN EŞİ GAZETECİYE SİNİRLENDİ

Oyuncunun eşi, açıklama esnasında bir gazetecinin Baldwin'e soru sorarken kazada hayatını kaybeden Halyna Hutchins'in adını unutmasına tepki gösterdi. Araya giren öfkeli eş, "Bizi beklemek için bu kadar zaman harcıyorsanız onun adını bilmeniz gerekir" diye çıkıştı. Eşinin röportaj esnasında sık sık araya girmesinden rahatsız olan Alec Baldwin, "Bana bir iyilik yapar mısın? Soruyu ben yanıtlıyorum" dedi.

AİLESİYLE CADILAR POZU VERMESİ TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan Alec Baldwin'in önceki gün 6 çocuğu ve eşi ile Cadılar Bayramı için poz verdi. Tüm dünya, görüntü yönetmeninin genç yaşta ölümünün şokunu tam olarak atlatamamış, polis de olayla ilgili soruşturmasını tüm hızıyla sürdürürken yapılan bu paylaşım sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

Joel Souza ilk kez görüntülendi! Alec Baldwin'in dizi setinde yanlışlıkla yaralanmıştı
Joel Souza ilk kez görüntülendi! Alec Baldwin'in dizi setinde yanlışlıkla yaralanmıştı
Halyna Hutchins
Joel Souza ilk kez görüntülendi! Alec Baldwin\'in dizi setinde yanlışlıkla yaralanmıştı

Son Dakika Magazin Joel Souza ilk kez görüntülendi! Alec Baldwin'in dizi setinde yanlışlıkla yaralanmıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement