Tolga Karel, beşinci kez baba oluyor - Son Dakika
Magazin

Tolga Karel, beşinci kez baba oluyor

Yıllar önce oyunculuğu bırakarak evlenerek yurtdışına yerleşen Tolga Karel, 5. kez baba oluyor. Çiftin 5. çocukları da kız olacak.

10.04.2024 07:40  Güncelleme: 08:08

Televizyon tarihine damga vuran ve günümüzde tekrar bölümleri yayınlanmaya devam eden Yaprak Dökümü dizisinde oynadığı Oğuz rolüyle hafızalara kazınan ve sonrasında oyunculuğu bırakarak Amerika'da yaşamaya başlayan Tolga Karel, beşinci kez baba olmaya hazırlanıyor.

BEBEĞİN İSMİNE ANNESİ KARAR VERECEK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, uzun yıllar önce evlenerek Amerika'ya yerleşerek tır şoförlüğü yapan ve sonrasında kendi işini kuran Tolga Karel, hayatıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesi menajeri Tümay Özokur'a müjdeli haberi veren oyuncu, 5. kez baba olacağını duyurdu. Üç erkek bir kız babası olan Tolga Karel'in beşinci bebeğinin cinsiyeti de kız. Bir kez daha babalık heyecanı yaşayan oyuncu, "Erkek çocuk olursa isim hakkı bende, kız olursa eşim Sarah'ta" dedi. Karel'in çocuklarının ismi ise Cihangir, Kenan, Tufan ve Mia.

Tolga Karel, beşinci kez baba oluyor
Tolga Karel, beşinci kez baba oluyor
Tolga Karel, beşinci kez baba oluyor
Tolga Karel, beşinci kez baba oluyor
Tolga Karel, beşinci kez baba oluyor
Tolga Karel, beşinci kez baba oluyor

Son Dakika Magazin Tolga Karel, beşinci kez baba oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • sait turk: maşallah çok güzel bir Aile Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah 175 1 Yanıtla
  • Ozy On: Sıkıyorsa Türkiyede 5 çocuk yapsın :) 36 12 Yanıtla
    Ozy On: Çocuk doğurmakta sorun yok , doğur doğur sal sokaga mendil satsın, sabah kuşagında arayan mı istersin marifet doğurmakta değil . Doğurduguna adam akıllı gelecek saglamakta . Bugün okul ücretinden servis ücretine bak bakalım kaç para. Buraya varmak istiyorum ama anlayana .. He haram yemişsen doğur zaten bakanın çok olur!!! 18 11 Selami Karagülle: On çocuğu olan var sekiz çocuğu olanı tanıyorum hayırdır nereye varmak istiyorsun 17 6
  • Ahmed Mehmed: Allah bağışlasın, sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin 39 5 Yanıtla
  • Alper Elma: maşallah güzel yetişen hayırlı evlatlari olsun, Amerika'da yetisseler bile , ay yıldızlı ülkemizi bilen seven destekleyen çocuklar olsun 13 3 Yanıtla
  • Zeytin Burnu: Tolga 5 çocuktan güzel para alır ???? 1 4 Yanıtla
    Oğuz Özen: İhtiyacı yok ki kendi tır filosunu kurdu ve muhteşem paralar kazanıyor 7 0

Advertisement