Asus H61m-A Usb3 H61 Ddr3 S+v+glan 1155p 16x - Son Dakika
Teknoloji

Asus H61m-A Usb3 H61 Ddr3 S+v+glan 1155p 16x

Asus H61m-A Usb3 H61 Ddr3 S+v+glan 1155p 16x

Asus H61m-A Usb3 H61 Ddr3 S+v+glan 1155p 16x Özellikleri.

19.06.2014 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asus H61M-A Usb3 H61 Genel Özellikleri

Hassas Dijital Güç Tasarımı ve Yerli HDMI/ DVI çıkışları ile Yüksek çözünürlüklü Görüntü Keyfi.
• DIGI + VRM Dijital Güç Tasarımı
• UEFI BIOS - EZ Modu - Esnek ve Kolay BIOS Arabirimi
• HDMI ve DVI Çıkışlar - Yüksek çözünürlüklü Görüntü Keyfi
• EPU - Enerji Verimliliği All Around
• Üstün Bileşenleri -100% Tüm Katı Kapasitörler ve Ekstra Dayanıklı Paslanmaz Çelik I/ O.

Anında OS Giriş

ASUS, Windows 8 altında can sıkıcı gecikmeler ortadan kaldırır ve Windows bile önceki sürümleri sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için * 2-saniye sistem açılış süresini kısaltmak için yeni donanım ve yazılım tasarımları yayımladı. Artık bekleme - daha hızlı sistem önyükleme ve başlatma, Windows daha hızlı başlar ve daha yüksek verimlilik anlamına gelir.

Multi-başlangıç ??Seçenekleri

ASUS, Windows 8 donanım optimizasyonu sayesinde, ASUS Önyükleme Ayarı PC'ler başlangıç ??sürecini özelleştirme daha iyi esneklik sağlar. Bir kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tek bir tıklama ile doğrudan BIOS girebilir ve hızlı bir şekilde tercih edilen sistem yöntemini açılmayacaktır seçin: saniye OS almak veya normal önyükleme için tercih ya. Tercihiniz ne olursa olsun, ayarları size güç her zaman seçmek gerek kalmadan, kalıcı kaydedilir ve.

Intel ® Core ™ 3rd/2nd Nesil i7/Core ™ i5/Core i3/ Pentium ™ ®/ Celeron ® İşlemciler için LGA1155 soket

Bu anakart Intel ® 3rd/2nd Nesil Core ™ i7/Core ™ i5/Core i3/ Pentium ™ ®/ Celeron ® bellek ve 2-kanal (2 DIMM) DDR3 bellek destekleyen PCI Express tümleşik kontrolörleri ile LGA1155 soket anakart İşlemciler ve 16 destekler PCI Express 3.0 veya 2.0 hattı. Bu mükemmel grafik performansı sağlar. Intel ® Core ™ 3rd/2nd Nesil i7/Core ™ i5/Core i3/ Pentium ™ ®/ Celeron ® İşlemciler dünyanın en güçlü ve enerji tasarruflu işlemciler arasında yer almaktadır..

Intel ® H61 Express Yonga Seti

Intel ® H61 Express Yonga Seti yeni 1155 soket Intel ® Core ™ i7/ Core ™ i5/ Core ™ i3 2. nesil işlemcileri destekleyen yeni tek-yonga tasarımı. Bu artan bant genişliği ve istikrar sağlayan, seri noktadan noktaya bağlantı kullanarak gelişmiş performans sağlar..

PCIe 3.0 Hazır

Son PCI Express veriyolu standardı mevcut PCIe 2.0 iki katı performans için geliştirilmiş kodlama sunar. X16 bağlantı için toplam bant genişliği (x16 modunda) PCIe 2.0 16GB/ s çift, 32GB/ s maksimum ulaşır. PCIe 3.0 PCIe 1.0 ve PCIe 2.0 aygıtları ile tam geriye dönük uyumluluk tarafından sunulan kolaylık ve sorunsuz geçiş ile birlikte kullanıcıların görülmemiş veri hızları sağlar. Bu geliştirmek ve optimize grafik performansı yanı sıra, en son, en geleceğe teknolojiye sahip amaçlayan bilgisayar kullanıcıları için sahip olunması gereken bir özellik..

HDMI ve DVI Çıkışlar

HDMI veya DVI çıkışı ile dijital ekran monitör ile yüksek kalitede görüntülerin keyfini çıkarın. High-Definition Multimedia Interface (HDMI) tek bir kablo üzerinden tam HD 1080p görseller için mulit-kanal ses ve sıkıştırılmamış dijital video sunan dijital video standartlar kümesidir. Gibi HD DVD ve Blu-ray diskleri gibi HDCP kopya korumasını destekleyen, HDMI yüksek kalitede ev sineması deneyimi sağlar.

DIGI + VRM Dijital Güç Tasarımı

DIGI + VRM (Voltaj Yönetmeliği Modülleri) dijital güç tasarımı denilen CPU Intel ® H61 yonga seti istihdam hassas dijital voltaj regülasyonu, kullanan ASUS anakartlar. Işlemci voltajı ve VRM frekans özenle geliştirilmiş bir otomatik modları, ya da kullanıcı-tanımlı profilleri kullanılarak ya aracılığıyla ayarlanır. Etkisi DIGI + VRM teknolojisi daha fazla enerji verimliliği ve mümkün olan en iyi PC istikrarı sağlar olduğunu. Dünyaca ünlü ASUS kalitesi ile Arttırdı, bu oyun, multimedya veya ofis işleri ve ağır çoklu görev için, uygulamalar çeşitli bir yelpazede için ideal bir bilgisayar platformu yaratmaktadır. İşlenmiş ve dinmeyen performansı sağlamak için test, DIGI + VRM ile ASUS H61 kurulları her senaryoda güvenilir uygulama için, verimli ve istikrar kalır..

100% Yüksek kaliteli katı kapasitörler

Geleneksel kapasitörler göre 2,5 kat daha uzun eşdeğer - ASUS yüksek kaliteli katı kapasitörler 5000 saat ömrü sağlamak. Tüm kapasitörler 105 derece gibi yüksek sıcaklıklarda test geçmek ve mükemmel dayanıklılık ve gelişmiş termal kapasite sağlamak için Japon Endüstri Standartları karşılamak..

Ekstra Dayanıklı Paslanmaz Çelik I/ O

ASUS anakart geri I/ O paneller korozyon önleyici özelliklerini arttırmak için krom oksit ince tabaka ile bağlı olan, güçlü ve korozyona karşı dayanıklı, paslanmaz çelikten imal edilmiştir. ASUS paslanmaz çelik arka I/ O panel sıradan panellere kıyasla üç kat daha uzun bir kullanım ömrü var bu yüzden.

Gerçek zamanlı Ağ Bant Genişliği Kontrolü

bir on/ off tek tıklama düğmesi ile, şu anda kullanılmakta olan uygulama, veri ve diğer programlar üzerinde öncelikli ağ bant genişliği vardır. Ayrıca, sezgisel kullanıcı arayüzü sayesinde profilleri yapılandırarak kolayca favori yazılım öncelik olabilir. Profilinde, programlar indirme ağ tıkanıklığı ve uzun kuyrukların oluşmasını önlemek için, belirli bir süre çalıştırmak için önceden planlanmış olabilir. Otomatik PPPoE ağ bağlantısı gelişmiş çevrimiçi kolaylık için bir tek adım kurulum sağlar. Genel olarak, sezgisel bir ağ bant genişliği kontrol merkezi bulunuyor..

Yenilikçi ASUS Özellikler bir durak Erişim

kullanıcı dostu arayüzü ile, ASUS AI Suite II yazılım paketi kullanımı kolay içine tüm özel ASUS özelliklerini birleştirir. Kullanıcıların, enerji yönetimi, fan hız kontrolü, voltaj ve sensör okumaları denetlemek sağlar. Bu all-in-one yazılımı farklı birimleri arasında ileri ve geri geçiş gerek kalmadan, çeşitli sunuyor ve işlevleri kullanmak için kolaylık.

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Asus H61m-A Usb3 H61 Ddr3 S+v+glan 1155p 16x - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement