Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Sıfır Atık Günü'ne Özel Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Sıfır Atık Günü'ne Özel Etkinlik

Ankara Büyükşehir Belediyesi\'nden Sıfır Atık Günü\'ne Özel Etkinlik

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’ne özel olarak Kesikköprü Yerleşkesi’nde kalan depremzede yurttaşlar için etkinlik düzenledi. Etkinlikte, katılımcılara sıfır atık eğitimi verildi.

06.04.2023 11:14  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü'ne özel olarak Kesikköprü Yerleşkesi'nde kalan depremzede yurttaşlar için etkinlik düzenledi. Etkinlikte, katılımcılara sıfık etik eğitimi verildi.

Depremzede yurttaşlar ve çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, çevre ve sıfır atık konusunda da farkındalığı artıracak çalışmalarını sürdürüyor. Kent Estetiği Daire Başkanlığı Atık Koordinasyon Şube Müdürlüğü, ABB'nin Kesikköprü Yerleşkesi'nde misafir ettiği depremzede ailelere yönelik olarak 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü'nde renkli ve eğlenceli bir etkinliğe imza attı.

Kadın ve çocukların katıldığı programda uzman eğitmenler tarafından katılımcılara sıfır atık eğitimi verilirken çocuklar da kendileri için hazırlanan tiyatro, çizgi film gösterimi ve atık toplama yarışı gibi etkinlikleri takip etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Sıfır Atık Günü'ne Özel Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement