İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 5 ilçenin bazı bölgelerine 10 Temmuz'da elektrik verilemeyecek.

08.07.2014 09:42

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 5 ilçenin bazı bölgelerine 10 Temmuz'da elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre 10 Temmuz Perşembe günü 09.00-13.30 saatleri arasında elektrik alamayacak yerler şöyle:

Tuzla'da Orhanlı Mahallesi, Arıtaş, Çekyat Fabrikası, Seyhan Cam, Kozmetik Fabrikası, Plasmak, Mescit Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Cansu, Burak, Demircan ve Edagül sokaklar, FİYAPI.

Beykoz'da Çukurçayır Eski Tuğla Fabrikası ve civarı, İncirköy Mahallesi, Tepeköy, Harmantepe Mahallesi, Soğuksu Mahallesi'nin tamamı.

Kartal'da Atalar Mahallesi, Atalar Caddesi, Ufuk ve Nihan sokaklar, Cevizli Ankara Caddesi, Ceylan ve Muş sokaklar, Mustafa Kemal Caddesi, Hukukçular Towers Satış, Cevizli Aşkale ve Eskişehir sokaklar, Çifteler Caddesi ve civarı.

Pendik'te Dumlupınar Mahallesi Ankara, Yeni Çağ, Hürriyet, İstiklal, Vatan, Trabzon, Fatih caddeleri, Han, Kızılırmak, Toros, Uludağ, Dik, Keklik, Kuğu, Atmaca, Seyhan, İpek, Şahin, Ağrı, İzmir, İzmit, Sinop, Ağrıdağı, Hamidiye, Ordu, Samsun, Çorum, Rize, Kars, Antalya, Sivas, Tokat, Mersin, Amasya, Oğuzhan, Osman Gazi, Dere, Dicle, Aras, Orhan Gazi, Savaş, Can, Sultan, Manolya, Mehmet sokaklar, Gürbüz Metal, Harmandere Mahallesi, Şehit Mehmet Güney Sokak, Beton Çim, Femsan Motor, Emir Sultan Caddesi, Fırat, Ceviz ve Harman sokaklar.

Sancaktepe'de Fatih Mahallesi, Ekşioğlu Demirli Sitesi, Yakacık Caddesi, Koluman, Firuze Kent Sitesi, Samandıra Caddesi, Zeybey Sokak, Siteler ve Ticaret Meslek Lisesi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement