Çanakkale'de kanal kazısında toprak kayması! Göçük altında kalan 3 işçiden 2'si yaşamını yitirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Çanakkale'de kanal kazısında toprak kayması! Göçük altında kalan 3 işçiden 2'si yaşamını yitirdi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, hayır çeşmesi yapımı için su kanalı açılırken göçük meydana geldi. Göçükte toprak altında kalan 3 kişiden 2'si yaşamını yitirdi, biri ise hastanede tedaviye alındı.

17.04.2024 22:55  Güncelleme: 23:58

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde bir tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açıldığı sırada meydana gelen toprak kaymasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde saat 16.30 sıralarında su kuyusundan hayır çeşmesi oluşturmak için kanal yapımı sırasında toprak kayması meydana geldi. Göçük nedeniyle 3 kişi toprak altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık personeli, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, AKUT Arama Kurtarma Derneği ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlileri sevk edildi. Ekipler tarafından toprak altından ilk çıkarılan işçi Refik Bilgiç sağlık ekiplerince Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çanakkale'de Toprak Kayması: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

2 İŞÇİDEN ACI HABER GELDİ

Göçük altında beline kadar toprağa gömülü olan Tahir Ödemiş de kurtarılarak ambulansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesine kaldırıldı. Ödemiş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, göçük altında kalan Sefer Arslan'ın ise cansız bedenine ulaşıldı. Arslan'ın cansız bedeni Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çanakkale'de Toprak Kayması: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz Lapseki ilçesi Kangırlı köyünde su kanalı açma çalışmasında meydana gelen toprak kayması sonucu 2 vatandaşımız vefat etmiş, 1 vatandaşımızın hastanede tedavisi devam etmektedir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı vatandaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz." denildi.

Çanakkale'de kanal kazısında toprak altında kalan 3 işçiden 2'si yaşamını yitirdi
Çanakkale\'de kanal kazısında toprak kayması! Göçük altında kalan 3 işçiden 2\'si yaşamını yitirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çanakkale'de kanal kazısında toprak kayması! Göçük altında kalan 3 işçiden 2'si yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hakan Ayhan: Bu şekilde o kadar can gitti halen bi önlem yok bişey yok yazıklar olsun,ulan meslek lisesini bitiren bir gence desenki bu işe bi güvenlik önlemi bul hemen bişeyler icat eder tasarlar çizer.. 37 8 Yanıtla
  • Aa: mal gibi hala böyle kazarsaniz olacağı bu.Ya geniş kazarsin yada mecburen paletlerle destek olmak zorundasın.yasadigim yerde 30 yıl önce kanalizasyon şebekesi yenilenirken 200 300 adet paket yapılmış her 5 10 metre kazildikce paletlerle destek olup araya kalas konurdu ilk orda görmüştüm. tabi bizde hayat ucuz nasilsa 5 0 Yanıtla
  • Ömer Faruk Kurt: chp belediyelerinde böyle seyler daha cok olur 0 0 Yanıtla

Advertisement