Kara yollarında durum - Son Dakika
Güncel

Kara yollarında durum

Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

12.03.2023 09:03  Güncelleme: 09:08

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Çatalca- Kumburgaz kavşakları Edirne istikameti Çatalca Gümrük Köprüsü'nde derz yenileme çalışmaları nedeniyle şerit daraltması yapılarak ulaşım diğer şeritlere yönlendiriliyor.

Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun Çağlayan-Gemlik Serbest Bölge kavşakları 1-7. kilometrelerinde bakım-onarım çalışması sebebiyle İstanbul istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Kızılcahamam- Ankara yolunun 39-41. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşıma servis yollarından izin veriliyor.

Aydın- Denizli yolunun 21-24. kilometrelerinde (Kumkısık mevkisi) otoyol köprülü kavşak yapım, Finike- Kumluca yolunun 8-11. kilometrelerinde yaya alt geçidi yapım çalışması nedeniyle bu bölgelerde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Çerkezköy- Saray yolunun 20-21. kilometrelerindeki Kapaklı Köprülü Kavşağı'nda köprü yapım çalışmaları sebebiyle 11.00-18.00 saatlerinde Saray-Çerkezköy istikameti trafiğe kapatılacağından ulaşım servis yoluna yönlendirilecek.

Hopa-Borçka- Artvin yolunun 1-16. kilometrelerinde ile Bingöl-Genç- Diyarbakır yolunun 0-43. kilometrelerinde muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları devam ettiğinden anılan güzergahlarda ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Alaca-Zile yolunun 5-12. kilometreleri ile Zonguldak- Bartın il sınırı-Bartın- Kurucaşile yolunun 29-35. kilometrelerinde yol yapım çalışması nedeniyle bu kesimlerde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kara yollarında durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement