Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Sofuoğlu'ndan 1 Mayıs Yorumu! - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Sofuoğlu'ndan 1 Mayıs Yorumu!

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Sofuoğlu\'ndan 1 Mayıs Yorumu!

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Memmur-Sen olarak 1 Mayıs'ta Diyarbakır'da olacaklarını belirterek, "Taksim’de yeni bir Gezi arayışlarını doğru bulmuyoruz.

24.04.2014 16:05

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Memmur-Sen olarak 1 Mayıs'ta Diyarbakır'da olacaklarını belirterek, " Taksim'de yeni bir Gezi arayışlarını doğru bulmuyoruz. 17 Aralık Gezi olaylarının devamı olarak görüyoruz. Yeni arayış Taksim'den Gezi çıkarmaktır" dedi.

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Mehmet Emin Sofuoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Bu günlerde emek dayanışma ve kardeşlik yerine ülke gündeminde Taksim dayatması konuşuluyor. Tabi biz bunu kabul etmiyoruz. Taksim'de yeni bir Gezi arayışlarını doğru bulmuyoruz. 17 Aralık Gezi olaylarının devamı olarak görüyoruz. Yeni arayış Taksim'den Gezi çıkarmaktır. Bunun farkındayız. Küresel operasyonların çözüm sürecini kardeşliğimizi de hedef aldığını biliyoruz. Dış kaynaklı operasyonlarla akamete uğratılmak istenen çözüm sürecinin milletin himayesinde olduğunu 1 Mayıs'ta Memur-Sen olarak Diyarbakır İstasyon Meydanı'ndan hep birlikte deklare edeceğiz. 17 Aralık küresel operasyonu Türkiye'yi Suriye'ye dönüştürme projesi olarak düşünüyoruz. Bu ve benzeri derin projeler ile terör devleti İsrail sevindiriliyor. Biz her türlü derin yapılara ve paralel oluşumlara karşıyız. İllegal oluşumlar deşifre edilmeli, yargı önünde hesap vermeleri sağlanmalıdır. Ucu nereye gider ise gitsin derin şebekelerin paralel yapıların arkasındaki güçler de deşifre edilmelidir. Vesayetin her çeşidine paralelinde de dikeyine de yatayına da karşıyız."

"4 Y İLE MÜCADELEYİ HAYAT GEÇİRMELİLER"

Twitter'ın yerine milletin hakkını koruyan bir Anayasa Mahkemesi istediklerini belirten Sofuoğlu, "Anayasa Mahkemesi vatandaşın hakkını koruması gerekirken Twitter'ın hakkını korumak için seferber oldu. Türkiye'nin gençlik ve gelecek inşasında sendikal sorumluluğumuz ana başlığımızdır. Memur-Sen'in olmazsa olmazı yeni anayasadır. Yolsuzluk iddiaların üzerine de sonuna kadar gidilmelidir. İktidarın 3 y sloganı var. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadeledir. Bizde yağcılığı da ekliyoruz. 4 y ile mücadeleyi hayata geçirmeliler ki bu gün Hakan Fidan'ı İrancı gösterenlerin İran Devleti'nin yakın gördüğü katil Esed'e değil onun karşısındakilere yardım götürürken tırları durduranlar bu iktidara yağ çekerek göreve gelmiş insanlardır. Öyleyse yolsuzluk ve yağcılıkla da mücadele edilmelidir" diye konuştu.

"MISIR'DAKİ DARBECİ DÜZENİN İDAM KARARLARI HÜKÜMSÜZDÜR"

Mısır'da 529 kişinin idam kararının kirli bir oyun olduğunu vurgulayan Sofuoğlu, "Biz bunu Ankara'da birleşmiş milletler önünde ve Türkiye'nin tüm illerinde diğer sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiğimiz eylemle protesto ettik. Mısır'daki darbeci düzenin idam kararları hükümsüzdür. Katil Sisi Mısır halkına hesap vermelidir. Asıl yargılanması gereken Sisi'dir. Derin şebekenin uluslararası stratejik görüşmeleri dinlediğini hepimiz artık biliyoruz. Dün demokratik devlet özlemi ile her türlü vesayet ile mücadele ediyor ve milletin devlete geçişini savunuyorduk. Şimdi de milleti devleti bırakma girişimlerine karşı koyuyoruz. Güvenlik toplantısının illegal dinlenmesi Türkiye'nin istikrarı ile oynamak isteyen yapıların açık bir operasyonudur" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Sofuoğlu'ndan 1 Mayıs Yorumu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement