Son dakika Gişe haberleri, Gişe son dakika, son dakika Gişe

Son Dakika Gişe Haberleri

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakalıyor
    16:32 Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakalıyor

    Dune 2 (Dune: Part Two) gibi yapımlar, büyük bütçelerle çekilen ve gişede başarısız olan filmlerin aksine sinema sektöründeki düşüşü tersine çeviriyor. Timothée Chalamet ve Zendaya gibi oyuncuları barındıran Dune 2, dünya genelinde yaklaşık 500 milyon dolar gişe yaparak büyük bir başarı elde etti. İlk filmi ikiye katlayan yapımın toplam hasılatının 600 milyon dolara yaklaşması bekleniyor.

  • Hafif ticari araçtan 1'i kadın 8 kaçak göçmen çıktı
    16:01 Hafif ticari araçtan 1'i kadın 8 kaçak göçmen çıktı

    Edirne'de jandarma ekipleri tarafından durdurulan hafif ticari araçta yapılan kontrolde 1'i kadın toplam 8 göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler, Edirne İl Göç İdaresine teslim edilerek ülkelerine geri gönderilecek.

  • Edirne'de 8 düzensiz göçmen yakalandı
    14:59 Edirne'de 8 düzensiz göçmen yakalandı

    Edirne'de jandarma ekipleri tarafından durdurulan hafif ticari araçta yapılan aramada 1'i kadın toplam 8 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler, Edirne İl Göç İdaresine teslim edilerek ülkelerine geri gönderilecek.

  • İBB Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü 8 ayrı oyunla kutluyor
    13:32 İBB Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü 8 ayrı oyunla kutluyor

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü 8 farklı oyunla kutlayacak. Hamlet, Bir Halk Düşmanı, Cadı Kazanı, Gidiş Dönüş Moskova, Ay, Carmela!, Ben Medea Değilim, Yatak Odası Komedisi ve Zehir oyunları, 27 Mart'ta ücretsiz olarak izlenebilecek. Ücretsiz oyun davetiyeleri, 20 Mart saat 11.00'de sahne gişeleri, sehirtiyatrolari.ibb.istanbul, biletinial.com ve Şehir Tiyatroları mobil uygulaması üzerinden temin edilebilecek.

  • Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan 8 düzensiz göçmen yakalandı
    10:33 Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan 8 düzensiz göçmen yakalandı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında, otoban gişelerinde yapılan uygulamada, yurt dışına kaçmaya çalışan 8 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

  • Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde sis etkili oldu
    17 Mar Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde sis etkili oldu

    Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Gölyaka gişeleri ile Küçük Melen mevkisi ve Gümüşova rampalarında sürücüler, sis nedeniyle dikkatli ilerledi. Düzce Ovası'nın güney kesiminde yer alan Aydınpınar yolu ve çevresindeki köyler ile D-100 kara yolu ve kuzey çevre yolunun bazı kısımlarında da sis hakim oldu. Polis ekipleri, görüş mesafesinin azaldığı güzergahlarda sürücüleri, takip mesafesini korumaları yönünde uyardı.

  • Adana'da kimyasal madde yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü
    17 Mar Adana'da kimyasal madde yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

    Adana'nın Pozantı ilçesinde Adnan Ukşul yönetimindeki kimyasal madde yüklü tır seyir halindeyken alev aldı. Sürücü tarafından fark edilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucu tırda hasar meydana geldi.

  • Konya'nın Kulu ilçesinde yağış sebebiyle 2 trafik kazası
    16 Mar Konya'nın Kulu ilçesinde yağış sebebiyle 2 trafik kazası

    Konya'nın Kulu ilçesi yakınlarında meydana gelen yağış sebebiyle kayganlaşan kara yolunda 2 ayrı trafik kazası yaşandı. İlk kazada otomobil sürücüsü hafif yaralanırken, ikinci kazada sürücü yaralanmadı ancak otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazalarla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Edirne'de dur ihtarına uymayan araçta 6 kaçak göçmen yakalandı
    16 Mar Edirne'de dur ihtarına uymayan araçta 6 kaçak göçmen yakalandı

    Edirne'de polisin 'dur ihtarına' uymayarak kaçan hafif ticari araç kovalamaca sonucu yakalandı. Sürücüsünün firar ettiği araçta 6 kaçak göçmen yakalandı. Polis ekipleri aracı yolda bırakarak kayıplara karışan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

  • Edirne'de Polis, Dur İhtarına Uymayan Araçtaki Kaçak Göçmenleri Yakaladı
    16 Mar Edirne'de Polis, Dur İhtarına Uymayan Araçtaki Kaçak Göçmenleri Yakaladı

    Edirne'de polisin 'dur ihtarına' uymayarak kaçan hafif ticari araç kovalamaca sonucu yakalandı. Sürücüsünün firar ettiği araçta 6 kaçak göçmen yakalandı. Polis ekipleri aracı yolda bırakarak kayıplara karışan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

  • Uludağ'da yiyecek arayan ayı, güvenlik kulübesini yıktı
    15 Mar Uludağ'da yiyecek arayan ayı, güvenlik kulübesini yıktı

    Bursa'da Uludağ'da yiyecek bulamayan bir ayı, sarı alandaki Macera Park tesislerindeki güvenlik kulübesinin camlarını kırarak içeri girmeye çalıştı.

  • Devlet Tiyatroları Dünya Tiyatro Günü'nde 38 oyunu ücretsiz sahneleyecek
    13 Mar Devlet Tiyatroları Dünya Tiyatro Günü'nde 38 oyunu ücretsiz sahneleyecek

    Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürlüğü, Dünya Tiyatro Günü nedeniyle 27 Mart'ta temsil edilecek 38 oyunu ücretsiz sahneleyecek.

  • Adana Demirspor'un Sivasspor ile karşılaşacağı maçın biletleri satışa çıktı
    13 Mar Adana Demirspor'un Sivasspor ile karşılaşacağı maçın biletleri satışa çıktı

    Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Sivasspor'u ağırlayacak. Maçın biletleri Yeni Adana Stadyumu'nda satışa çıktı. Kadın, öğrenci ve engelli taraftarlara özel indirimli biletler 50 TL'dir. Bilet fiyatları ise Batı tribün üst 200 TL, batı tribün alt 200 TL, kale arkaları alt 100 TL, kale arkaları üst 100 TL, maraton üst 100 TL, maraton alt 200 TL, güney balkon 130 TL olarak belirlendi.

  • Tekirdağ'da jandarma ekiplerince uyuşturucu, silah ve kaçak purolar ele geçirildi
    13 Mar Tekirdağ'da jandarma ekiplerince uyuşturucu, silah ve kaçak purolar ele geçirildi

    Tekirdağ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda uyuşturucu, silah ve kaçak purolar ele geçirildi. Yapılan aramalarda bonzai, metamfetamin, tabanca, fişek, av tüfeği ve uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri alınacak.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    12 Mar İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 13-17 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Edirne'de jandarmanın kontrol noktasından kaçan aracın sürücüsü tutuklandı
    12 Mar Edirne'de jandarmanın kontrol noktasından kaçan aracın sürücüsü tutuklandı

    Edirne'de jandarmanın kontrol noktasından kaçan 7 düzensiz göçmenin bulunduğu aracın sürücüsü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Sürücü ve göçmenlerin işlemleri tamamlandıktan sonra sürücü adliyeye sevk edilerek tutuklandı, göçmenler ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

  • Trabzonspor - Fenerbahçe Maçının Biletleri Satışa Çıktı
    12 Mar Trabzonspor - Fenerbahçe Maçının Biletleri Satışa Çıktı

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maçın biletleri satışa sunuldu. Trabzonspor taraftarları, maçta yer alabilmek için bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Maçın biletlerinin kısa sürede tükenmesi bekleniyor. Taraftarlar, maçı Trabzonspor'un kazanacağına inanıyor ve büyük bir heyecanla bekliyor.

  • Edirne'de jandarmanın kontrol noktasından kaçan araçta 7 düzensiz göçmen yakalandı
    12 Mar Edirne'de jandarmanın kontrol noktasından kaçan araçta 7 düzensiz göçmen yakalandı

    Edirne'de jandarmanın kontrol noktasından kaçan bir hafif ticari araçta 7 düzensiz göçmen yakalandı. Jandarmanın otoyol gişelerindeki kontrol noktasında dur ihtarına uymayan araç, polis ekiplerince takibe alındı. Kapıkule Sınır Kapısı yolunda yaşanan kovalamacanın ardından aracı bırakan sürücü ve 7 düzensiz göçmen, ekipler tarafından yakalandı. Şu anda düzensiz göçmenler ve sürücünün işlemleri İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesinde devam ediyor.

  • Şehitlerin anısına İstanbul'dan Çanakkale'ye yürüyen gazi torunu 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçti
    11 Mar Şehitlerin anısına İstanbul'dan Çanakkale'ye yürüyen gazi torunu 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçti

    Tokat 15'li Torunları Derneği Başkanı Saffet Gümüş, dedesi Gelibolu'da savaşan bir şehit torunu olarak Şehitlerin Anısına Vefa Yürüyüşü'nün 6'ncısını gerçekleştirdi. İstanbul'dan 11 günde 287 kilometre yol yürüyerek 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ulaşan Gümüş, burada basın mensuplarına açıklama yaparak şehitlere olan vefasını dile getirdi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

  • Dilovası'nda otobana giren büyükbaş hayvanlar sürücülere zor anlar yaşattı
    11 Mar Dilovası'nda otobana giren büyükbaş hayvanlar sürücülere zor anlar yaşattı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otobana giren büyükbaş hayvanlar, sürücülere zor anlar yaşattı. İstanbul ile Anadolu illerini bir birine bağlayan yolda karşılarına çıkan hayvanlar, sürücüleri şaşkına çevirdi. Hayvanlar, trafiği birbirine katarak yolun ortasında ilerledi. Bazı sürücüler hayvanları kenara almaya çalışırken, bir yolcu ise ineklere çobanlık yaparak gişelere doğru kovaladı. Olay, izleyenlere tebessüm ettirdi.

  • Fenerbahçe, Pendikspor karşısına 6 değişiklikle çıktı
    10 Mar Fenerbahçe, Pendikspor karşısına 6 değişiklikle çıktı

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Union Saint-Gilloise maçının ardından Pendikspor karşısına 6 değişiklik yaparak çıktı. Sakatlıkları bulunan ve sarı kart cezalısı olan oyuncuların yerine yeni isimlere görev verildi. Maç öncesi ise Fenerbahçe'nin eski başkanı Tahsin Kaya için saygı duruşunda bulunuldu.

  • Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, Projelerini Açıkladı
    10 Mar Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, Projelerini Açıkladı

    Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, 11 ana başlık altında projelerini açıkladı. Tanık, projeleri dört ana segmentte uygulayarak Çeşme'yi bir marka haline getireceklerini ve Çeşme'yi Türkiye'nin parlayan bir yıldızı haline getirip, dünyada da tanınmasını sağlayacaklarını belirtti. Tanık, projeler arasında altyapı düzenlemeleri, turizm, spor tesisleri, kültürel miras gibi konuların yer aldığını söyledi.

  • Oscar Ödülleri'nin 2024 adayları hakkında 12 ilginç bilgi
    09 Mar Oscar Ödülleri'nin 2024 adayları hakkında 12 ilginç bilgi

    2024 Oscar adaylarıyla ilgili 12 ilginç bilgi ve dönüm noktaları hakkında detaylar veriliyor. Emma Stone'un tarihe geçme potansiyeli, Barbie filminin müziğinin ödül kazanma ihtimali, Cillian Murphy'nin 10 yıllık trendi sonlandırma potansiyeli gibi konular ele alınıyor.

  • Bolu Yeniçağa'da çıkan anız ve lastik yangınları söndürüldü
    09 Mar Bolu Yeniçağa'da çıkan anız ve lastik yangınları söndürüldü

    Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde yol kenarında çıkan anız ve lastik yangınları, itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürüldü. Yeniçağa Belediyesi itfaiye ekipleri, olay yerine gelerek 3 farklı noktada çıkan yangınlara müdahale etti ve ağaçlık alana sıçramadan yangınlar kontrol altına alındı.

  • Konya'da tır bariyerlere çarptı: 1 yaralı
    09 Mar Konya'da tır bariyerlere çarptı: 1 yaralı

    Konya'nın Kulu ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada, tır sürücüsü bariyerlere çarpması sonucu yaralandı. Kazanın nedeni ise yoğun yağış ve direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi olarak belirlendi. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Bursa'da tır devrildi, kaza sonrası trafik normale döndü
    08 Mar Bursa'da tır devrildi, kaza sonrası trafik normale döndü

    Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen kazada sürücüsünün kontrolünden çıkan bir tır devrildi. Tırın ve dorsesinin kaldırılmasıyla birlikte trafik normal seyrine döndü. Sürücü hafif sıyrıklarla kazayı atlattı ve polisler olaya müdahale etti. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Apple'ın sinema filmleri gişede beklentilerin altında kaldı
    08 Mar Apple'ın sinema filmleri gişede beklentilerin altında kaldı

    Apple, Killers of the Flower Moon, Napoleon ve Argylle: Gizli Casus adlı üç filme toplamda 700 milyon doların üzerinde yatırım yapmasına rağmen, bu filmlerin toplam gişe hasılatı sadece 466 milyon dolar oldu. Ancak Apple, filmleri kiralama ve satın alma yoluyla daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefliyor ve iTunes ve Amazon Prime gibi platformlarda da satışa sunuyor.

  • Dünyaca ünlü komedyen Jimmy Carr İstanbul'da hayranlarıyla buluştu
    07 Mar Dünyaca ünlü komedyen Jimmy Carr İstanbul'da hayranlarıyla buluştu

    İngiliz komedyen Jimmy Carr, 'Terribly Funny' isimli gösterisiyle İstanbul'da ilk kez sahne aldı. TuzBiber Komedi Kulübü'nün organizasyonuyla gerçekleşen gösteriye yoğun ilgi oldu. Carr, izleyicilerin sorularını da esprili bir dille yanıtladı. Carr, 15 yıldan fazla süredir komedyenlik yapıyor ve 10 kapalı gişe turne gerçekleştirerek 2,5 milyondan fazla kişiye ulaştı. Ayrıca, Netflix için özel bir program kaydeden ilk İngiliz komedyen olan Carr, çeşitli televizyon programlarında sunuculuk yapmanın yanı sıra komedi filmlerinde de rol aldı.

  • Kredi Kartı ve Mobil Bankacılık Şifrelerini Öğrenerek Yaşlıları Dolandıran Zanlı Tutuklandı
    06 Mar Kredi Kartı ve Mobil Bankacılık Şifrelerini Öğrenerek Yaşlıları Dolandıran Zanlı Tutuklandı

    Bursa ve Eskişehir'de, kendisini bankacı yakını, fabrika sahiplerinin torunu, mühendis gibi tanıtan bir zanlının, kredi kartı ve mobil bankacılık şifrelerini öğrendiği hayırsever yaşlıları dolandırdığı iddia edildi. Zanlının, yaklaşık 200 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para dolandırdığı belirlendi. Zanlı, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

  • Devlet Tiyatroları Edirne Sahnesi'nde Mart Ayı Oyunları
    06 Mar Devlet Tiyatroları Edirne Sahnesi'nde Mart Ayı Oyunları

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Edirne Sahnesi'nde bu ay 'Şair, Şiir, Şuur Mehmet Akif Ersoy', 'Çarpışma' ve 'Çöp Canavarı' oyunları sahnelenecek. Şair, Şiir, Şuur Mehmet Akif Ersoy 12-13-14 Mart, Çarpışma 19-20-21 Mart, Çöp Canavarı ise 26-27-28 Mart tarihlerinde izlenebilecek.

  • Bursa'da Sahte Hakim ve Savcı Kılığına Girip Yaşlıları Dolandıran Şüpheli Yakalandı
    06 Mar Bursa'da Sahte Hakim ve Savcı Kılığına Girip Yaşlıları Dolandıran Şüpheli Yakalandı

    Bursa'da sahte hakim ve savcı kılığına girerek yaşlıları dolandıran şüpheli, mobil bankacılık işlemleriyle yaklaşık 300 bin lira dolandırdı. İstanbul'a kaçarken otobanda yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kayserispor-Hatayspor maçının bilet fiyatları açıklandı
    05 Mar Kayserispor-Hatayspor maçının bilet fiyatları açıklandı

    Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak Kayserispor-Hatayspor maçının bilet fiyatları belirlendi. Kayserispor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre, biletler Passolig gişelerinde ve internet üzerinden satışa sunulacak.

  • Antalya Devlet Opera ve Balesi, 'Giselle'yi Son Kez Sahneleyecek
    04 Mar Antalya Devlet Opera ve Balesi, 'Giselle'yi Son Kez Sahneleyecek

    Antalya Devlet Opera ve Balesi, romantik balenin önemli başyapıtlarından 'Giselle'yi bu sezon son kez sanatseverlerle buluşturacak. 'Giselle' balesi, 7 ve 9 Mart'ta Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Eser, Alman şair Henrich Heine'nin 'Almanya Üzerine' adlı kitabında anlattığı Wililer efsanesinden esinlenerek sahneye koyuluyor. Kont Albrecht'in Giselle'e olan aşkını konu alan balede, Rina Murata, Ozan Demirbaş, Artur Ivanov, Milina Fidan Özbek, Haruna Takeda ve Kaname Noi gibi sanatçılar rol alacak.

  • Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakaladı
    04 Mar Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakaladı

    Dune 2 (Dune: Part Two) dünya genelinde 178,5 milyon dolar gişe yaparak büyük bir başarı elde etti. Timothée Chalamet, Florence Pugh ve Zendaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı yapım, film sektörüne derin bir nefes aldırdı. Henüz tüm ülkelerde vizyona girmeyen film, ikinci haftasında gişe rakamlarını daha da artırabilir.

  • Bulgaristan sınırında 10 kilometrelik tır kuyruğu oluştu
    01 Mar Bulgaristan sınırında 10 kilometrelik tır kuyruğu oluştu

    Edirne'den Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 10 kilometreyi bulan tır kuyruğu oluştu. Bulgaristan'ın 31 Mart'ta Schengen bölgesine geçecek olması ve Bulgar polisinin Lesovo gümrüğünde kontrolleri sıkılaştırması nedeniyle oluşan kuyruğa, tır şoförleri tepki gösterdi.

  • Gişeye kağıt asan nüfus memurları hakkında soruşturma başlatıldı
    01 Mar Gişeye kağıt asan nüfus memurları hakkında soruşturma başlatıldı

    Bursa Valiliği, İnegöl Nüfus Müdürlüğü'nde çekildiği iddia edilen video ile ilgili basın açıklaması yaparak, konuyla ilgili soruşturma başlattıklarını duyurdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, vatandaşla memur arasındaki cama A4 kağıtları yapıştırıldığı iddia edilmişti. Valilik açıklamasında, kağıtların mevzuat hükümlerine ilişkin notlar içerdiği belirtilerek, konunun her boyutuyla araştırılacağı ve sorumlular hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı ifade edildi.

  • Karaoğlan'ın Çizeri Suat Yalaz'ın Vefatının Üzerinden 4 Yıl Geçti
    01 Mar Karaoğlan'ın Çizeri Suat Yalaz'ın Vefatının Üzerinden 4 Yıl Geçti

    Türk çizgi roman tarihinin en uzun soluklu çalışmalarından biri olan ve defalarca beyazperdeye aktarılan 'Karaoğlan'ın çizeri Suat Yalaz'ın vefatının üzerinden 4 yıl geçti. Yönetmen, senarist ve çizer Yalaz, Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde 1932'de dünyaya geldi. Devlet memuru olan ailesinin işi nedeniyle farklı şehirlerde ilk ve orta eğitimini tamamlayan Yalaz'ın ilk karikatürü, 16 yaşındayken Erciyes Postası'nda yayınlandı. Yalaz, İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümünde okurken Bedri Koraman ve Çetin Özkırım ile tanıştı.

  • Devlet dairesinde boş kağıt skandalı! Vatandaşın yüzünü görmek istemeyen memurların aldığı önleme bakın
    01 Mar Devlet dairesinde boş kağıt skandalı! Vatandaşın yüzünü görmek istemeyen memurların aldığı önleme bakın

    İnegöl Nüfus Müdürlüğü'nün iki gişesinde, memurlar ile vatandaşlar arasındaki cama boş kağıtların yapıştırıldığı ortaya çıktı. Memurların vatandaşların "yüzünü görmemek" için böyle bir uygulama yaptığı iddia edildi.

  • Devlet Tiyatroları Mart Ayında 8 Oyunu Seyirciyle Buluşturacak
    29 Şub Devlet Tiyatroları Mart Ayında 8 Oyunu Seyirciyle Buluşturacak

    Devlet Tiyatroları, mart ayında 8 oyunu ilk kez seyirciyle buluşturacak. Ankara, Erzurum, İstanbul, Antalya, Diyarbakır, Van ve Kayseri'de prömiyer yapacak oyunlar arasında Kemal Tahir'in 'Devlet Ana', Jonathan Lynn'in 'İpucu', Cengiz Özek'in 'Çöp Canavarı' ve Ülkü Ayvaz'ın 'Külhanbeyi Operası' gibi yapımlar yer alıyor.

  • Vanlı kardeşler İzmir'de trafik kazasında hayatını kaybetti
    29 Şub Vanlı kardeşler İzmir'de trafik kazasında hayatını kaybetti

    Vanlı kardeşler Ümit Şahin ve Davut Şahin, İzmir'de geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti. Cenazeleri yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Van'da toprağa verildi. İki kardeşin nişan için İzmir'e gittiği öğrenildi.

  • İzmir'de trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşler Van'da toprağa verildi
    29 Şub İzmir'de trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşler Van'da toprağa verildi

    İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sürücü Ümit Şahin ve ziyaretine gittiği ağabeyi Davut Şahin'in cenazeleri, yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Van'da defnedildi. İki kardeşin nişan hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

  • Hatay'da 2 Bin 50 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
    29 Şub Hatay'da 2 Bin 50 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, İskenderun gişelerde durdurulan araçta yapılan aramada 2 bin 50 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.E. ile M.Ö. hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefetten adli işlem yapıldı.

  • Antalya Devlet Opera ve Balesi'nden Kanlı Nigar müzikali
    29 Şub Antalya Devlet Opera ve Balesi'nden Kanlı Nigar müzikali

    Antalya Devlet Opera ve Balesi, Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun önemli eserlerinden Kanlı Nigar müzikalini son kez sahneleyecek. Cem İdiz'in besteleriyle sahnelenecek olan müzikal, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluşacak. Eserde, kocasından şiddet görmüş bir kadının hikayesi anlatılıyor. Müzikali Haldun Özörten yönetirken, orkestra şefliğini Ömer Yöndem üstlenecek. Biletler, opera gişeleri ve biletinial.com adresinden temin edilebilir.

  • Çamlıca gişelerinde araç alev topuna döndü
    28 Şub Çamlıca gişelerinde araç alev topuna döndü

    Ataşehir Çamlıca gişelerinde seyir halinde olan bir araç alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın nedeniyle otomobil kullanılamaz hale gelirken, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı ve yangın nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.

  • Ataşehir Çamlıca Gişelerinde Araç Yangını
    28 Şub Ataşehir Çamlıca Gişelerinde Araç Yangını

    Ataşehir Çamlıca Gişeleri'nde seyir halinde olan bir araçta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın nedeniyle otomobil kullanılamaz hale gelirken, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı ve yangın nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.

  • İzmir'de kaza: 2 kardeş hayatını kaybetti, nişan hazırlığı yapıyordu
    28 Şub İzmir'de kaza: 2 kardeş hayatını kaybetti, nişan hazırlığı yapıyordu

    İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen kazada otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 2 kardeş hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden kardeşlerden birinin 1 Mart'taki nişanı için hazırlık yaptığı öğrenildi. Cenazelerin memleketleri Van'da toprağa verileceği belirtildi.

  • İzmir'in Torbalı ilçesinde otomobil kazası: 2 kardeş hayatını kaybetti
    28 Şub İzmir'in Torbalı ilçesinde otomobil kazası: 2 kardeş hayatını kaybetti

    İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında, Ümit Şahin yönetimindeki araç bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Şahin ve ağabeyi Davut Şahin hayatını kaybetti. Ümit Şahin'in nişan merasimi için İzmir'e geldiği belirtildi.

  • Antalya Devlet Opera ve Balesi 'Aşk İksiri' Operasını Sahneleyecek
    28 Şub Antalya Devlet Opera ve Balesi 'Aşk İksiri' Operasını Sahneleyecek

    Antalya Devlet Opera ve Balesi, Gaetano Donizetti'nin 'Aşk İksiri' operasını sanatseverlerin beğenisine sunacak. Eser, rejisör Haldun Özörten tarafından sahneye koyulacak ve orkestra şefliğini Lorenzo Castriota Skanderbeg üstlenecek. Eserin biletleri ise Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişeleri ile 'www.biletinial.com' adresinden temin edilebilecek.

  • Adana Demirspor - Fatih Karagümrük Maçının Biletleri Satışa Çıkıyor
    28 Şub Adana Demirspor - Fatih Karagümrük Maçının Biletleri Satışa Çıkıyor

    Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın biletlerini bugün saat 19.40'ta satışa çıkarıyor. Maç, 4 Mart Pazartesi günü saat 17.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleşecek. Biletler gişeden alındığında kadın, öğrenci ve engelli taraftarlara ücretsiz olarak verilecektir. Bilet fiyatları ise Batı tribün üst 25 TL, batı tribün alt 50 TL, kale arkaları alt 25 TL, kale arkaları üst 25 TL, maraton üst 25 TL, maraton alt 50 TL, güney balkon 30 TL olarak belirlenmiştir.

  • Anadolu Otoyolu'nda etkili olan sis görüş mesafesini düşürdü
    28 Şub Anadolu Otoyolu'nda etkili olan sis görüş mesafesini düşürdü

    Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesimi ile kent merkezinde etkili olan sis, görüş mesafesini düşürdü. Otoyolun Düzce ve Gölyaka gişeleri ile Küçük Melen mevkisi ve Gümüşova rampalarında sürücüler, sis nedeniyle yolda dikkatli ilerledi. D-100 kara yolu, kuzey çevre yolu ve Kalıcı Konutlar bağlantı yolunda da sis hakim oldu. Polis ekipleri, görüş mesafesinin azaldığı güzergahlarda sürücüleri takip mesafesini korumaları yönünde uyardı.

  • Dilovası'nda devrilen tırın sürücüsü ağır yaralandı
    27 Şub Dilovası'nda devrilen tırın sürücüsü ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, D-100 kara yolu İstanbul istikametinde seyreden bir tır bariyerlere çarparak devrildi. Tırda sıkışan sürücü ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından Anadolu Otoyolu bağlantı yolunda ulaşım kontrollü sağlandı.

  • Denizli'de kayıp kişi kayalık arazide ölü bulundu
    27 Şub Denizli'de kayıp kişi kayalık arazide ölü bulundu

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde ailesinin 25 Şubat'ta kayıp ihbarında bulunduğu Süleyman Özsoydan (37) kayalık arazide ölü bulundu. Özsoydan'a ait izler dron ile yapılan tarama sırasında tespit edildi ve ekipler tarafından cansız bedeni bulundu. Cenaze otopsi için hastaneye kaldırıldı. Özsoydan, kayıp ihbarı sonrası arama çalışmaları başlatılan bir kurumda gişe memuru olarak çalışıyordu.

  • Franz Lehar'ın 'Şen Dul' Opereti İzmir'de Prömiyerini Gerçekleştirdi
    27 Şub Franz Lehar'ın 'Şen Dul' Opereti İzmir'de Prömiyerini Gerçekleştirdi

    Macar asıllı besteci Franz Lehar'ın operet türünde bestelediği 'Şen Dul' eseri, İzmir'de Bornova Kültür ve Sanat Merkezi Necdet Aydın Sahnesi'nde prömiyerini gerçekleştirdi. İZDOB solistleri, korosu ve orkestrası tarafından sahnelenen eser, izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Eser, Haldun Özörten'in rejisörlüğünde Serhat Nüfusçu koreografisiyle Türkçe olarak sahnelenecek ve birkaç gün boyunca İzmirli sanatseverlerle buluşacak.

  • Antalya Devlet Opera ve Balesi Mart Ayında İzleyiciyle Buluşacak
    27 Şub Antalya Devlet Opera ve Balesi Mart Ayında İzleyiciyle Buluşacak

    Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB) mart ayında opera, bale, müzikal, çocuk oyunu ve konser olmak üzere toplam 13 temsille izleyici karşısına çıkacak. Donizetti'nin 'Aşk İksiri' operası, Haldun Özörten'in sahneye koyduğu 'Kanlı Nigar' müzikali, 'Giselle' balesi, 'Şekeronya' çocuk oyunu, 'Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri' ve 'Tosca' operası gibi birçok etkinlik yer alacak.

  • Denizli'de kaybolan kişi için arama çalışmaları devam ediyor
    27 Şub Denizli'de kaybolan kişi için arama çalışmaları devam ediyor

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde ailesinin 25 Şubat'ta kayıp ihbarında bulunduğu Süleyman Özsoydan için ormanlık alanda yürütülen arama çalışmaları 3. gününde devam ediyor. Jandarma, polis, AFAD, itfaiye, Türkiye Diyanet Vakfı Arama Kurtarma ekibi ve yakınlarının da katıldığı çalışmalara iz takip köpeği Benek de destek veriyor. Şu ana kadar herhangi bir iz bulunamadı.

  • Anadolu Otoyolu'nda Otomobil Yangını
    26 Şub Anadolu Otoyolu'nda Otomobil Yangını

    Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Sakarya il sınırında meydana gelen trafik kazasında bariyere çarpan otomobil alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü, ancak otomobil kullanılamaz hale geldi.

  • Bakan Ersoy: 'Mavi bayrağımızı kaybedersek turizmi kaybederiz'
    23 Şub Bakan Ersoy: "Mavi bayrağımızı kaybedersek turizmi kaybederiz"

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kıyılardaki mavi bayrakların korunmasının öncelik hedefleri olduğunu vurgulayarak, turizmi kaybetmenin şehri kaybetmek anlamına geleceğini belirtti. Bakan Ersoy ayrıca, Hollywood ve Bollywood'dan yapımcıların ülkeye ve Antalya'ya yeni projelerle gelmeye devam edeceğini söyledi.

  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: 'Mavi bayrağı kaybedersek turizmi, turizmi kaybedersek şehri kaybederiz'
    23 Şub Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: 'Mavi bayrağı kaybedersek turizmi, turizmi kaybedersek şehri kaybederiz'

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kıyılardaki mavi bayrakların korunmasının öncelikli hedefleri olduğuna vurgu yaparak, "Eğer biz mavi bayrağımızı kaybedersek, turizmi kaybederiz, turizmi kaybedersek şehri kaybederiz.

  • Ataşehir Belediyesi 5. Klasik Müzik Festivali Başlıyor
    23 Şub Ataşehir Belediyesi 5. Klasik Müzik Festivali Başlıyor

    Ataşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği '5. Klasik Müzik Festivali' ünlü orkestraların, opera topluluklarının ve sanatçıların katılımıyla bu yıl 2-16 Mart 2024 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

  • Antalya Devlet Opera ve Balesi, Venera Ensemble konseriyle sanatseverlerle buluşacak
    23 Şub Antalya Devlet Opera ve Balesi, Venera Ensemble konseriyle sanatseverlerle buluşacak

    Antalya Devlet Opera ve Balesi, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Venera Ensemble konseriyle sanatseverlerle buluşacak. Konserde, Batı klasikleri ve Anadolu türkülerinin yanı sıra birçok enstrüman ve dans sanatçısı sahne alacak. Konser biletleri, opera gişeleri ve online olarak temin edilebilecek.

  • Taylor Swift'in konseri öncesi stadyuma yıldırım düştü: Stadyum tahliye edildi
    23 Şub Taylor Swift'in konseri öncesi stadyuma yıldırım düştü: Stadyum tahliye edildi

    Amerikalı şarkıcı Taylor Swift'in Sidney'deki konseri öncesi stadyuma yıldırım düşmesi sonucu stadyum tahliye edildi. 84.000 kişilik stadyumda büyük bir kaos yaşandı. İnsanların koltuk altlarına saklandıkları ve kapalı alanlara doğru koştukları görüldü. Organizatörler, güvenli yerlerde kalın ve personelin talimatlarını takip edin uyarısında bulundu. Accord stadyumu yetkilileri, kötü hava şartları tehdit oluşturmadıkça konserin yapılabileceğini duyurmuştu.

  • Niğde'de 7 Kilo 200 Gram Kokain Ele Geçirildi, Sürücü Tutuklandı
    22 Şub Niğde'de 7 Kilo 200 Gram Kokain Ele Geçirildi, Sürücü Tutuklandı

    Niğde'de yapılan bir operasyonda, Ankara-Niğde Otoyolu Alın gişelerinde durdurulan bir tırda 7 kilo 200 gram kokain ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü tutuklandı. Niğde Valisi Cahit Çelik, operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

  • Edirne'de Kaçakçılık Operasyonunda Gümrük Kaçağı İçki ve Tütün Ele Geçirildi
    22 Şub Edirne'de Kaçakçılık Operasyonunda Gümrük Kaçağı İçki ve Tütün Ele Geçirildi

    Edirne'de düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında, otoban gişeleri ve kent merkezinde yapılan aramalarda, 189 şişe içki, 60 paket tütün, 50 paket sigara ve 400 elektronik sigara ele geçirildi. Şüpheliler N.M, F.V. ve N.A. hakkında '5607 Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefetten işlem yapıldı.

  • Xbox Game Pass'e yeni Call of Duty oyunları ilk günden dahil edilecek
    22 Şub Xbox Game Pass'e yeni Call of Duty oyunları ilk günden dahil edilecek

    Xbox Game Pass aboneleri için heyecan verici haberler ortaya çıktı. Xbox patronu Phil Spencer, yeni Call of Duty oyunlarının abonelik hizmetinde ne zaman yayınlanabileceğini açıkladı. Spencer, Microsoft'un Activision Blizzard, ZeniMax ve Xbox Game Studios'un gelecekteki tüm oyunlarını çıkış gününden itibaren Game Pass'e dahil etme planlarını duyurdu. Bu hamle, Game Pass kütüphanesinin sektördeki en büyük oyun yayıncılarının oyunlarını içerecek şekilde büyüyeceğinin sinyalini veriyor.

  • Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali Başlıyor
    21 Şub Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali Başlıyor

    Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali, 1-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalde 19 oyun ve 27 temsil seyirciyle buluşacak. Ayrıca, festival kapsamında Tiyatro Emek Ödülü, Bursa Devlet Tiyatrosu'nun ilk kadın sanat yönetmeni Feyha Çelenk'e verilecek.

  • İstanbul Şehir Tiyatroları'nın 'Uçurtmanın Kuyruğu' Oyunu Eskişehir'de Sahnelendi
    20 Şub İstanbul Şehir Tiyatroları'nın 'Uçurtmanın Kuyruğu' Oyunu Eskişehir'de Sahnelendi

    İstanbul Şehir Tiyatroları'nın 'Uçurtmanın Kuyruğu' adlı oyunu, 16-18 Şubat 2024 tarihlerinde Eskişehir'de sahnelendi ve kapalı gişe oynandı. Eskişehir seyircisi tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sezon boyunca İstanbul'da da sahnelenecek.

  • Edirne'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 Bulgaristan vatandaşından 2'si tutuklandı
    20 Şub Edirne'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 Bulgaristan vatandaşından 2'si tutuklandı

    Edirne Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şubeleri, İstanbul'dan Edirne'ye uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı istihbaratını aldı. Ekipler, İstanbul'dan gelen otobüsü durdurarak 3 Bulgaristan vatandaşını gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramasında 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi. Tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor
    20 Şub Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

    Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. TAG Otoyolu'nun Narlı-Gaziantep Batı kavşakları, İstanbul-Ankara yolunun Kozluk Kavşağı mevkisi, İzmir-Manisa yolunun Sabuncubeli Tüneli, Samsun-Ordu yolunun orta refüjü, Seydikemer-Söğüt yolunun Seydikemer Devlet Hastanesi Kavşağı, Zonguldak-Devrek yolunun Fevkani Köprüsü ve Kavşağı, Anamur-Aydıncık yolunun taş düşmelerine karşı koruma sistemi, Iğdır-Aralık-Dilucu yolunun ve Karakurt-Erzurum yolunun bakım ve onarım çalışmaları, Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun otokorkuluk yapım çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

  • Madame Web: Tarihin En Kötü Süper Kahraman Filmi
    19 Şub Madame Web: Tarihin En Kötü Süper Kahraman Filmi

    Marvel ve DC filmlerinin gişe başarısızlıklarıyla birlikte süper kahraman filmlerine olan ilgi düşmeye başladı. Sony'nin yeni Marvel uyarlaması Madame Web, kötü eleştiriler ve düşük gişe hasılatıyla tarihin en kötü süper kahraman filmi olarak lanse edildi. Filmin bütçesine oranla elde ettiği hasılat Sony ve Marvel tarafından hoş karşılanmadı. Filmin eleştirmen ve izleyici puanları da oldukça düşük. Bu durum, son dönemde çıkış yapan süper kahraman filmlerinin hikayelerinin ve kahramanlarının zayıflamasıyla ilişkilendirilebilir.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları İstanbul'da Beğeni Topladı
    19 Şub Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları İstanbul'da Beğeni Topladı

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, İstanbul'da sahnelenen 'Ayak Bacak Fabrikası' adlı oyunuyla büyük beğeni topladı. Oyun, kapalı gişe oynandı ve 5 bin kişi tarafından izlendi.

  • Konya Kulu'da Tır Şarampole Devrildi: 1 Yaralı
    19 Şub Konya Kulu'da Tır Şarampole Devrildi: 1 Yaralı

    Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir tır şarampole devrildi. Kazada tır sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, araçta maddi hasar meydana geldi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
    19 Şub Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

    Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Çeşitli bölgelerdeki otoyol, köprü, tünel ve yol kesimlerinde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kısıtlanmaktadır. Sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması önemlidir.

  • Anadolu Otoyolu'nda Tır ve Kamyon Çarpıştı, Yol Havadan Görüntülendi
    19 Şub Anadolu Otoyolu'nda Tır ve Kamyon Çarpıştı, Yol Havadan Görüntülendi

    Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde meydana gelen kaza sonucunda tır ile kamyon çarpıştı. İstanbul istikameti trafiğe kapanırken, yolun açılması için yapılan çalışmalar havadan dron ile görüntülendi. Kaza sonucunda yaralananlar hastanelere kaldırıldı.

  • Anadolu Otoyolu'nda Tır ve Kamyon Çarpışması: 2 Yaralı, İstanbul İstikameti Kapandı
    19 Şub Anadolu Otoyolu'nda Tır ve Kamyon Çarpışması: 2 Yaralı, İstanbul İstikameti Kapandı

    Düzce kesiminde meydana gelen kazada, Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikametinde seyreden bir kamyon ile bir tır çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı ve İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Olay yerine polis, jandarma, Karayolları, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüler hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle otoyol tamamen trafiğe kapatıldı ve Ankara yönünden gelen araçlar alternatif güzergahlara yönlendirildi. Araçların otoyoldan kaldırılması için çalışmalar başlatıldı.

  • Patates yüklü kamyon devrildi: Bolu Dağı geçişi trafiğe kapandı
    19 Şub Patates yüklü kamyon devrildi: Bolu Dağı geçişi trafiğe kapandı

    Türkiye'nin en önemli geçiş noktalarından biri olan Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde kontrolden çıkan patates yüklü kamyonun devrilmesi neticesinde İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Kazada 2 kişi yaralandı ve otoyolun 3 şeridi kapandı. Polis ekipleri, Bolu Dağı Tüneli geçişinin İstanbul istikametini trafiğe kapattı ve sürücüleri alternatif bir güzergaha yönlendirdi.

  • Anadolu Otoyolu'nda patates yüklü kamyon devrildi, İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı
    19 Şub Anadolu Otoyolu'nda patates yüklü kamyon devrildi, İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı

    Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde kontrolden çıkan patates yüklü kamyonun devrilmesi sonucunda İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Kazada 2 kişi yaralandı ve otoyolun 3 şeridi kapandı. Polis ekipleri, Bolu Dağı Tüneli geçişinin İstanbul istikametini trafiğe kapattı ve sürücüleri D-100 kara yoluna yönlendirdi.

  • Samsun Devlet Opera ve Balesi'nden 'Figaro'nun Düğünü' operası veda temsili
    18 Şub Samsun Devlet Opera ve Balesi'nden 'Figaro'nun Düğünü' operası veda temsili

    Samsun Devlet Opera ve Balesi, Wolfgang Amadeus Mozart'ın 'Figaro'nun Düğünü' operasının son temsilini sanatseverlere sunacak. Yiğit Günsoy'un rejisi ve Kıvanç Tepe'nin orkestra şefliğinde sahnelenecek olan opera, Gülden Sayıl'ın dekor ve kostüm tasarımıyla, Özgün Barılı'nın koreografisiyle ve Raushan Baigulakova'nın koro şefliğiyle gerçekleştirilecek. İtalyanca orijinal diliyle seslendirilen eser, Türkçe üst yazıyla izleyicilerle buluşacak.

  • Şahan Gökbakar, 'Erdal ile Ece' Filmini Anka'ya Anlattı: 'İzlediği Zaman Herkesin 'Biz de Böyleyiz, Sen de Böylesin' Diyeceği Bir Hikâye'
    17 Şub Şahan Gökbakar, "Erdal ile Ece" Filmini Anka'ya Anlattı: "İzlediği Zaman Herkesin 'Biz de Böyleyiz, Sen de Böylesin' Diyeceği Bir Hikâye"

    Sinemacı Şahan Gökbakar, yazdığı ve başrolü oynadığı “Erdal ile Ece” isimli yeni filmini ANKA Haber Ajansı’na anlattı. Gökbakar, “Kendi aralarında birbirlerini çok seven ama ara ara didişen, tatlı bir çiftin komik herkesin izlediği zaman ‘A biz de böyleyiz, a sen de aynı böylesin. Aynı bizim gibi’ diyeceği bir hikâye” dedi. Filmin başrolünü paylaşan Seda Türkmen de “Ece ile ortak noktam var. Aslında Ece'yle benim değil bütün kadınların ortak noktası olacak. Şurası tam bana benziyor dediğiniz her yerde muhtemelen bir milyon kadını kapsıyor olacak” diye konuştu. Şahan Gökbakar, ANKA muhabirinin sorusu üzerine İliç’te ve diğer bölgelerde yaşadıkları yerleri, vatanlarını korumak için mücadele edenleri yürekten desteklediğini söyledi.

Advertisement