HÜDA-PAR, 19 Nisan'daki Sinop mitinginde yaptığı "Terörist teröristtir; bunun PKK'lısı, Hüda Par'lısı ayrımı olmaz. Hepsine de karşıyız hepsinin de kökünü kazırız" sözlerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında suç duyurusunda bulundu.
HÜDA PAR'dan yapılan açıklamaya göre, suç duyurusu dilekçesi, partinin Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu adına parti avukatlarınca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verildi.
Mansur Yavaş, HÜDA-PAR'ın hakkında duyurusunda bulunmasına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Yavaş'ın Twitter paylaşımı şöyle: "Türkiye ve Türk Milleti ile sorunu olan bir oluşumun hakkımda açtığı dava omzumdaki şeref madalyasıdır. 15 Mayıs'ta bu şeref madalyasıyla iktidara geleceğiz. Milletimizin değerleriyle kavga eden kim olursa olsun mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir."
Son Dakika › Güncel › Mansur Yavaş: 'Türkiye ve Türk Milleti ile Sorunu Olan Bir Oluşumun Hakkımda Açtığı Dava Omzumdaki Şeref Madalyasıdır' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.