Gündem Özeti / 11 Ağustos 2016 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 11 Ağustos 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Bilim Yönetim Kültür Platformunca düzenlenen "Sanat Çalıştayı"nın açılışına katılacak.

11.08.2016 00:01

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Bilim Yönetim Kültür Platformunca düzenlenen "Sanat Çalıştayı"nın açılışına katılacak.

(İzmir/10.00)

2- Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Şehit Piyade Er Tayfun Çankaya için Sultandağı ilçesinde düzenlenecek cenaze törenine katılacak.

(Afyonkarahisar/13.00)

2- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Emek ve Demokrasi İçin Güç Birliği'nin deklarasyon toplantısına katılacak ve Rıza Türmen başkanlığındaki Demokrasi İçin Birlik Platformu heyeti ile görüşecek.

(Ankara/11.00/16.00)

3- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda proje bazlı teşvik uygulaması, şehit yakınına ÖTV'siz araç, Hakkari ve Şırnak illerinin kaldırılarak Yüksekova ve Cizre illerinin kurulması, terörle ilişkili belediyelerle ilgili düzenlemeleri de içeren kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/11.00)

EKONOMİ

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Tüketici Akademisi Projesi tanıtımına katılacak.

(Ankara/09.30)

2- TÜİK, bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin kırmızı et üretim istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin Dışişleri Bakanı Riyad Malki ile makamında görüşecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/15.15/15.45)

2- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ile görüşecek.

(Moskova)

3- Suriye'de muhaliflerin Halep'teki kuşatmayı kırmasından sonra devam eden operasyonlar ve iç savaşla ilgili diğer gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/Halep/İdlib/Lazkiye)

SPOR

1- 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Brezilya'da sürüyor.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, A Grubu'ndaki dördüncü maçında Belarus ile karşılaşacak.

(Rio de Janeiro/18.15)

2- Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı, vakıf merkezinde yapılacak.

(İstanbul/11.00)

3- Futbolda takımların yeni sezon öncesi transfer ve hazırlık çalışmaları izleniyor.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem Özeti / 11 Ağustos 2016 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement