Osmancık'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları

Osmancık\'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

24.11.2014 19:02

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı Kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere törende Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından kutlama programı daha sonra Osmancık Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam etti.

Buradaki programa kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Garnizon Komutanı jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, Askerlik Şube Başkanı Personel Üsteğmen Serhan Tongüç, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan,Belediye Meclis Üyesi Besim Özüdoğru, Ziraat Bankası Müdürü Sadi Özkaya, Okul Müdürleri, öğretmenler, emekli öğretmenler, öğrenciler, Öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Osmancık Ömer Derindere Anadolu Fen Lisesi tarafından düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere, , "Mesleğimizin temelini oluşturan eğitim ve öğretim konusu, doğrudan iyi insan ve iyi vatandaş yetiştirmeyle ilgili olup, toplumun şekillenmesinde birinci derecede rol oynamaktadır". dedi.

Genç öğretmenler adına konuşan Habibe Bülbül, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna vurgu yaparak, "Öğretmenlik insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmen insanların kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan, yaşamları boyunca yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünde giden bir gönül eridir. " diye konuştu.

Kutlama programı şiirlerin okunması, stajyer öğretmenlerin yemin töreni, emekli öğretmenlere şeref belgesi verilmesi, Türk Halk Müziği dinletisi, ödül töreni, Halk oyunları gösterisi ile sona erdi.




















Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement