Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.İdman fotoları, hoca fotosu.

12.02.2013 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: İdman fotoları, hoca fotosu.

===

Alanya Kalesi kapalı

Grupta 34 puanla 3'üncü sırada yer alan Alanyaspor, 6 haftadır kalesinde gol görmüyor.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son haftaların popüler takımı Alanyaspor, 6 haftadır gol yemiyor. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy'un göreve geldiği 9'uncu haftadan itibaren 11 maça çıkan turuncu yeşilli ekip, bu karşılaşmalarda sadece 1 gol yedi. Alanyaspor, Durusoy ile çıktığı ilk maçta Yeni Malatyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Ligin 10'uncu haftasında Balıkesirsporla da golsüz berabere kalan Alanyaspor, 11'inci haftada Denizli Belediyespor'u, 12'nci haftada ise Kızılcahamamspor'u aynı skorlarla 1-0 mağlup etti.

GALİBİYET SERİSİ

13'üncü haftada Tokatspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan turuncu yeşilli takım, 14'üncü haftada kalesini yeniden gole kapatarak Altay'ı 3-0'lık skorla geçti. 15'inci haftayı 'bay' geçiren Alanyaspor, 16'ncı haftada Gaziosmanpaşa ile golsüz berabere kaldı. Daha sonra oynadığı 4 maçta galibiyet serisi yakalayan turuncu yeşilliler, 17'nci haftada İskenderun Demir Çelikspor'u, 18'inci haftada Körfez Futbol Kulübü'nü 2-0'lık skorlarla, 19'uncu haftada Ofspor'u 1-0, 20'nci haftada ise İnegölspor 2-0 mağlup etti. Bu maçlarda tecrübeli file bekçisi Kadir Tütüncü'nün sergilediği başarılı performans takımın 11 maçta sadece 1 gol yemesinde etkili oldu.

ÇAMLIDERE MESAİSİ

İnegölspor galibiyetiyle zirve takibini sürdüren Alanyaspor'da gözler pazar günü deplasmanda oynanacak Çamlıdere Şekerspor maçına çevrildi. İnegölspor maçında forma giyen oyuncular 1 gün izin yaparken, Mutlu, İskender, Özkan ve kaleci Ethem yardımcı antrenör Mustafa Camunak gözetiminde salonda çalıştı. Turuncu yeşilliler iznin ardından Çamlıdere Şekerspor maçının ilk çalışmasını tesislerinde gerçekleştirdi. İnegölspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Tayfun'un durumu ise bugün yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Takım fotosu, kaleci Kadir Tütüncü

===

Sahada olan sahada kalır

Fethiyespor ile Nazilli arasında oynanan maçta Ekrem Sarıçam ile Hasan Ahmet Sari önce kavga etti, ardından birbirlerine sarılarak özür diledi

FETHİYESPOR ile Nazilli Bedeliyespor arasında pazar günü oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 kazandığı maçta tam bir fair-play olayı yaşandı. Fethiyesporlu Ekrem Sarıçam ile Nazilli Belediyesporlu oyuncu Hasan Ahmet Sari arasında tartışma çıktı. Takım arkadaşları ve hakemler olayı büyümeden önledi. Her iki futbolcu maçtan sonra yaptıkları ortak basın toplantısında birbirine sarılarak, "Tartışmalar saha içindeydi, orada kaldı. Yaşananlardan dolayı özür diliyoruz. Kardeşlik çerçevesi içerisinde ilişkiler kaldığı yerden devam edecek. Bu tartışmalar ağabey-kardeş, baba-oğul arasında da olur. Saha içerisinde bu tür gerginlikler yaşanır. Önemli olan bu gerginliğin centilmenlikle sonuçlanması" dedi.

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto: İki oyuncunun sarılarak fotosu

===

Sandıklı'da kan değişimi

Yönetimin değişmesiyle birlikte teknik direktör Hakan Karaca yeniden göreve getirildi.

SANDIKLISPOR'u 3'üncü Lig'e çıkaran başarılı teknik adam Hakan Karaca yuvaya döndü. Bu hafta deplasmanda Anadolu Üsküdarspor karşılaşmasında takımın başında sahaya çıkacak olan Hakan Karaca, "Sandıklı'da görev yaptığım iki yılda önemli başarılara imza attım. Sandıklıspor'u 3. Lig'e çıkardım. Geçen sene Diyarbakır'daki maçımızda çıkan olaylardan sonra play-off şansımızı kaybettik. Sandıklı'yı, Sandıklı halkını yakından tanıyor ve çok seviyorum. Tekrar bu göreve layık görüldüğümü öğrenip teklif aldığımda hiç düşünmeden kabul ettim" diye konuştu.

İBRAHİM CEZAYİR'LE YOLLAR AYRILDI

Sandıklıspor'da kan değişikliği yaptıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Elibol, "Sandıklı'nın atmosferini, Sandıklı'yı ve takımı bildiği için Sandıklıspor'un başına Hakan Karaca'yı getirdik. Takımda bir kan değişikliğine ihtiyaç vardı. Takımımızın kritik durumundan dolayı tanımadığımız bir teknik direktörü getirip risk almak istemedik. Sandıklıspor'u 3'üncü Lig'e Hakan Karaca çıkardı, düşürürse o düşürür. Kendisi başarısını ispatlamış bir isim. Artık tüm ilçe olarak bir olalım ve Sandıklıspor'a destek çıkalım" dedi. 2 yıldır Sandıklı'da yardımcı hoca olarak görev yapan İbrahim Cezayir'in sözleşmesi ise karşılıklı feshedildi.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Hakan Karaca

===

Zeytinköy'de gerginlik

ANTALYA Amatör Küme'nin nabzının attığı Doğuyaka 100. Yıl Spor Kompleksi'nde geçen hafta sonu baz istasyonu gerginliği yaşandı. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binasının da içinde bulunduğu tesislere gelen bir telefon şirketinin taşeronu, sahaların hemen yanına baz istasyonu kurmak için kepçe ile çalışma yapmak istedi. Tesis görevlileri kepçenin çalışmasına engel oldu. Bunun üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.

GSİM'NÜN HABERİ YOK

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili İzzet Tekeli, bulundukları yerde kiracı konumunda olduklarını söyleyerek, "Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile bir telefon şirketi arasında baz istasyonu kurulması yönünde anlaşma yapılmış. Ancak bize bu konuda bilgilendirme yapmadılar. Şimdi Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yazı bekliyoruz. Biz de bu yazıya istinaden konuyu Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne bildireceğiz. Yasal prosedür ne ise onu uygulayacağız" dedi.

Foto: Tesislerin fotosu

----------------------------

AMATÖRDE HAFTANIN PANORAMASI

----------------------------

Hazırlayan: Süleyman EKİN

----------------------------

Milli tekvandocu futbol hakemi

6 yaşında tekvandoya başladı. Türkiye şampiyonluğu ve ardından hakemlik diploması aldı. Sakatlandı ve futbol hakemliğine başladı. O şimdi, futbolda Antalya'nın Türkiye'deki gururu oldu.

ANTALYA'da 7 kadın futbol hakeminden biri olan Selvihan Şal, yeşil sahalardaki başarısı ile dikkat çekiyor. Yönettiği her maçta sahanın hakimi olan ve hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için otoritesini kullanan Selvihan Şal, aynı zamanda Antalya'nın da ampute futbolundaki gururu. Türkiye'nin ampute futboldaki tek kadın hakemi olan Selvihan Şal, aynı zamanda eski milli bir tekvandocu. 1.76 boyu ile dikkat çeken Selvihan Şal, Açıköğretim Fakültesi Maliye Bölümü ikinci sınıfında okuyor.

TEKVANDODA ŞAMPİYON OLDU

6 yaşında başladığı tekvando sporunu sakatlıktan dolayı 20 yaşında bırakmak zorunda kaldığını söyleyen Selvihan Şal, "Tekvandoda Türkiye şampiyonu oldum. Tekvando hakemliği diploması aldım, ancak yapmadım. 5 yıl önce bir arkadaşımın önerisiyle futbol hakemliğine başladım. Futbola yabancılık çekmedim. Ayrıca, camiamızda bir aile gibiyiz. Hakemlikte de olumlu tepkiler alıyorum. Umarım ilerleyen yıllarda çok daha başarılı olurum" dedi. Selvihan Şal, küçüklüğünden beri hayalinde teğmenlik yattığını, ancak bunu gerçekleştiremediğini sözlerine ekledi.

Foto: Selvihan Şal'ın sahada ve sahadan çıkarken elinde topla çekilmiş fotoları

===

Maça 'çizgi' engeli

ANTALYA Amatör Küme U17 Ligi'nde oynanması gereken DSİ Spor- Kadriyespor karşılaşması, TEDAŞ Sahası'nın çizgilerinin çizilmemesi nedeniyle ertelendi. 10 Şubat Pazar günü saat 11.00'de oynanacak maç için takımlar, hakemler, saha komiseri ve emniyet yetkilileri 1 saat öncesinde TEDAŞ Tesisleri'ne geldi. Ancak tesislerin kapalı olduğu görüldü. Bir süre beklendikten sonra gelen görevli tesisleri açtı, ancak bu kez sahaların çizili olmadığı anlaşıldı. Karşılaşmanın hakemleri maçın oynanamayacağını söyleyerek, müsabakayı ileri bir tarihe erteledi.

TEDAŞ BAŞKANI KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Kadriyespor Genel Sekreteri Ufuk Ergen, konuya iyi niyetli yaklaştıklarını söyleyerek, "Neticede tesisler Futbol Federasyonu'na ait olsaydı farklı söylemler içinde olabilirdim. Ancak özel kuruluşun sahası olduğu için olumsuz bir şey söylemek istemiyorum" dedi. Ergen, futbolcu ve ailelerinin toplam 50 kilometrelik yolu katettiklerini söyledi. Futbol İl Temsilcisi İsmail Şener ise maçın 15 Şubat Cuma günü Doğuyaka 100. Yıl Spor Kompleksi'nde oynanacağını açıklayarak, "Maçtan bir gün önce TEDAŞ Spor'un başkanı Mehmet Ali Güvenç kalp krizi geçirmiş. Tesislerin anahtarı da kulüp antrenöründeymiş. O da başkanı ile ilgilenirken anahtarı yanında götürmüş. Bu nedenle tesisler kapalı kalmış ve saha çizilmemiş" dedi.

Foto: DSİ'nin daha önceki maçından enstantane

===

Eski yıldızlar Amatör Küme'de

ANTALYASPOR forması ile önemli başarılara imza atan eski futbolcular Fazlı Ulusal ile İskender Eroğlu, artık amatör kümede mücadele ediyor. 1999-2000 sezonunda kırmızı beyazlı forma ile performansının zirvesine çıkan ve Beşiktaş'a transfer olan Fazlı Ulusal, ilerleyen yıllarda aktif futbolu bıraktıktan sonra ticarete başladı. Buna rağmen futboldan kopmayan Fazlı Ulusal, Antalya Amatör Küme'de mücadele eden Aksu Trabzonspor'un antrenörlüğüne soyundu.

FENERBAHÇE VE TRABZON'DA OYNADI

Profesyonellikte kazandığı tecrübeyi, genç nesillere aşılamak için amatör futbola döndüğünü söyleyen Fazlı Ulusal, "Buradan 1 yetenek çıkarmam bile bana büyük haz verecek" dedi. Antalyaspor'da da forma giyen, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da bir dönemin yıldız isimlerinden olan eski milli futbolcu İskender Eroğlu da Fazlı Ulusal gibi Amatör Küme'nin emekçileri arasında yer alıyor. Döşemealtı Trabzonspor'un başkan ve antrenörlüğünü yapan İskender Eroğlu da amacının futbolcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

Foto: Fazlı Ulusal ve İskender Eroğlu'nun tesislerde, Fazlı'nın takımının maç enstantanesi

===

Sümer gol yağdırdı

ANTALYA İkinci Amatör Küme (A) Grubu'nda oynanan maçta Sakızoğlu Sümerspor, Adalyaspor'a gol yağdırdı. Karşılaşmada rakibine oranla üstün bir futbol sergileyen Sakızoğlu Sümerspor, maçtan 9-0 galip ayrıldı. Sakızoğlu Sümerspor Kulüp Başkanı Ercan Mutlu, ligin ikinci haftasında 4 puanla 4'ncü sırada bulunduklarını söyleyerek, "Futbolcularımı güzel futboldan dolayı kutluyorum. Bu başarıda, ligler başlamadan 6 ay önce antrenmanlara başlamamızın büyük etkisi oldu" dedi.

Foto: Sümerspor takım fotosu ve maçtan enstantane

SÜPER AMATÖR KÜME PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Konyaaltı Belediyespor 15 13 1 1 57 13 40

2 Konaklı Belediyespor 16 13 1 2 47 13 40

3 Özel İdare Spor 16 13 0 3 48 18 39

4 Yeni Kemer Belediye 15 12 0 3 56 13 36

5 Serik Belediyespor 16 10 0 6 55 21 30

6 Korkuteli Belediye Spor 16 9 3 4 43 23 30

7 Gazipaşa Belediye Spor 15 7 1 7 28 29 22

8 Demre Belediyespor 16 5 2 9 25 53 17

9 Yeşilkemer Spor 16 4 4 8 23 27 16

10 Kestel Belediye Spor 16 4 3 9 23 27 15

11 Tarımspor 16 3 3 10 19 44 12

12 Hasyurt Spor 16 4 0 12 14 52 12

13 Mahmutlar Spor 15 3 2 10 11 47 11

14 Demirspor 16 0 0 16 8 77 0

TOPLU SONUÇLAR

ÖZEL İDARE - KESTEL BLD 3-1

YENİ KEMER - TARIM SPOR 8-0

HASYURT SP - MAHMUTLAR 1-0

DEMRE BLD - SERİK BLD 2-0

KONAKLI BLD - DEMİR SP 4-0

KOR.BLD.SP - YEŞİL KEMER 1-0

1.AMATÖR KÜME A GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Ormanspor 11 10 1 0 32 8 31

2 Ilıca Belediyespor 12 8 0 4 32 23 24

3 Oba Belediyespor 11 7 2 2 22 16 23

4 Kadriyespor 11 5 2 4 30 28 17

5 Döşemealtı Belediye 11 5 1 5 33 25 16

6 Türkler Belediye Spor 11 5 0 6 23 22 15

7 Avsallar Belediye Spor 12 3 2 7 22 39 11

8 Sağlıkspor 11 3 0 8 23 35 9

9 Yenikapı Gençlerbirliği 12 0 2 10 19 40 2

TOPLU SONUÇLAR

ORMAN SPOR - ILICA BLD 3-2

YENİKAPI SP - KADRİYE SP 2-3

DÖŞEMEALTI BL - AVSALLAR 2-1

OBA BL-SAĞLIK SPOR (Ertelendi)

1.AMATÖR KÜME B GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Sahilkent Belediyespor 11 8 2 1 26 10 26

2 Lara Eğitim Spor 11 8 0 3 27 15 24

3 Büyükşehir Belediye 11 7 2 2 26 12 23

4 Kaş Genç Spor 11 7 1 3 23 6 22

5 Sanayispor 11 5 1 5 27 24 16

6 Elmalı Spor 11 3 1 7 25 31 10

7 Antalya Kundu Spor 11 2 1 8 19 29 7

8 Yıldırım Spor 11 0 0 11 7 53 0

TOPLU SONUÇLAR

SAHİLKENT SP - KAŞ GENÇ 2-1

SANAYİ SPOR-YILDIRIM SP 3-0

ANT.KUNDU - ELMALI BLD 1-2

B.ŞEHİR BLD - LARA EĞİTİM 2-1

2.AMATÖR KÜME A GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Telekomspor 2 2 0 0 15 4 6

2 Akdenizspor 2 2 0 0 12 3 6

3 Erdemspor 2 1 1 0 12 1 4

4 Sakızoğluspor 2 1 1 0 12 3 4

5 DSI Spor 2 1 1 0 6 3 4

6 Aspendos Spor 2 1 1 0 5 2 4

7 Kardelenspor 2. Amatör 2 0 0 2 2 9 0

8 Büyükköy Belediyespor 2 0 0 2 2 10 0

9 Trabzonlular 2. Amatör 2 0 0 2 1 16 0

10 Adalyaspor 2 0 0 2 3 19 0

TOPLU SONUÇLAR

TELEKOM SPOR - KARDELEN 5-1

KOR.BÜY.KÖY - D S İ SPOR 0-3

ASPENDOS SP - ERDEM SP 1-1

TRABZONLULAR - AKDENİZ 1-5

SAKIZOĞLU SP - ADALYA SP 9-0

2.AMATÖR KÜME B GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Beymelek Belediye 2 2 0 0 9 3 6

2 Adrasanspor 2 1 0 1 6 4 3

3 Yeşilköy Belediyespor 1 1 0 0 4 2 3

4 Kınıkspor 1 0 0 1 2 3 0

5 Küçükköy Belediyespor 2 0 0 2 1 10 0

TOPLU SONUÇLAR

KINIK SPOR - BEYMELEK BLD 2-3

KOR.KÜÇ.KÖY - ADRASAN 0-4

U19 LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Muratpaşa Belediyespor 10 8 1 1 29 8 25

2 Manavgat Belediye Spor 10 7 2 1 36 8 23

3 Alanyaspor 10 7 2 1 32 9 23

4 DSI Spor 10 6 1 3 29 15 19

5 Kepez Belediyespor 9 4 0 5 20 9 12

6 Büyükşehir Belediyespor 8 3 0 5 9 17 9

7 Tekirova Belediye Spor 10 2 1 7 16 31 7

8 Döşemealtı Belediyespor 9 2 1 6 17 36 7

9 Serik Belediyespor 10 0 0 10 8 63 0

TOPLU SONUÇLAR

MAN.BLD.SP. - MURATPAŞA 1-2

ALANYA SPOR - KEPEZ BLD 1-0

DÖŞEMEALTI BL - TEKİROVA 2-2

U19 LİGİ B GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Özel İdare Spor 10 8 2 0 22 11 26

2 Manavgat Evrenseki Spor 10 7 1 2 34 19 22

3 Konyaaltı Belediyespor 10 5 2 3 31 17 17

4 Korkuteli Belediyespor 10 4 1 5 15 28 13

5 Antalyagücü Spor 10 4 0 6 19 19 12

6 Erdemspor 10 3 2 5 27 35 11

7 Lara Eğitim Spor 10 2 3 5 19 26 9

8 Tedaşspor 10 1 1 8 19 31 4

TOPLU SONUÇLAR

LARA EĞİTİM - ERDEM GENÇ 0-5

KOR.BLD.SP - EVRENSEKİ SP 3-0

TEDAŞ SP - KONYAALTI BL 1-3

ÖZEL İDARE SP - ANT.GÜCÜ 3-1

U17 LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Kepez Belediyespor 17 16 1 0 65 8 49

2 Yolspor 17 13 0 4 66 12 39

3 DSI Spor 16 12 1 3 63 12 37

4 Muratpaşa Belediyespor 17 9 5 3 60 22 32

5 Manavgat Evrenseki Spor 17 8 3 6 52 31 27

6 Kadriyespor 16 5 2 9 25 39 17

7 Konyaaltı Belediyespor 17 4 3 10 24 38 15

8 Tekirova Belediye Spor 17 4 1 12 21 45 13

9 Erdemspor 17 3 0 14 20 105 9

10 Aksu Trabzonspor 17 2 0 15 17 101 6

TOPLU SONUÇLAR

EVRENSEKİ - TEKİROVA BL 3-1

MURATPAŞA BL - YOL SPOR 0-2

KEPEZ BLD - KONYAALTI BL 2-0

KADRİYE SP - D S İ SPOR (Ertelendi)

ERDEM GENÇLİK - AKSU TRB. 5-2

U17 LİGİ B GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Akdeniz Spor 17 13 2 2 54 15 41

2 Manavgat Belediye Spor 17 13 2 2 44 9 41

3 Özel İdare Spor 17 12 3 2 57 14 39

4 Antalya Kundu Spor 17 11 3 3 42 14 36

5 Döşemealtı Trabzonspor 17 10 0 7 32 29 30

6 Antalya Gençlerbirliği 17 7 1 9 26 46 22

7 Antalyagücü Spor 17 6 1 9 23 37 19

8 Lara Eğitim Spor 17 3 0 13 9 39 9

9 Korkuteli Belediyespor 17 0 0 14 0 42 0

10 Polisgücü Spor 17 0 0 14 0 42 0

TOPLU SONUÇLAR

AKDENİZ SP - D.ALTI TRBZ. 7-2

LARA EĞT._KUNDU SPOR 0-3

ÖZEL İDARE SPOR_ANTALYAGÜCÜ SP 3-0

MANAVGAT BLD.SPOR_KORKUTELİ BL 3-0

POLİSGÜCÜ_GENÇLERBİRLİĞİ 0-3

U15 PLAY-OFF GRUBU PUAN DURUMU

(A) GRUBU

Takımlar O G B M A Y P

1 DSI Spor 2 1 1 0 6 5 4

2 Özerspor 2 1 0 1 8 2 3

3 Manavgat Evrensekispor 2 0 2 0 6 6 2

4 Muratpaşa Belediyespor 2 0 1 1 2 9 1

(B) GRUBU

Takımlar O G B M A Y P

1 Şimşekspor 2 2 0 0 9 1 6

2 Kumluca Belediyespor 2 1 0 1 2 6 3

3 Antalyagücü Spor 2 0 1 1 1 2 1

4 Alanyaspor 2 0 1 1 1 4 1

TOPLU SONUÇLAR

ANT.GÜCÜ SP - ALANYA SP 0-0

ÖZER SPOR - D S İ SPOR 1-2

ŞİMŞEK SPOR - KUMLUCA BL 5-0

EVRENSEKİ SP M.PAŞA BLD 2-2

BAL LİGİ PUAN DURUMU

1.BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR 17 13 3 1 45 15 42

2.KIZILCABÖLÜKSPOR 17 12 3 2 48 11 39

3.ÇİĞLİ BELEDİYESPOR 17 12 3 2 49 14 39

4.BOZYAKA YEŞİLTEPE SPOR 16 11 3 2 37 8 36

5.SARAYKÖY SPOR 17 9 5 3 30 19 32

6.KUMLUCA BELEDİYESPOR 17 9 4 4 22 14 31

7.MUĞLASPOR 17 8 0 9 34 25 24

8.KEPEZ BELEDİYESPOR 16 6 6 4 23 14 24

9.MURATPAŞA BELEDİYE SPOR 17 6 5 6 31 26 23

10.MANAVGAT BELEDİYESPOR 16 5 4 7 28 29 19

11.BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR 17 5 3 9 24 29 18

12.ISPARTA İL ÖZEL İDARESPOR 17 3 2 12 13 37 11

13.YEŞİLOVASPOR 17 1 7 9 12 25 10

14.GÖNEN SPOR 17 1 2 14 7 86 5

15.KONAKSPOR 17 0 0 17 0 51 0

TOPLU SONUÇLAR

BUCAK BL OĞUZHANSPOR - KUMLUCA BELEDİYE SPOR 0-1

ISPARTA İL ÖZEL İDARE SPOR - BOZYAKA YEŞİLTEPE SPOR 0-1

MANAVGAT BELEDİYESPOR - YEŞİLOVASPOR 2-1

MURATPAŞA BELEDİYESPOR - GÖNENSPOR 8-0

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR - KONAKSPOR 3-0

MUĞLASPOR - BODRUM BL.BODRUMSPOR 0-1

SARAYKÖY SPOR - KIZILCABÖLÜKSPOR 0-0

U14 A GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Muratpaşa Belediyespor 14 12 1 1 62 9 37

2 Akdeniz Kartallarıspor 14 12 1 1 50 9 37

3 Akdeniz Spor 12 8 1 3 39 23 25

4 Antalya Dsispor 13 8 1 4 30 19 25

5 Antalya Kundu Spor 13 7 1 5 23 23 22

6 Şimşekspor 14 7 1 6 40 47 22

7 Şarampolspor 14 4 2 8 20 45 14

8 Büyükşehir Belediyespor 13 2 1 10 8 30 7

9 Tedaşspor 14 2 1 11 17 45 7

10 Trabzonlularspor 13 0 0 13 0 39 0

TOPLU SONUÇLAR

AKDENİZ SPOR - ŞİMŞEK GENÇLİK SPOR 4-3

ANT.D.S.İ SPOR - MURATPAŞA BLD.SPOR 2-1

ŞARAMPOLSPOR - ANT.KUNDU SPOR 2-0

TRABZONLULAR SPOR - AKDENİZ KARTALLARI S 0-3

BÜYÜKŞEHİR BLD.SP - TEDAŞ SPOR 0-3

U14 B GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M A Y P

1 Özerspor 12 11 1 0 49 3 34

2 Jantalyaspor 12 10 0 2 48 23 30

3 Özel İdare Spor 13 7 2 4 39 24 23

4 Yolspor 11 6 3 2 34 15 21

5 Kepez Belediyespor 11 7 0 4 24 11 21

6 Gençlik Spor 12 4 2 6 18 35 14

7 Yeni Kemer Spor 12 2 0 10 16 52 6

8 Kartalspor 11 1 0 9 12 44 3

9 Kadriyespor 12 0 0 11 0 33 0

TOPLU SONUÇLAR

JANTALYA SPOR - YENİ KEMER BLD.SP 6-1

ÖZEL İDARE SPOR - GENÇLİK SPOR 3-0

ÖZERSPOR - ANT.YOL SPOR 2-2

U13 LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M P A Y

1 Özel İdare Spor 5 5 0 0 15 30 0

2 Şarampol Spor 5 4 0 1 12 20 6

3 Bahtılı Spor 4 3 0 1 9 22 2

4 Büyükşehir Belediyespor 4 3 0 1 9 12 11

5 Gençlik Spor 4 2 1 1 7 13 6

6 Aksu Trabzonspor 4 1 0 3 3 4 20

7 Tarımspor 5 0 2 3 2 8 22

8 Lara Eğitim Spor 4 0 1 3 1 3 30

9 Ormanspor 5 0 0 5 0 0 15

U13 LİGİ B GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M P A Y

1 Akdeniz Spor 4 4 0 0 12 19 0

2 Meydan Gençlikspor 5 4 0 1 12 24 9

3 Antalya DSİ Spor 4 3 1 0 10 16 0

4 Muratpaşa Belediyespor 4 2 1 1 7 6 3

5 Telekomspor 5 2 0 3 6 10 17

6 Aslansaray Spor 4 2 0 2 6 7 16

7 Delfinspor 5 2 0 3 6 4 13

8 Antalyagücü Spor 4 0 0 4 0 3 9

9 Sancar Biçikçi 5 0 0 5 0 4 26

U13 LİGİ C GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M P A Y

1 MP Antalyaspor 5 5 0 0 15 49 1

2 Akdeniz Kartalları 4 4 0 0 12 18 4

3 Jantalyaspor 4 3 0 1 9 22 7

4 Yeni Kemer Spor 4 2 0 2 6 6 9

5 Çallıspor 4 1 1 2 4 5 6

6 Özersporen 5 1 1 3 4 4 26

7 Kartalspor 5 1 0 4 3 9 15

8 Erdemspor 5 1 0 4 3 3 12

9 Polisgücü Spor 4 1 0 3 3 5 41

U13 D GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M P A Y

1 Tedaşspor 4 4 0 0 12 29 1

2 Özerspor 5 4 0 1 12 22 4

3 Akgünspor 4 3 1 0 10 8 3

4 Kepez Belediyespor 5 2 1 2 7 26 10

5 Antalya Gençlerbirliği 5 2 1 2 7 20 9

6 Serik Belediyespor 4 2 0 2 6 8 10

7 Saime Salih Konca 4 1 1 2 4 7 12

8 Konyaaltı Belediyespor 4 0 0 4 0 0 31

9 Demirspor 5 0 0 5 0 0 40

U13 LİGİ E GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M P A Y

1 Antalya Kundu Spor 5 5 0 0 15 42 2

2 Şimşekspor 5 5 0 0 15 36 1

3 Yolspor 5 4 0 1 12 36 4

4 Döşemealtı Trabzonspor 5 3 0 2 9 26 10

5 Aksu Belediyespor 5 2 0 3 6 12 17

6 Kaleiçi Spor 5 1 0 4 3 10 30

7 Sağlık Spor 5 0 0 5 0 4 46

8 Dağbelispor 5 0 0 5 0 3 59

U13 FLİGİ F GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M P A Y

1 Manavgat Belediye Spor 3 3 0 0 9 9 0

2 Çolaklıspor 4 3 0 1 9 14 7

3 Sarılar Belediyespor 4 2 0 2 6 13 5

4 Side Spor 2 1 0 1 3 4 5

5 Ilıca Belediyespor 4 1 0 3 3 7 17

6 Manavgat Evrenseki Spor 3 0 0 3 0 3 16

U13 LİGİ H GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M P A Y

1 Alanyaspor 4 4 0 0 12 31 2

2 Oba Belediyespor 4 4 0 0 12 14 4

3 Alanya Belediyespor 5 2 1 2 7 16 8

4 Barbaros Azaklı Spor 4 2 0 2 6 7 9

5 Mahmutlar Spor 4 1 1 2 4 11 10

6 Tosmur Belediyespor 5 1 0 4 3 7 34

7 Konaklı Belediyespor 4 0 0 4 0 0 19

U13 LİGİ G GRUBU PUAN DURUMU

Takımlar O G B M P A Y

1 Mavikent Belediyespor 4 4 0 0 12 23 10

2 Kumluca Belediyespor 4 3 0 1 9 16 9

3 Demre Belediyespor 4 3 0 1 9 14 7

4 Sahilkent Belediye Spor 4 3 0 1 9 10 9

5 Yeşilköy Belediyespor 3 1 0 2 3 6 7

6 Elmalı Belediyespor 4 1 0 3 3 6 15

7 Hasyurt Spor 3 0 0 3 0 4 10

8 Kaşspor 4 0 0 4 0 0 12

TOPLU SONUÇLAR

M.PAŞA BLD - MEYDAN GENÇLİ 2-3

ÖZEREN SPOR - JANTALYA SP 1-6

YENİ KEMER - ANTALYA SPOR 0-5

D.ALTI TRBZ. - DAĞBELİ BLD 11-0

ŞARAMPOL SP - GENÇLİK SPOR 4-1

KARTAL SPOR - POLİS GÜCÜ 6-1

TELEKOM SPOR - AKDENİZ SP 0-5

DELPHİN SP - ASLANSARAY 1-2

ÖZEL İDARE - AKSU TRABZON 9-0

AKGÜN SPOR - DEMİR SPOR 1-0

ANT.G.BİRLİĞİ - KONYAALTI BL 12-0

KEPEZ BLD - TEDAŞ SPOR 0-2

KALEİÇİ SPOR - AKSU BLD.SP 1-6

YOL SPOR - ŞİMŞEK SPOR 1-3

ANT.KUNDU - SAĞLIK SPOR 7-0

LARA EĞİTİM SP - TARIM SPOR 2-2

SERİK BLD SP - ÖZER SPOR 1-9

ELMALI BLD SP - KUMLUCA BLD 0-6

MAVİKENT BLD - DEMRE BLD 4-2

HASYURT SP - SAHİLKENT BLD 2-3

SARILAR BLD - ÇOLAKLI BLD 1-3

EVRENSEKİ SP - ILICA BLD 2-4

MAHMUTLAR BL - ALANYA BLD 1-1

ALANYA SPOR - KONAKLI BLD 11-0

TOSMUR BLD - OBA BLD SP 2-7

YEŞİLKÖY BL - HASYURT SP 0-5 - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement