Kara Yollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kara Yollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Kara Yollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Kara yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde trafiğe kapatmalar ve kontrollü ulaşım sağlanıyor. İzmir-Aydın Otoyolu, TAG Otoyolu, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi, Denizli-Tavas-Muğla yolu, Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yol, Dereli-Şebinkarahisar-Sivas il sınırı yol, Balıkesir-Kepsut-Dursunbey yol, Kayseri-Pınarbaşı yol ve Gökçebey-Yenice-Karabük yolunda çalışmalar devam ediyor.

12.05.2023 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir- Aydın Otoyolu'nun Söke-Aydın Kuzey kavşakları 88-89. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun İzmir-Aydın istikametinde sol ve orta şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ şeritten sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nun Toprakkale- Osmaniye kavşakları 4-7. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale- Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolu'nun Gelibolu Güney- Lapseki kavşaklarındaki 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadüklerinde bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bu sebeple otoyolun her iki yönünde sağ ve lokal olarak sol şerit trafiğe kapatıldı.

Denizli-Tavas- Muğla yolu, 22-25. kilometrelerindeki patlatmalı yapım çalışması nedeniyle 14.00-16.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

Kızılcahamam-Kahramankazan- Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla her iki yönde sağ şeritlerde daraltma yapılarak, ulaşım ikişer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Dereli-Şebinkarahisar- Sivas il sınırı yolunun 0-29. kilometrelerinde toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Balıkesir-Kepsut- Dursunbey yolunun 19. kilometresindeki Kille (Kepsut) Köprüsü yoğun yağışlar nedeniyle hasar gördü. Bu nedenle yol trafiğe kapatılarak, sürücüler diğer kesimde bulunan yeni köprüye yönlendiriliyor.

Kayseri- Pınarbaşı yolunun 45-49. kilometrelerindeki yapım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Gökçebey-Yenice- Karabük yolunun 40-42. kilometrelerindeki Yalnızca Tüneli'nde elektrik-elektromekanik çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Kaş-Demre-Finike yolunun 63-64. kilometrelerinde kanalizasyon altyapı çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement