MHP lideri Bahçeli: Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz? - Son Dakika
Politika

MHP lideri Bahçeli: Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimler öncesi ilk mitingini Mersin'de yaptı. Mersin'in kamburlarından kurtulacağını söyleyen Bahçeli, ''Yalan belediyeciliğinin 63 günlük ömrü kaldı. Yıkım belediyeciliğinin 63 günlük süresi kaldı. Yozlaşmış belediyeciliğin sonu göründü. Aziz Mersinliler, bütün ilçeleriyle, dağda bayırda ovada yaşayan bütün vatandaşlarımızla, Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?'' sözleriyle Mersinlilere seslendi.

28.01.2024 16:52  Güncelleme: 18:36

İlk mitingini Mersin'de yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yalan belediyeciliğinin 63 günlük ömrü kaldı. Yıkım belediyeciliğinin 63 günlük süresi kaldı. Yozlaşmış belediyeciliğin sonu göründü. Aziz Mersinliler, bütün ilçeleriyle, dağda bayırda ovada yaşayan bütün vatandaşlarımızla, Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?" dedi.

BAHÇELİ MERSİN'DE SAHAYA İNDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mart ayındaki yerel seçimler öncesi ilk mitingini, "Cumhur bizim Türkiye hepimizin" temasıyla Mersin Millet Bahçesi yanındaki alanda yaptı. Bahçeli konuşmasının başında Mersin'in her şeyden önce tarih, kültür ve ticaret kendi olduğunu vurguladı.

MHP lideri Bahçeli: Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?

"YOLSUZLUK VE HUKUKSUZLUK MERSİN'İN ÖNÜNÜ KAPATMIŞTIR"

Bahçeli şunları söyledi: "Aynı zamanda Mersin kardeşliğin timsalidir. Burada ayrımcılığa yer yoktur, burada aymazlığa geçit yoktur. Mersin'de, Türkiye'mizin her yöresinin kokusu hakimdir. Ne var ki Mersin son 5 yıldır yerinde saymaktadır. Slogan milliyetçiliği, dedikodu belediyeciliği, sosyal medya belediyeciliği, ideolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Mersin'i yorgun düşürmüştür. Kayırmacılık, haksızlık, yolsuzluk ve hukuksuzluk Mersin'in önünü kapatmıştır. Kurulan paravan şirketler kanalıyla belediye imkanlarının nerelere ve kimlere aktarıldığını ve bölücü mihrakların nasıl şımartıldığını biliyoruz.

"CHP'Lİ BÜYÜKŞEHİR UMUTLARI İSRAF ETMİŞTİR"

Mersin'den Anamur'a kadar, belediye eliyle peşkeş çekilen işletme, kafe ve restoranları biliyoruz. CHP'li büyükşehir belediyesi bağlanan umutları israf etmiştir. CHP'li büyükşehir belediyesi ile hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır. Mersinli kardeşlerimi düşünen, dertlerine derman olan, darda ve zorda kalan insanlarımızı sahiplenen, bu kentin lehine taş üstüne taş koyan belediye yönetiminden ortada ne iz ne de eser vardır. Buna karşılık devletin kaynaklarını dağıtan, ittifak ortaklarına bedel ödeyen, devamlı şaibelerle anılan bir belediye anlayışı karşımızdadır.

MHP lideri Bahçeli: Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?

"5 YILLIK HÜSRAN DÖNEMİNİN TELAFİSİ LAZIM"

Geride kalan 5 yıllık hüsran döneminin telafisi lazımdır. CHP zihniyeti sınıfta kalmış, hepten çuvallamıştır. Bu nedenle yapamayan gitmeli, yapacak olan gelmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Artık akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim Türkiye hepimizindir."

"DEM'LENMİŞ CHP'YE 'YETER' DİYECEK MİSİNİZ?"

Alandaki kalabalığa "DEM'lenmiş CHP'ye 'yeter' diyecek misiniz? Önümüzdeki 5 yıllık sürece 'Serdar' seçecek misiniz" diye soran Bahçeli, 'Evet' yanıtını alınca şöyle devam etti: "İnanıyorum ki Mersin kamburlarından kurtulacak. Liman ve lojistik kenti olan Mersin, ayak bağlarını söküp atacak. Yalan belediyeciliğinin 63 günlük ömrü kaldı. Yıkım belediyeciliğinin 63 günlük süresi kaldı. Yozlaşmış belediyeciliğin sonu göründü. Bu şehirde yaşayan hiçbir vatandaşımız ilgisiz ve kimsesiz bırakılmayacak.

MHP lideri Bahçeli: Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?

"HERKESİN ELİNDEN TUTACAĞIZ"

Herkesin elinden tutacağız. Önümüzdeki 5 yıl için sizlerden olur ve onay istiyoruz. Herkes tersine giderken, biz Mersin'i daha da büyütmek, daha da geliştirmek arzusundayız. Bu nedenle Cumhur İttifakı'nın birbirinden değerli belediye başkan adayları ile Mersin'in hizmetine talibiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Serdar Soydan'dır. Anamur Hidayet Kılınç, Bozyazı Mustafa Çetinkaya, Çamlıyayla Ali Rıza Genç, Erdemli Mustafa Kara, Gülnar Fatih Öngel, Mut Volkan Şeker, Silifke Sadık Altınok, Tarsus Mahmut Tat, Toroslar Ali Öz'dür. AK Parti'yi temsilen Akdeniz, Aydıncık, Mezitli ve Yenişehir başkan adaylarımız da kısa sürede açıklanacaktır. Bütün belediye başkan adaylarımız sizlere emanettir."

"MERSİN'İ CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE EDECEK MİSİNİZ?"

Bahçeli konuşmasının sonunda da seçmenden Mersin'i Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "hediye" etmelerini istedi. MHP lideri, "Son söz olarak söylüyorum: Aziz Mersinliler, bütün ilçeleriyle, dağda bayırda ovada yaşayan bütün vatandaşlarımızla, Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?" dedi.

MHP lideri Bahçeli: Mersin\'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP lideri Bahçeli: Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Mustafa POLAT: Cumhurbaşkanı bizim cumhurbaşkanı da sen kimsin ? Siyasi parti lideri mi ? Akp gurup başkan vekili mi ? Yoksa devlet yönetimine talip olan, projeler üreten muhalefet lideri mi ? Bize senden bahset.. 241 54 Yanıtla
    hüseyin şen: sayın bahçelinin 15 yıldır ağzından halk için bir şey istediğini yapacağını duyan oldumu benliğine kadar teslim etmiş kendini partisini ülkücüleri tüm iktidarlarda ortaktı bunun vebalı 40 yıldır bahçelinin boynunda 0 0
  • hüseyin şen: sayın bahçeli umarım ömrüm yeterde bir mitingde de kendiniz partiniz için vaadlerde bulunursunuz da o günleri görmek nasip olur inşallah 193 29 Yanıtla
  • Gerginyo : Kendinideli ettin iyice 120 11 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: Ne kadar etkisiz ve boş biri olduğunu tekrar kanıtlamış oldu oy moy yok size 85 12 Yanıtla
  • Serkan Basar: hediye derken :) tavuk ambar kısasası geldi aklıma:) sanki millet mersini size verdide pazarlığını yapıyorlar 42 6 Yanıtla
  • Vatan Sever: Allahım resmen adamlar birilerinin elinin altındaki yancısı olmuş. Koca köklü partiyi alıp ne hale getirdiler. Bari size maaş bağlasınlar, yoksa bu kadar altlarına girmenize yazık. 19 3 Yanıtla
  • new world: akp lilerden daha akp li bir mhp li 15 2 Yanıtla
  • günahkar kisi5: KENDİNİ İYİCE REZİL ETTİ 12 3 Yanıtla
  • Suat Koca: Adamın dibisin reis, muhalifler sana oy yok derken %2 falan derken % 10 ı gözlerine soktun, hala yorumlara bak!!!!! Şaşırdık mo hayırrr!!! Buradakileri tanıyoruz artık, sen devam et bu kutlu davada reis , klavye yetmez seni devirmeye, var olsun Türk İslam sentezi 1 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement