Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanlığına yeniden aday adayı - Son Dakika
Politika

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanlığına yeniden aday adayı

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanlığına yeniden aday adayı

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, 2024 yerel seçimlerinde Şişli Belediye Başkanlığına yeniden aday adayı olduğunu açıkladı. Keskin, adaylık başvurusunu CHP Şişli İlçe Başkanlığına yaparken, halkçılık, eşitlik ve adalet ilkelerini vurguladı.

28.11.2023 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, yerel seçimlerde belediye başkanlığı için yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

Muammer Keskin, bugün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli İlçe Başkanlığı'na gelerek, adaylık başvurusunu ilçe yönetimine teslim etti. Keskin'i adaylık başvurusu sırasında Şişli Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, partililer, amatör spor kulüpleri, sivil toplum örgütleri ve Şişlili komşuları da yalnız bırakmadı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen aday adaylığı başvurusu sonrası CHP Şişli İlçe Başkanlığı'nda bir konuşma yapan Keskin, 2019 yılından bu yana katılımcılığı, şeffaflığı, halkçılığı, eşitliği ve adaleti tüm hizmetlere yansıttıklarına vurgu yaparak, şunları söyledi:

"Baba ocağımızdan, evimizden, CHP'den Şişli Belediye Başkanlığı'na bir dönem daha adayım. Sadece Şişli'yi değil, İstanbul'u Ekrem başkanımızla bir kez daha kazanmak, İstanbul'un meclisini de kazanmak, kazandırmak için Şişli Belediye Başkanlığı'na bir dönem daha adayım! Sadece bu yerel seçimde başarı için değil, iktidar mücadelemizde, iktidar yolculuğumuzda, Şişli'yi lokomotif ilçelerden biri yapmak için buradayım, buradayız. Evet, hazırız, hem de çok hazırız. ve mutlaka kazanacağız. Çünkü bizimkisi bir hak mücadelesi. Bu mücadelede varlığınız, desteğiniz bana sorumluklar verdiği kadar, büyük bir mutluluk ve güç de veriyor. Sağ olun, var olun. Her birinize ayrı ayrı sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanlığına yeniden aday adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement