Western Digital My Net N750 Gigabit Ethernet Router - Son Dakika
Teknoloji

Western Digital My Net N750 Gigabit Ethernet Router

Western Digital My Net N750 Gigabit Ethernet Router

Western Digital My Net N750 Gigabit Ethernet Router Özellikleri

04.11.2013 09:01

    My Net N750 Çift Bant Yönlendirici Genel Özellikleri

    Sizi eğlendireni hızlandırın.

    FasTrack teknolojisi pürüzsüz HD akışı için Netflix ve Youtube gibi İnternet sık kullanılanlarını tanır ve otomatik olarak önceliklendirir.

    FasTrack'le göz kamaştıran, Smart HD eğlence akışı

    Özel FasTrack teknolojisi bağlı olan tüm araçlarınıza en pürüzsüz yüksek kalitede HD akışını sunar. 21'e kadar eğlence hizmetini otomatik olarak önceliklendirir böylece eğlenceniz her zaman önce gelir.
    FasTrack; Netflix, HuluPlus, CinemaNow, Pandora, YouTube, Skype ve Spotify gibi önceden programlanmış hizmetlerle birlikte gelir. FasTrack, siz ve ailenizin sorunsuz bir eğlence deneyimi yaşamanız için bu hizmetleri inceler ve uygun olan bant genişliğine sahip olacakları şekilde önceliklendirir. Eğer sizin en çok kullandığınız uygulamalar bunlar değilse, My Net Dashboard'u kullanarak 21 farklı hizmeti özelleştirebilirsiniz.

    Size ayak uyduran hız.

    2.4 GHz bandında 300 mbps ve 5 GHz bandında 450 mbps'ye varan çift bant hızlarıyla My Net N750 bağlı olan tüm cihazlarınız için oldukça hızlı Wi-Fi hızı sunar.*

    Hemen yayın akışı yapıyor olacaksınız.

    WD'nin kolaylaştırılmış CD veya tarayıcı kurulumu, birkaç adım ile ürünü kullanıma hazır hale getirecek şekilde tasarlanmıştır. Kolay kurulum CD'sini kullanın veya iPad veya diğer bağlı araçlarınızdan kablosuz olarak yükleyin. My Book Live sezgisel kullanıcı arayüzü dokunmatik ekranlar için tasarlanmıştır; yani akıllı telefonunuz veya tabletinizden yükleme yapmanız çok kolaydır.

    Sizi kapsama alanına dahil ediyoruz.

    Mesafe arttırma teknolojisi girişim azaltır ve ek antenler evinizde daha fazla oda için kapsama sağlayarak kablosuz sinyalini genişletir. Daha büyük evinizdeki herhangi bir yerdeki tüm dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlara filmlerinizi, tv programlarınızı, videolarınızı ve müziklerinizi aktarın.

    Kontrol sizde.

    Daha fazla kontrol – My Net Dashboard ağınızın ayarlarını özelleştirmenizi, izlemenizi ve değiştirmenizi kolaylaştırır. Tek bir kolay görünüm üzerinden ebeveyn kontrollerine, İnternet güvenliğine, ağ adı ile şifresine, yazıcı ve tarayıcı ayarlarına ve takılı depolama sürücüsü ayarlarına erişin.

    Ebeveyn kontrolleri ve İnternet güvenliği.

    Çocuklarınızın görüntüleyebileceği internet sitesi türlerini, internet erişimlerini ve erişim sürelerini sınırlandırmak için ebeveyn kontrollerini kullanın ve İnternet güvenliğini zararlı ve casus yazılım saldırılarını engellemeye yardımcı olacak şekilde ayarlayın.

    4 adet Gigabit Ethernet bağlantı noktası.

    Bağlı cihazlarınız için ekstra, yüksek hızlı bağlantı noktaları – HD oyun kutuları, medya oynatıcıları, Blu-ray Disc oynatıcıları ve daha fazlası. Her bir bağlantı noktası Hızlı Ethernetten 10 kat daha yüksek hız sunar.

    2 adet USB bağlantı noktası.

    Kullanışlı USB bağlantı noktaları ağınıza My Book veya My Passport sabit diskleri gibi harici depolama, paylaşılan yazıcılar ile tarayıcıları eklemeyi kolaylaştırır.

    Ağınızı çalışır durumda tutun.

    Ürüne dahil ağ tanı aracı sizin için ağınızı izler. Ağınızda kaç aygıt olduğunu gösterir, ortak ağ bağlantı sorunlarını analiz eder ve bunları meydana geldikleri zaman hızlı bir şekilde düzeltmenize yardımcı olur.

    Ağınızı misafirlerinizle paylaşın.

    Misafirlerinizin ağınıza kablosuz erişebilmesi için evinizde kendi güvenli kablosuz ortak noktanızı oluşturun. Parola koruması; kablosuz internet gezintisinin erişim düzeyini kontrol etmenizi ya da genişletilmiş misafir erişiminin paylaşılan ağ dosyalarına mı; yoksa paylaşılan kablosuz yazıcıya mı açık olacağını kontrol etmenizi sağlar.

    Kendi kişisel bulutunuzu yaratmak için bir My Book Live ekleyin.

    WD My Book Live veya My Book Live Duo kişisel bulut depolama aygıtını My Net HD çift bant yönlendiricisine bağlayın ve ev ağınızda kendinize özel kişisel bulut çözümünü yaratın.

    Düğme ile kurulum (WPS).

    Yeni aygıtları, tek bir tuşa basarak kolaylıkla ağınıza bağlayın. Cep telefonunuzu Bluetooth® cihazınızla senkronize etmek kadar kolaydır. Saniyeler içinde ağınızı PC'leri, akıllı telefonları, tabletleri ve diğer UPnP özellikli wireless cihazlarını içerecek şekilde genişletebilirsiniz.

    Gelişmiş QoS (WMM).

    My Net yönlendiricileri; cihazların önceliklerini belirleyen sektör standardı Advanced (Gelişmiş) QoS'nin yanında İnternet filmlerini, TV programlarını, oyunları ve görüntülü sohbeti, mümkün olan en düzgün HD eğlence akışı için akıllı ve gerçek zamanlı önceliklendiren FasTrack Plus özelliğini ön plana çıkartmıştır.

    IPv6 etkin.

    En son Internet Protokolü teknolojisi desteği ile ağınızı geleceğe hazırlayın.

    WPA/WPA2, SPI güvenlik duvarı.

    Ağınızı WPA/WPA2 ve SPI güvenlik duvarı güvenliğiyle koruyoruz. Sadece istediğiniz verilerin geçişine izin verilir; hacker'lar engellenir ve ağınız korunur.

    Anten güçlendiriciler.

    Çok büyük evlerde dahi mükemmel kapsama alanı ve hız sunan, yönlendiricinin kapsamını artırmaya yardımcı olmak üzere yönlendiricinin şık tasarımına dahil edilmiş çoklu anten güçlendiricilerdir.

    Ağ tanı aracı.

    WD'nin ağ tanı aracı ile ağınızda bulunan aygıtların sayısını ve türünü kolayca görebilirsiniz. Bu araç yaygın ağ bağlantı sorunlarını sürekli olarak analiz ederek, meydana geldiklerinde, onları hızlı bir şekilde düzeltmenize yardımcı olur.

    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Western Digital My Net N750 Gigabit Ethernet Router - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement