Başkan Zeydan Karalar, Yumurtalık'ta Öğrencileri Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Zeydan Karalar, Yumurtalık'ta Öğrencileri Dinledi

Başkan Zeydan Karalar, Yumurtalık\'ta Öğrencileri Dinledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerin sorun ve isteklerini dinledi.

04.12.2022 14:02  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerin sorun ve isteklerini dinledi.

Yumurtalık'ta öğrencilerle buluşan Başkan Karalar, öğrencilerin barınma, yemek ve eğitim malzemesi başta olmak üzere çeşitli sorunlarını ve isteklerini dinleyerek not aldı. Karalar, ihtiyacı olan öğrencilerin eğitim malzemesi ihtiyaçlarının ve akşam yemeği isteklerinin karşılanması için olanakları doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Başka şehirden gelen öğrencilerin, ailelerinin de maddi durumu iyi değilse sorun yaşadığını, bunun da derslerine odaklanmalarını zorlaştırdığını aktaran Karalar, "Gençlik bizim için çok önemli. Mustafa Kemal Atatürk, kurduğu cumhuriyeti gençlere emanet ediyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e benzer lider geçmişte yoktu, gelecekte de olmayacak. Bu kadar çok yönlü ve müthiş öngörülü bir lider. Yüzyıl geçti ama hala onun çok sayıda yönünü yeni yeni tanıyoruz. Bin yıl geçse de onun değeri her geçen gün daha iyi anlaşılacak. 'Benim düşüncelerim bilimle ters düşerse bilimi seçin' diyen bir önderdir Mustafa Kemal Atatürk" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Başkan Zeydan Karalar, Yumurtalık'ta Öğrencileri Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement