Doğu Anadolu Ggk Toplantısı Etso'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Doğu Anadolu Ggk Toplantısı Etso'da Yapıldı

Doğu Anadolu Ggk Toplantısı Etso\'da Yapıldı

Genç Girişimci Kurulları Doğu Anadolu Bölge Toplantısı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) ev sahipliğinde Erzurum’da gerçekleştirildi.

01.03.2014 14:53

Genç Girişimci Kurulları Doğu Anadolu Bölge Toplantısı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) ev sahipliğinde Erzurum'da gerçekleştirildi.

ETSO Genç Girişimciler Kurulu tarafından, ETSO Yönetim Kurulu Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu üst kurul üyeleri; Sezai Hazır, Sedat Kılıç ve Berrak Kutsoy ile Erzurum, Erzincan, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan, Malatya, Elazığ, Tunceli, Hakkari, Bingöl, Bitlis, Van ve Muş illerinden GGK başkan ve yardımcıları ile üyeleri katıldı. Toplantı öncesi Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu, Van'a yaptığı yatırımlar sebebiyle Aşkale Çimento ve Erçimsan'ın da yönetim kurulu başkanı olan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'e plaket takdiminde bulundu. Plaketi, kendisinin şehir dışında olmasından dolayı ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir aldı.

Plaket takdiminin ardından yapılan Genç Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Bölge Toplantısı'nda, genç girişimciler kurullarının belirlenen hedeflere daha hızlı şekilde ulaşması için görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca, katılımcılar daha aktif, verimli ve başarılı çalışmalar yapılabilmesi, yeni ortaklıkların oluşması ve daha çok bir araya gelinebilmesi için önerilerde bulundular.

Program sonunda bir sonraki bölge toplantısının 26 Nisan 2014'te Van'da yapılmasına karar verildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğu Anadolu Ggk Toplantısı Etso'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement