Turist Gitarıyla Silifke Sokaklarını Şenlendirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Turist Gitarıyla Silifke Sokaklarını Şenlendirdi

18.01.2013 14:59  Güncelleme: 14:58

Silifke'ye gelen Japon turist Kauemaru Fumitake, Atatürk Caddesinde gitarıyla vatandaşlara müzik ziyafeti verdi.

Silifke ilçesine gelen Japon turist Kauemaru Fumitake (30) Atatürk Caddesinde gitarıyla vatandaşlara müzik ziyafeti verdi.

yaklaşık 20 gün önce Bulgaristan'dan Edirne'ye gelen, oradan da İstanbul, Denizli, Pamukkale, Konya, Aksaray, Kapadokya, Malatya, Adıyaman ve Mersin'i gezip Silifke ilçesine gelen Fumitake, Atatürk Caddesi'nde gitarıyla şarkı söyledi.

Japon turitin çldığı şarkıları dinleyen Silifkeliler de, gitar çantasının üzerine bozuk para bıraktı.

Japon turist Fumitake, değişik kültürleri tanımak amacıyla Japonya'dan Bulgarista'a, 20 gün önce de Türkiye'ye geldiğini kaydetti.

Amacının değişik ülkelerdeki farklı kültürleri görmek olduğunu ifade eden Fumitake, Türkiye'deki insanların çok misafirperver olduğunu belirterek,

"Türkiye çok güzel, insanları çok sıcak kanlı ve çok iyi" dedi.

Fumitake Türkiye'den sonra Kıbrıs'a gideceğini vurguladı.

Muhabir: Hüseyin Haskan

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turist Gitarıyla Silifke Sokaklarını Şenlendirdi - Son Dakika


Advertisement