McDonald's'ın Sabiha Gökçen'deki 3. Restoranı Açıldı - Son Dakika
Güncel

McDonald's'ın Sabiha Gökçen'deki 3. Restoranı Açıldı

McDonald\'s\'ın Sabiha Gökçen\'deki 3. Restoranı Açıldı

McDonald's'ın Türkiye'deki 249'uncu, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanındaki 3'üncü restoranı açıldı.

10.07.2014 15:44  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en değerli beşinci markası olan McDonald's; Sabiha Gökçen Dış Hatlar restoranıyla, yolcuları McDonald's lezzetleri ile buluşturmaya devam ediyor.

McDonald's'ın Türkiye'deki 249'uncu, İstanbul'daki 111'inci restoranı ile ilgili bilgi veren McDonald's Operasyon Müdürü Rıdvan Sancaktaroğlu, "McDonald's olarak, yeni restoran açılışlarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Sunduğumuz kaliteli ve güvenilir hizmeti, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda açılan 3. restoranımıza da taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Sancaktaroğlu; stresin fazla, zamanın ise kısıtlı olduğu yerlerden biri olan havalimanında, hızlı servis ve güler yüzlü hizmet için tüm misafirleri McDonald's'a davet ediyor.

Sabiha Gökçen Hava ve Kara restoranlarının ardından, havalimanında açılan 3. McDonald's restoranı olan Sabiha Gökçen Dış Hatlar; 58 kişilik oturma kapasitesi ve 30 kişilik ekibi ile 24 saat hizmet veriyor. McDonald's Sabiha Gökçen Dış Hatlar restoranında kahvaltı hizmeti bulunmasının yanı sıra kahve ve tatlı çeşitleri de misafirlerin beğenisine sunuyor.

Kupaya özel; Etli ve Tavuklu Brazil Burger

2014 FIFA Dünya Kupası'nın tek resmi restoranı McDonald's'ın Sabiha Gökçen Dış Hatlar restoranı da kupa heyecanını yaşatıyor. McDonald's'ın kupaya özel hazırladığı Etli ve Tavuklu Brazil Burger, tüm Türkiye'de olduğu gibi Sabiha Gökçen Dış Hatlar restoranında da misafirlerle buluşuyor. Brazil Burgerler; futbol topunu andıran özel ekmek, taptaze marul, domates, halka halka kırmızı soğan ve nefis sostan oluşuyor. Brazil Burger'in tanıtımında ise dünyaca ünlü futbolcu Fernando Muslera yer alıyor.

Restoran Adresi: Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Tarafı Asma Kat No: ML1201-ML1201a Pendik/ İstanbul
Türkiye'de McDonald's

Dünyanın en değerli markalarından biri olan ve Türkiye'de 28 yıllık geçmişi olan McDonald's Türkiye'de Anadolu Grubu (Anadolu Endüstri Holding) çatısı altında faaliyet göstermektedir. McDonald's, Türkiye'de 250'ye yakın restoranı ve 6000 çalışanı ile yılda 100 milyona yakın kişiye hizmet vermektedir. Sunduğu ürün ve hizmetlerin tamamına yakınını Türkiye'de üretim yapan tedarikçilerden temin eder. Örneğin; McDonald's restoranlarında tüketilen etlerin tamamı Pınar Et'ten, patatesleri Konya Şeker'den, süt ürünleri Danone'dan sağlanır. McDonald's, Adana, Adapazarı, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon ve Yalova illerinde ve bu illere bağlı çeşitli ilçelerde faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda 444 62 62 numaralı Çağrı Merkezi'nden ulaşılan AloServis hizmeti ile pek çok yere, ürünlerini eve servis olarak ulaştırmaktadır. McDonald's restoranlarının yarısı kahvaltı servisi vermekte, alışveriş merkezleri dışında yer alan birçok restoran da 24 saat ya da gece 02:00'a ya da 03:00'a kadar hizmet vermektedir. 24 saat açık restoranlardaki kahvaltı servisi sabah saat 04:30'dan itibaren başlamakta ve sabah saat 11:00'a kadar sürmektedir.

Daima gıda güvenliğine sahip ürünlerin düzenli ve dengeli tüketilmesini teşvik eden McDonald's, sağlıklı bir yaşamın aktif bir hayat tarzı ile desteklenmesi gerektiğine inanmaktadır. Bu amaçla tüm dünyada sporun en büyük destekçilerinin başında gelmektedir. FIFA ile Dünya Kupası, UEFA ile Avrupa Futbol Şampiyonası'nın destekçisidir. McDonald's, tüm dünyada olimpiyatların en önde gelen sponsorlarından biri konumundadır. 1976 yılında Montreal'da başlayan McDonald's'ın olimpiyat desteği her yıl artarak devam etmektedir.

McD Café

McCafé yaklaşık 20 yıl önce Avustralya'da doğmuş bir konsepttir. Amerika, Kosta Rika, Paraguay, Güney Afrika, El Salvador, İspanya, Ukrayna, Kanada ve Malezya dahil dünyada 32 ülkede 1300'den fazla restoranda faaliyet gösteren kahve zinciri McCafé, Türkiye'de McD Café adıyla hizmet vermektedir. McD Café, Türkiye'de 16 McDonald's restoranında hizmet vermektedir. Ülkelere göre değişmekle beraber McCafe performansı bugün McDonald's işinin yaklaşık yüzde 15'ini oluşturmaktadır.

McD Café'lerde, espresso'dan capuccino'ya, flat white'dan americano'ya, latte'den Türk kahvesine, frappe'den smoothie'ye kadar, birçok sıcak ve soğuk içecek seçeneklerinin yanında birbirinden lezzetli kek, kurabiye, muffin gibi damak zevkine hitap eden yiyecekler de bulunmaktadır. McD Café'de içilen her bir kahve için özenle seçilmiş, kusursuz yüzde 100 Arabica kahve çekirdekleri kullanılıp, kahveler daha sonra deneyimli ekipler tarafından mükemmel kıvam, aroma ve sıcaklık dengesi yaratılarak hazırlanmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel McDonald's'ın Sabiha Gökçen'deki 3. Restoranı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement