Antalya'da sokakta yürüyen kız çocuğuna kimliği belirsiz adam saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da sokakta yürüyen kız çocuğuna kimliği belirsiz adam saldırdı

Antalya'da sokakta yürüyen bir kız çocuğuna kimliği belirsiz bir kişi koşarak saldırdı. Çocuğun düşmesi üzerine market çalışanları yardıma koşarken, saldırgan olay yerinden uzaklaştı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olaya şahit olanlar ise endişe duyduklarını belirtti.

27.03.2024 11:35  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da sokakta yürüyen kız çocuğuna elinde pazar arabası olan kimliği belirsiz bir kişi saldırdı. Çocuğun sırtına vuran saldırgan, çocuğu düşürdü ve olay yerinden hızla uzaklaştı. Olaya tanık olan bir mahalle sakini, saldırganın 'Benim önümden kimse geçemez' diyerek bir kadına da saldırmaya çalıştığını söyledi. Yaşanan olay güvenlik kamerası tarafından kayda geçti.

ÜZERİNE KOŞTUĞU ÇOCUĞA VURARAK DÜŞÜRDÜ

Olay, 23 Mart'ta Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Elinde pazar arabası bulunan kimliği belirsiz bir erkek, sokağın diğer ucundaki sırt çantalı kız çocuğuna doğru koştu. Kendisine doğru gelen kişiyi gören çocuk panikledi ve yakındaki zincir marketin şubesine sığınmak istedi. Koşarak gelen adam, çocuğun sırtına vurup düşürdü.

Sokakta yürüyen kız çocuğunun üzerine koştuktan sonra vurarak düşürdü

KORKUYA KAPILAN KIZ ÇOCUĞU UZAKLAŞTI

Market çalışanlarının yardım ettiği çocuk büyük korku yaşarken, saldırgan ise uzaklaştı. Bu sırada olayı görenler ve bir kadın market çalışanı, saldırgana tepki gösterdi. Çocuk ise dersi olduğunu söyleyerek olay yerinden uzaklaştı. Saldırı anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Sokakta yürüyen kız çocuğunun üzerine koştuktan sonra vurarak düşürdü

"BENİM ÖNÜMDEN KİMSE GEÇEMEZ"

Olaya şahit olan mahalleli Özlem Karayalçın, "Sabah saatlerinde balkonda oturuyordum. Kız çocuğu yürürken bir adam koşarak geldi ve sırtına vurup düşürdü. Çalışanlardan biri adama 'Ne yapıyorsunuz' diye sorduğunda, 'Benim önümden kimse geçemez' deyip elindeki pazar arabasıyla kadına da saldırmaya çalıştı. Biz inene kadar adam elini, kolunu sallayarak gitti. Tedirgin oluyoruz, çocuklarımız var etrafta okullar var. O günden sonra da görmedim" dedi.

Sokakta yürüyen kız çocuğunun üzerine koştuktan sonra vurarak düşürdü
Sokakta yürüyen kız çocuğunun üzerine koştuktan sonra vurarak düşürdü
Antalya\'da sokakta yürüyen kız çocuğuna kimliği belirsiz adam saldırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da sokakta yürüyen kız çocuğuna kimliği belirsiz adam saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Engin: Ah bi önüme çıksan 285 4 Yanıtla
  • Gaddar Yorumcu: Yüzü gayet net görünüyor emniyet neyi bekliyor. Şehir eşkiyalığına prim veriyor 228 8 Yanıtla
    Ayten Karaç: Ne saniyorsun alacaklar akli dengesu yerinde degil diyip salacaklar aylarca icerdemi tutcaklar o kizda yasadigi travmanin korkusunu omur boyu yasayacak acilen kati kurallar gelmeli herkes ali kiran baskesen olmus guzel ulkem cok basibos kaldi 89 3
  • Selim Kayisi: Ülke manyak doldu. 233 1 Yanıtla
  • hasip çiçekli: Bunun hakkı orta dayağı yakalansa bile salınır 167 1 Yanıtla
  • Yusuf Develi: Ne olmasını bekliyorsunuz ki en fazla çay kahve ikram edilir ifadesi alınıp serbest kalır kendi gibi uğursuz akrabaları da davul zurnayla karşılar 142 3 Yanıtla
  • Uğur Yılmaz: Kardeşim ülkede ağır ceza yok ki adam öldüren bile serbest kalıyor 4-5 ay yatıp bu nasıl kanun ceza sistem biraz ağır cezalar olacak ya iyi istediğini yap serbest kal illa dayın amcan mı olması lazım 128 3 Yanıtla
  • Burhan Çelik: kaç gün öncenin haberi habermi bulamadiniz 10 78 Yanıtla
    Ayten Karaç: Ne onemi var 40 2 Beşiktaş 1903: Eski haber olunca onemsizmi oluyor. Bir çocuğa tranva yasatiyor 33 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement