Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'yi Perişan Ederler" - Son Dakika
Spor

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'yi Perişan Ederler"

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe\'yi Perişan Ederler"

CNN Türk'te yayınlanan "Pazar Akşamı Futbol" programında gündemi yorumlayan Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

26.11.2018 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN Türk'te yayınlanan "Pazar Akşamı Futbol" programında Fuat Akdağ, Tayfun Bayındır ve Kuddusi Müftüoğlu ile birlikte gündemi değerlendiren Serdar Ali Çelikler, Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Fenerbahçe hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Serdar Ali Çelikler'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Fenerbahçe'yi perişan ederler"

"Sen Başakşehir deplasmanına gideceksin, Beşiktaş deplasmanına gideceksin, Galatasaray ile içeride oynayacaksın ama Galatasaray o zamana kadar toplayacak. Şimdi haftaya Kasımpaşa ile oynuyorsun, 3 tane fırtına gibi forveti var, Mustafa (Denizli) hocama selam söyleyelim, şimdi böyle orta saha bulsun perişan ederler, fark olur."

"20-25 puanı bulamazsan sıkıntı çekersin"

"Ondan sonra döndün Akhisar'a gidiyorsun, ne olacağı belli değil, şaka maka 20-25 puanı bulamazsan sıkıntı çekersin, 13 puandasın. Artık inadın lüzumu yok, Ali Koç'a bunu seslenmek istiyorum, bunun adı inat çünkü. Bu bir vizyon, sabır falan değil yani, olmayacak, kral çıplak."

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Serdar Ali Çelikler: 'Fenerbahçe'yi Perişan Ederler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement