Yılmaz Vural, 39. Takımıyla Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Yılmaz Vural, 39. Takımıyla Sözleşme İmzaladı

Yılmaz Vural, 39. Takımıyla Sözleşme İmzaladı

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demir, teknik direktör Yılmaz Vural ile sözleşme imzaladı. A.Demir, Yılmaz hocanın 39. takımı oldu.

27.04.2016 11:16  Güncelleme: 11:17

Süper Lig mücadelesi veren Adana Demirspor, Tayfur Havutçu'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Yılmaz Vural'ı getirdi. Türkiye'de en çok takım çalıştıran teknik direktör olarak bilinen Yılmaz Vural, Adana Demirspor ile yaptığı anlaşmayla 39. kez bir takımın başına geçmiş oldu.

GİTMEDİĞİ YER YOK

Daha önce Spor Akademisi, Demirspor, Yenimahalle, İzmirspor, TDSV Bonn, Türkdanış Köln, FC Egespor Köln, Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Bursa (3), Karşıyaka, Adana (2), Gaziantep, Eskişehir, Sarıyer, Trabzon, Gençlerbirliği (2), Konya, Dardanelspor, Denizli, Diyarbakır, Rize, MKE Ankaragücü, Manisa, Kocaeli, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdman Yurdu, Osmanlı ve Karabükspor'da görev yapmıştı.

Adana Demirspor'u ilk kez çalıştıracak olan Yılmaz Vural, son olarak Gençlerbirliği'nde görev yapmıştı.

Son Dakika Spor Yılmaz Vural, 39. Takımıyla Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GSGS: A.D FUTBOLCULAR SOPAYA HAZIR OLUN PİS DÖVER 5 0 Yanıtla
  • hakan: başarılı olmasını dilerim, sevdiğim bir teknik adam, ancak şanssız... ismail karta hangi tecrübesi ile fb yi çalıştırdı... yılmaz hocanın çantasını taşıyamaz... 4 0 Yanıtla
  • ADANALI: Real madridi ads yapsan bir halt olmazzzzzzz niyemi Çalan çırpan çok olunca hayrı olmuyor Bu sözlünün hiç birini Adanaya sokmamak lazım 3 1 Yanıtla
  • Fenerli Turgut: Hayırlı olsun Yılmaz hocam 0 2 Yanıtla

Advertisement