BBP'li Aday Adaylarından Birlik Mesajları - Son Dakika
Yerel

BBP'li Aday Adaylarından Birlik Mesajları

BBP\'li Aday Adaylarından Birlik Mesajları

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hakkari milletvekili aday adayları Yağız Kızılkaya ve Ensari Aladağ, birlik ve beraberlik mesajı yayınladı.

16.03.2015 16:12

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hakkari milletvekili aday adayları Yağız Kızılkaya ve Ensari Aladağ, birlik ve beraberlik mesajı yayınladı.

Yazılı bir açıklama yayınlayan aday adayları Yağız Kızılkaya ve Ensari Aladağ, "Siyasi rantlarının yanında para muslukları, halkı kandırdıkları bahaneler ve güçleri gitgide eriyen terörün beslediği esfeli safilinlerin son çırpınışları. Kürdü, Türkü, Arap'ı, Çerkez'i, Arnavut'u, Müslüman'ı, Hıristiyan'ı, Yahudi'si, hatta dinsizi, sünnisi, alevisi, malikisi, türbanlısı, başı açığı, top sakallısı, bıyıklısı… Türkiye, Çanakkale Şehitliği'ndeki birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin dimdik ayakta durduğu vatanında bu oyunlara gelmeyecek. 30 yıldır Kürt kardeşlerimize söylediğiniz yalanlara, yaptığınız zulümlere, baskılara, zorlamalara rağmen Hakkari'de, Van'da, Diyarbakır'da, Şırnak'ta, Batman'da ve bütün Mezopotamya'da artık Kürt ve Türk kardeşliğini bozmaya hiçbir derin gücün gücü yetmeyecektir. Yapılmak isteneni biliyoruz. Oynanmak istenen oyunun farkındayız. Bu toprakları düşman işgalinden hep beraber kurtardık. Yemen'den Arnavutluk'a, Irak'tan Afganistan'a şehitlerimizi misafir ediyoruz Çanakkale'de. ve Hakkari'den Edirne'ye, Adana'dan Kastamonu'ya, İzmir'den Kars'a ecdadımız yatıyor Gelibolu sırtlarında. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak Şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi Türkün, Kürdün, Alevinin Sünninin bir arada refah ve huzur içinde yaşadığı bir ülke hayal ediyoruz. Bizler BBP Hakkari milletvekili aday adayları kardeşleriniz olarak Hakkari'ye şehidimizin hayali olan herkesin bir arada kardeşçe yaşadığı bir şehir ve ülke hayalini gerçekleştirmek için aday adayı olduk. Daima Hakk'ın emrinde halkın hizmetinde olacağız. Türk - Kürt Kardeştir" dediler. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP'li Aday Adaylarından Birlik Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement