Ared 13-14 Nisan'da Adana'daydı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Ared 13-14 Nisan'da Adana'daydı

Ared 13-14 Nisan\'da Adana\'daydı

En son 19 Şubat 2013'te "ARED Adana Toplantısı ve Günlük Yönetim Semineri" organizasyonuyla Adana'yı ziyaret eden ARED, 13 Nisan'da tekrar Adana'daydı.

24.05.2016 10:05

En son 19 Şubat 2013'te "ARED Adana Toplantısı ve Günlük Yönetim Semineri" organizasyonuyla Adana'yı ziyaret eden ARED, 13 Nisan'da tekrar Adana'daydı. İzmir'den sonra 2016'nın ikinci İl Toplantısı'nın durağı olarak Adana'yı belirleyen ARED, ARED Adana Toplantısı ile Beden Dili ve Mikro İfadeler Semineri etkinliğiyle bölge açıkhava reklamcılarını bir araya getirdi.

14 Nisan'da gerçekleşen toplantının bir gün öncesinde Adana'da toplanan ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, 13 Nisan'da hem Mayıs ayı Yönetim Kurulu Toplantısı için masaya oturdular hem de toplantı sonrası Adana ve çevre illerden katılan misafirlerle akşam yemeği yiyip Fenerbahçe- Galatasaray derbisini izleme imkanı buldular.

Mayıs Ayı Ared Yönetim Kurulu Adana'da Toplandı

ARED Yönetim Kurulu'nun Mayıs toplantısı 13 Nisan'da, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erdoğan'ın ev sahipliğinde SDS Adana Yapı ve Reklam Ürünleri Taah. San. Tic. Ltd. Şti.'nde gerçekleşti. Etkinlik programının iki güne yayılmış olması sayesinde ARED Yönetim Kurulu, toplantıda Genç Aredliler'i temsilen Başkan Mert Ünveren'i ve ARED'in Kurucu, 4,5 ve 6.Dönem Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Pehlivan'ı da misafir olarak ağırlama fırsatı elde etti. Hem ARED'in var olmasını mümkün kılan ve ARED tarihine şahit olmuş kurucu üye Mehmet Mehlivan hem de ARED'in yetişen jenerasyonuna başkanlık eden Mert Ünveren'in katılımının büyük anlam kattığı toplantının sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Açıkhava Reklamcıları Adana Buluşması

ARED Adana Toplantısı ile Beden Dili ve Mikro İfadeler Semineri öncesinde ARED Yönetim Kurulu Üyeleri ve farklı illerden Adana'da bir araya gelen açıkhava reklam sektörü temsilcileri, SDS Adana'nın sponsorluğunda 13 Nisan akşamında düzenlenen yemek etkinliğinde buluştular. ARED İl Toplantısı için bölgeden Adana'ya gelen sektör temsilcileri, ARED Adana Üyeleri ve Yönetim Kurulu, etkinliğin ilk saatlerinde Fenerbahçe-Galatasaray maçı için ekranlara kilitlendi. Maç gerginliğinin atlatılmasıyla oluşan sıcak ortamda, sektörün genel ve yerel durumları değerlendirildi ve Türkiye'nin dört bir yanından açıkhava reklamcıları uzun sohbetler ederek tanışma ve kaynaşma şansı buldular.

ARED Yönetim Kurulu Adana Üyelerini Ziyaret Etti

Üç yıllık bir aradan sonra Adana'da buluşan ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, bu uzun aradan sonra ARED Adana Üyeleri'ni ziyaret edebilmek için iki günlük bir Adana programıyla bir araya geldiler.

İlk günkü SDS Adana Yapı ve Reklam Ürünleri Taah. San. Tic. Ltd. Şti. ziyaretinin ardından ikinci gün olan 14 Nisan'da sırasıyla Ahmet Niyazi Sertkalaycı'yı firması Ajans 9 Reklam Mat. Org. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nde, Hasan Alpat'ı firması Alpat Reklamcılık Pazarlama Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.'nde, Mehmet Pehlivan, Faruk Demir ve Fahri Pelit'i firmaları Pehlivan Reklam San. ve Tic. Ltd. Şti.'nde ziyaret ettiler.

Üye ziyaretlerinde, üye firmaların faaliyetlerini daha yakından keşfetme imkanı bulan ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, üyelerinin de farklı ve renkli yönlerini tanıma imkanı buldular. Adana'da dokuz üyesi bulunan ARED'in, sektör ve FESPA Eurasia için büyük önem ve potansiyel taşıyan bu bölgede daha da yaygınlaşma ve güçlenme planlarının konuşulduğu sohbetlerin gerçekleştiği ziyaretlerde ARED'i misafir eden firma sahiplerine ve ARED Yönetim Kurulu Üyeleri'nin bu ziyaretlerine eşlik ederek ev sahipliği eden Mehmet Pehlivan'a sonsuz teşekkürler.

ARED Adana Toplantısı ile Beden Dili ve Mikro İfadeler Semineri

ARED Adana Toplantısı ile Mikro İfadeler Semineri 14 Nisan'da Adana Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleşti.

11 Şubat'ta İzmir'de düzenlenen yılın ilk ARED İl Toplantısı'nın sektörel panel formatında organize edilen seminer bölümü yerine, Adana'da Oğuz Benlioğlu'nun"Beden Dili ve Mikro İfadeler" başlıklı eğitimi gerçekleştirildi. Benlioğlu'nun 27 Şubat'ta Genç Aredliler'in düzenlediği Uludağ etkinliğinde büyük beğeni toplayan sunumu, sektörü güneşli ve güzel Adana'da eğlenceli bir eğitimle bir araya getirebilmek amacıyla ARED tarafından tekrar misafirlerle paylaşıldı.

İl toplantılarında moderatörlük görevini üstlenen Şaban Beyler, ARED'i Adana'da da yalnız bırakmadı. Açılış konuşması için kürsüde yerini alan ARED Başkanı Halil Eligür, Adana'da bu yoğun ve uzun soluklu etkinliğin gerçekleşmesine katkı koyan ARED Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erdoğan ile Pehlivan Reklam'dan Mehmet Pehlivan, Faruk Demir, Fahri Pelit'e ve sponsorluklarıyla ARED'in ülke genelinde güçlenmesine ve bu sayede sektörel iletişimin arttırılmasına destek veren firmalara teşekkür etti.

Tüm katılımcıların teker teker söz alarak meslektaşlarına kendilerini tanıtma ve hitap etme fırsatı edindiği tanışma bölümünün ardından FESPA Eurasia Fuarcılık A.Ş. Satış Müdürü Betül Binici, her ilde mutlaka gerçekleştirdiği sunumunu yaptı. FESPA Eurasia'nın sektöre geri yatırılan kazanç politikası sayesinde üç senedir Türkiye'de açıkhava reklamcılığına yapılan katkının altını çizen Binici, misafirlere FESPA Eurasia 2016'nın 8-11 Aralık'ta CNR Expo'da gerçekleşeceğini hatırlatarak herkesi fuarda ziyaretçi olarak görmeyi ümit ettiğini belirtti.

FESPA Eurasia sunumu sonrasında ARED'in Hatay Antakya Üyesi Seta Tasarım Reklam Hizmetleri'nden Deniz Tabaklar'ın güzel bir sürpriz yaparak Yönetim Kurulu Üyeleri için hazırladığı "Antakya Hatırası" plaketleri tören ile üyelere takdim edildi, hatıra fotoğrafları çekildi.

Geleneksel Yeni Üyelere Rozet Takdimi Töreni'nde ise ARED'in yeni üyeleri Beşir Karakan (Lotus Digital Group, Gaziantep), Semih Gökmen (Serge Ferrari, İstanbul) ve Seçkin Dağcan'ın (Emircan Reklam ve Yapı Ürünleri Tic. Ltd. Şti., Adana) yaka rozetlerini Mehmet Pehlivan takdim etti.

Ardından Eğitmen, Danışman ve Yazar Oğuz Benlioğlu'nun "Beden Dili ve Mikro İfadeler" semineri gerçekleşti. Şubat ayındaki organizasyonda Genç Aredliler'i aktif katılımlı ve neşeli bir seminerle etkileyen Oğuz Benlioğlu, Adana'da ARED Üyeleri'nin de ilgilerini çekmeyi ve seyircileri bol bol güldürerek eğitimin bir parçası olmalarını sağladı.

Seminer sonunda salona katılım belgelerinin sunulması ile sonlanan ARED Adana İl Toplantısı ve Beden Dili ve Mikro İfadeler eğitimi, verimli programı ve yaratılan samimi ortam sayesinde tüm katılımcılar için eğlenceli ve kurulan iletişim ağları anlamında yararlı bir organizasyon olmayı başardı.

FESPA Eurasia, Folpa Reklam, Frimpeks, İstanbul Reklam, Orafol, SDS, Set Ankara Reklam ve Unifol'un sponsorluğunda gerçekleşen ARED Adana Toplantısı ile Beden Dili ve Mikro İfadeler Semineri'ne Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin, Şanlıurfa'dan 40 firmadan 49 kişi katıldı. 9 Haziran'da Muğla'da gerçekleşecek yılın üçüncü ARED İl Toplantısı'nda görüşmek dileğiyle!

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Ared 13-14 Nisan'da Adana'daydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement