Daire Kartal'da Yüzde 10 İndirim, Peşinat İse 4 Ay Sonra - Son Dakika
Ekonomi

Daire Kartal'da Yüzde 10 İndirim, Peşinat İse 4 Ay Sonra

Daire Kartal\'da Yüzde 10 İndirim, Peşinat İse 4 Ay Sonra

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, Bodur Gayrimenkul'ü ve Bodur Gayrimenkul'ün İstanbul Kartal'daki dev projesi Daire Kartal'ı projemlak.com okuyucuları için anlattı.

26.07.2017 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul"un yeni cazibe merkezlerinin başında gelen Kartal"da dev bir proje üreten Kale Grubu bünyesindeki Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, projemlak.com"un sorularını cevaplandırdı.

"Gayrimenkul sektöründe özellikle "ince iş" olarak adlandırılan, seramik kaplama malzemeleri, vitrifiye ve banyo ürünleri, hazır sıvalar, boyalar ve yapıştırıcılar gibi çok sayıda ürünün en iyilerini, zaten 60 yıldır Kale Grubu üretiyor" ifadelerini kullanan Kayan, "Bodur Gayrimenkul"ün amacı, kalite ve estetikle anılan, kalıcı ve güzel işlere imza atan bir gayrimenkul firması olmaktır" dedi.

Daire Kartal projesinin fiyat bilgilerini de paylaşan Kayan, ""Daire Kartal"ın her biri kaliteli malzeme ve özenli işçilikle inşa edilmiş dairelerini, 360 bin TL"den başlayan ve müşterinin tercihi doğrultusunda 1 milyon 289 bin TL"ye ulaşan fiyatlarla sunuyoruz. Peşin ödemelerde tüketiciye yüzde 10 indirim avantajı sağladığımız "Daire Kartal" projesinde, teslimatları Eylül ayında başlıyor, peşinat olarak belirlenen tutar ise Ocak 2018"de ödeniyor" ifadelerini kullandı.

Öncelikle BODUR Gayrimenkul"den kısaca söz edebilir misiniz? BODUR Gayrimenkul olarak daha çok ne tür projeler üretiyorsunuz?

Türkiye"nin öncü sanayi kuruluşu Kale Grubu bünyesinde kurulan Bodur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., gayrimenkul sektöründe çok özel, kaliteli, farklı ve kalıcı projelere imza atmak amacıyla uygulamaya geçti.

Bodur Gayrimenkul olarak, Kale Grubu"nun mevcut gayrimenkul portföyünü değerlendirmekle birlikte, özgün mimari yaklaşım ve tasarıma sahip nitelikli projeleri uygulamaya geçirmeyi hedefliyoruz. Kuruluşundan itibaren, seramik ve yapı ürünleri sektöründe liderliğini sürdüren Kale Grubu"nun, öncülük yaptığı sektördeki 60 yıllık tecrübesini, gayrimenkul alanında son derece iddialı projelere yansıtacağız.

Daire Kartal'da Yüzde 10 İndirim, Peşinat İse 4 Ay Sonra

Gayrimenkul sektöründe özellikle "ince iş" olarak adlandırılan, seramik kaplama malzemeleri, vitrifiye ve banyo ürünleri, hazır sıvalar, boyalar ve yapıştırıcılar gibi çok sayıda ürünün en iyilerini, zaten 60 yıldır Kale Grubu üretiyor.

Bodur Gayrimenkul"ün amacı, kalite ve estetikle anılan, kalıcı ve güzel işlere imza atan bir gayrimenkul firması olmaktır. Artık bir binanın demirinde, betonunda, temelinde, hemen herkes belli standartlarda ve neredeyse birbiriyle aynı kalitede üretim yapıyor. Ancak bir yapının kalitesini belirleyen en önemli unsurlar; iç mekan tasarımı, özenli işçilik, kullanılan malzemelerin kalitesidir. Bizim farkımız tam da bu noktada; mükemmel uygulama, geleneksel Kale kalitesini taşıyan malzemeler, estetik ve işlevsel tasarımlar olarak ortaya çıkıyor.

PEŞİNDE YÜZDE 10 İNDİRİM, PEŞİNAT İSE 4 AY SONRA...

Şu an gündemde olan Daire Kartal projenizden söz edebilir misiniz? Daire Kartal"dan konut alanlar ne gibi ayrıcalıklara sahip oluyor? Fiyat aralıklarınız ne düzeyde? Yatırımcılarınıza ve müstakbel sakinlerinize ne gibi ödeme koşulları ve kolaylıkları sunuyorsunuz?

Kale Grubu"na duyulan güvenle, kaliteli ve güvenli yatırım yapmak isteyenlerin tercihi olmayı hedefleyen Bodur Gayrimenkul Geliştirme olarak, ilk projemizi Anadolu Yakası"nın cazibe merkezi Kartal"da uygulamaya geçirdik.

"Daire Kartal"ın her biri kaliteli malzeme ve özenli işçilikle inşa edilmiş dairelerini, 360 bin TL"den başlayan ve müşterinin tercihi doğrultusunda 1 milyon 289 bin TL"ye ulaşan fiyatlarla sunuyoruz.

Peşin ödemelerde tüketiciye yüzde 10 indirim avantajı sağladığımız "Daire Kartal" projesinde, teslimatları Eylül ayında başlıyor, peşinat olarak belirlenen tutar ise Ocak 2018"de ödeniyor.

Kullanıcının en çok iç içe yaşadığı mekanların tasarımını yapmak da bizim uzmanlık alanımız. Dolayısıyla, her projemizde en iyi iç mekan tasarımlarını uygulamaya geçirmek öncelikli görevimizdir. Bodur Gayrimenkul olarak, özellikle çağdaş mimari yaklaşım, iç dekorasyonda özenli işçilik, yaşam tarzlarına göre dekorasyon ve özgün tasarımla sektördeki firmalardan ayrışan bir anlayışla hareket ediyoruz.

Daire Kartal'da Yüzde 10 İndirim, Peşinat İse 4 Ay Sonra

"KENTSEL DÖNÜŞÜN BİR FIRSAT"

Kentsel dönüşüm projeleri hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Yıllık konut ihtiyacının 600 binin üzerinde olduğu Türkiye"de, toplu konut projelerinin hızla planlandığı, geliştirildiği ve bitirildiği müthiş bir devinim yaşanıyor. Bu, büyük kompleksler ve konut üretmek adına, çoğu ülkede görülmeyen bir durum. Demografik ihtiyaçlardan kaynaklanan taleple birlikte, 20 milyonun üzerinde konut stokunun üçte birinden fazlasının deprem riski taşıması nedeniyle, kentsel dönüşüm sürecinin güvenli yapılara sahip olmamız için bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

Projelerinizde çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği konusunda diğer yapılardan ne gibi farklılıklar bulunuyor? Çevre duyarlılığı konusunda Türkiye"deki konut projelerini yeterli buluyor musunuz?

Daire Kartal, LEED Gold sertifikası adayı. Yani Daire Kartal, temel izolasyondan kullanılan malzemelerin enerji verimliliğine kadar her aşamada denetleniyor.

Ülkemizde inşaat alanında çok önemli çevreci gelişmeler var; yeşil binalar, kullanılan malzemenin kalitesi gibi… Bunların hepsini bir araya koyduğumuz zaman; ürün kalitesi, artan refah seviyesi ve konut kalitesi, hepsi sektörümüz adına çok olumlu gelişmeler. Tüm bu gelişmelerden dolayı sektörümüzün çevre dostu yaklaşımla büyümeye devam edeceğine inanıyorum.

KALE GRUBU"NUN DENEYİMLERİ DAİRE KARTAL"A YANSIYOR

Diğer projelerden farklılığınız ve öne çıkan yönleriniz neler? BODUR Gayrimenkul"den konut alacak olan vatandaşlar ne gibi ayrıcalıklara sahip olabilecek?

"Daire Kartal"ı, kaliteli bir konutta yaşamak ve yatırım yapmak isteyenlerin beklentilerini dikkate alarak uygulamaya geçiriyoruz. Yüksek standartlara sahip, son derece zarif bir proje olan "Daire Kartal"ı; mimarisinden dekorasyon ve tasarımına kadar her detayına özen gösterilen, kaliteli ve sürdürülebilir, niş bir yapı olarak kullanıcı ve yatırımcıların beğenisine sunuyoruz.

Konforun ve kalitenin her ayrıntıda hayat bulduğu Daire Kartal, geniş yaşam alanlarına sahip, balkonlu, ada ve deniz manzaralı, toplam 244 adet 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle yükseliyor. Geliştirmesinden, tasarımına, mimarisinden, yapı kalitesine kadar tüm aşamalarında gösterilen titizlik ve detay, Kale Grubu"nun yapı sektöründeki tüm bilgi ve birikimiyle birleşerek, Daire Kartal"ın konfor ve yaşam kalitesini oluşturuyor.

Daire Kartal'da Yüzde 10 İndirim, Peşinat İse 4 Ay Sonra

Diare Kartal"ın lokasyonu, E5 ve Kadıköy Kartal metro hattı Yakacık durağına yürüme mesafesiyle, hızlı tren, Kartal ve İDO Pendik terminallerine 15 dakikada ulaşım imkanıyla, bölgede yer alan üniversite yerleşkelerine, hastanelere ve Anadolu Adliyesi"ne yakınlığıyla proje değerini artırıyor.

• Yakacık Metro İstasyonu 350 m

• Kartal Metro istasyonu 850 m

• Pendik Marina 8 km

• Bostancı 12 km

Sabiha Gökçen Havalimanı 13 km

• Kadıköy 22 km

• Boğaziçi Köprüsü 23 km

KESİNTİSİZ DENİZ VE ADA MANZARASI

Daire Kartal yapı kalitesi ile, sizin ve ailenizin yaşam kalitesini yükseltiyor. Daire Kartal"ın yapı kalitesi standartları olarak belirlediği, geniş ve balkonlu daire tipleri, kesintisiz elektrik kaynakları, balkonlu cephelerde deniz ve ada manzarasını kesintisiz yaşayabileceğiniz yerden tavana uzanan doğrama ve camları, yaşam alanlarınızı genişleten kanallı ısıtma sistemi ve ilave depo alanları yaşam kalitenizi yükseltiyor.

Daire Kartal"ın yapı kalitesi, her büyüklükteki ailelere uygun geniş daire tipleri, onu tercih edilir ve ayırt edici kılıyor. Bu özelliği ile yatırımınız da her geçen gün değerini koruyor.Keyifli zaman geçireceğiniz ve sosyalleşebileceğiniz alanlar, sağlıklı yaşam için gereken günlük spor aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz spor salonları, miniklerin eğlenerek kendilerini geliştirebilecekleri oyun alanları, Daire Kartal"ın size ayrıcalıklarla sunduğu Club Daire"de.Bölgenin prestijli ve yatırım getirisi yüksek projesi Daire Kartal, kentsel dönüşümün getirdiği yatırım avantajını da kullanarak, hayatınıza ve geleceğinize değer katıyor.

Maksimum alan kullanımı ve ailenin her üyesinin ihtiyaçlarına uygun genişlikte ve konforda tasarlanan daire tiplerinde, ayrıca modern ve elegan olarak adlandırılan iç dekorasyon özelliği ile yer döşemesinden duvarına kadar farklı ayrıntılarıyla beğenilen bir tarzı yaşamınızı sağlıyor.Evinizde yer tutmasını istemediginiz esyalarınızı Daire Kartal"da size özel ayrılmış depolarda saklayabilirsiniz. Ayrıca kapalı otoparktan yararlanabilirsiniz. Akıllıca düşünülmüs çözümler her an elinizin altında, her an hizmetinde olacak.

DAİRE KARTAL ÇOCUKLARI DA KUCAKLIYOR

Sizi ziyarete gelen misafirlerinizi keyif ve konforla karşılayabilceğiniz ve ağırlayabileceğiniz Saloon Lounge, Club Daire"nin size özel alanlarından bir diğeri… Saloon Lounge"da misafirlerinizle hoşça vakit geçirirken Club Daire üyesi olduğunuz için kendiniz çok ama çok şanslı hissedeceksiniz. Club Daire üyeleri aynı zamanda birbirinin komşularıdır. Café Lounge ise tüm komşuların buluşma ve koyu sohbetlerin gerçekleşme noktasıdır. Café Lounge"da dilediğiniz anda komşularınızla bir araya gelebilir ve birlikte arkadaşça zaman geçirmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Daire Kartal"ın minik sakinleri kendi yaşıtlarıyla beraber eğlence dolu aktivitelerle gelişimlerine katkı sağlarken; özel olarak düzenlenen eğlence dolu oyun ve aktivite alanları Club Daire Game"de yer alacak.

Club Daire"de aileniz, sevdikleriniz ve komşularınızla birlikte en heyecanlı maçları TV Lounge"da doya doya izlersiniz. Ayrıca en sevdiğiniz filmlerin keyfini de yine TV Lounge"un konforlu ortamında yaşayabilirsiniz.

Club Daire"de size özel bir diğer ayrıcalık ise Club Daire Gym. Burada ister Fitness Center"da her geçen gün daha da forma girebilir, isterseniz de pilates ile esnek ve dingin olmanın püf noktalarını keşfedebilirsiniz. Club Daire"nin size özel bölümü Club Daire Gym ile tanıştıktan sonra hayatınızın çok daha sağlıklı ve formda olması kaçınılmaz.

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Ekonomi Daire Kartal'da Yüzde 10 İndirim, Peşinat İse 4 Ay Sonra - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement