Setur'dan Ramazan Bayramı ve Babalar Günü için turlar - Son Dakika
Ekonomi

Setur'dan Ramazan Bayramı ve Babalar Günü için turlar

Setur, Ramazan Bayramı ya da 16 Haziran Babalar Günü için babasına, ailesine bir seyahat hediye etmeyi düşünenlere farklı rotalara düzenlenen turlar hazırladı.

25.05.2019 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Setur, Ramazan Bayramı ya da 16 Haziran Babalar Günü için babasına, ailesine bir seyahat hediye etmeyi düşünenlere farklı rotalara düzenlenen turlar hazırladı.

Setur'tan yapılan açıklamaya göre, Setur, Ramazan Bayramı'nda yurt içi veya yurt dışında tatile gitmek isteyenler ya da 16 Haziran Babalar Günü için babasına, ailesine bir seyahat hediye etmeyi düşünenlere farklı rotalara düzenlenen birbirinden keyifli turlar hazırladı.

Yurt içinde düzenlenen kültür turlarını tercih etmeyi planlayanlar için, Butik Mardin Turu, Butik Van Doğubeyazıt turu ya da Isparta Gül Hasadı ve Göller Yöresi Turu'nu öneren Setur, yurt dışında da Berlin, Sicilya gibi üç ayrı rotada düzenlenecek turların yanı sıra, Prag- Viyana turu ya da Baltık başkentleri gemi turu seçeneklerini sunuyor.

Setur'un 5 -7 Haziran ve 7-9 Haziran'da iki grupta düzenleyeceği Butik Mardin Turu, Mardin, Deyrulzafaran Manastırı, Kasımiye Medresesi, Kırklar Kilisesi, Kültür Sokak, Ulu Cami, Abbaralar, Mor Gabriel Manastırı, Midyat, Hasankeyf, Dara Antik Kenti, Diyarbakır, Ulu Cami, Cahit Sıtkı Tarancı Evi Kültür Müzesi, Surlar ve 10 Gözlü Köprü gibi bölgenin gezilecek ve görülecek tüm noktalarını kapsıyor.

Butik Van Doğubeyazıt Turu ise yine aynı tarihlerde 5-7 Haziran'da ve 7-9 Haziran'da iki ayrı grup için düzenlenecek ve tura katılanlar gezi boyunca Iğdır, Doğubeyazıt, İshakpaşa Sarayı, Muradiye Şelalesi, Selçuklu Meydan Mezarlığı, Tatvan, Nemrut Krater Gölü, Akdamar Adası, Van Halıları, Çavuştepe, Van Kedisi Evi ile Van Kalesi'ni gezip görme olanağı bulacaklar.

5 -7 Haziran'da yapılacak Isparta Gül Hasadı ve Göller Yöresi Turu ise Antalya, Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, Eğirdir, Kovada Gölü Milli Parkı, Eğirdir Gölü, Burdur, Türkiye'nin Maldivleri Salda Gölü, Burdur Müzesi, Sagalassos Antik Kenti gezilerinin ardından Isparta Güneykent Gül Hasadı ile sona erecek.

Haziran ayı boyunca farklı tarihlerde düzenlenecek Setur'un Berlin turu 4 gün sürecek. İlk gün düzenlenecek kapsamlı bir şehir turunun ardından 2. ve 3. gününde isteyen misafirlerin katılacağı "Ekstra Potsdam Turu ve Kurfürstendamm" ve "Ekstra Dresden Turu" ile devam edecek. Son gün ise misafirler için serbest zaman olarak ayrıldı.

3-6 Haziran'da düzenlenecek Sicilya turu, Setur'un Ramazan Bayramı için önerdiği bir başka rota. Seyahat boyunca misafirler Catania "Şehir Turu", "Taormina&Savoca Turu" ve "Siracusa&Noto Turu"na katılacak ve son günü serbest geçirdikten sonra İstanbul'a dönecekler.

Setur'un Bayram'a özel Prag-Viyana turu 3-7 Haziran'da gerçekleştirilecek. İlk gün Prag şehir turu, 2. Gün Prag "Ekstra Karlovy Vary Turu", 3. gün Viyana şehir turu ve 4. gün "Ekstra Viyana Ormanları Turu" yapılacak.

2-9 Haziran'da planlanan MSC Poesia gemisi ile Baltık başkentleri turu İstanbul'dan Hamburg'a varışın ardından Warnemünde limanında gemiye biniş ile başlayacak. Misafirler 2. günü denizde geçirdikten sonra, diğer günler sırasıyla Stockholm, Tallin, St. Petersburg'u ziyaret edecekleri 6. günü denizde geçirip 7. Gün Kopenhag'ı görme olanağı bulacaklar. Seyahat son gün Hamburg Warnemünde limanına dönüş ve havaalanına transferin ardından İstanbul uçuşu ile sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Setur'dan Ramazan Bayramı ve Babalar Günü için turlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı
    23:17 Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı

    Kayseri'de düzenlenen törende, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton sertifikalı nohut, aspir, yeşil mercimek, sorgum sudan ve kuru fasulye tohumu dağıtıldı. Kayseri'nin tarım ve hayvancılıkta önemli bir noktada yer aldığı belirtilirken, proje kapsamında son 4 yılda 8 bin ton muhtelif tohum dağıtımı gerçekleştiği ve 400 bin dekar alanın tarımsal üretime kazandırıldığı ifade edildi.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı
    19:56 Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı

    Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktör Yardımcısı Denis Radchenko, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) ayarlama ve başlatma safhasının santralin ömrü için çok önemli bir aşama olduğunu belirtti. Radchenko, birinci ünitede nükleerle ilgili binalarda ana inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda ayarlama ve başlatma çalışmalarına kapsamlı olarak başladıklarını söyledi. Kontrollerin ardından sıcak ve soğuk deneme aşamasına geçileceğini belirten Radchenko, bu yılın sonuna kadar birinci ünitede ilk test elektrik enerjisini elde etmeyi planladıklarını ifade etti.

  • Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı
    19:34 Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı

    Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen 40 firma ile sözleşme yapıldı. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ön tahsis protokol toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan yetkililer, yatırımcıların seçimi konusunda titiz davrandıklarını ve Söğütlü OSB'nin şehrin ihracat hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti. Yeni OSB'nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür edildi ve yatırımcı firmalarla ön sözleşme imzalandı.

  • Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı
    19:19 Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı

    Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van'da her türlü yük taşımacılığı yapanlara 'K' Türü yetki belgesi verme yetkisini tekrar kazandıklarını açıkladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yetkinin geri alınmasıyla Van TSO'nun itibarının geri kazanılacağı ve kullanıcıların işlemlerinin kolaylaşacağı belirtildi.

  • Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi
    19:13 Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi

    Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk müteahhitliğinin dünyada bir marka haline geldiğini belirterek, Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalıştıklarını ve Sahra Altı Afrika bölgesindeki faaliyetlerini artırdıklarını söyledi. Türk müteahhitlik firmalarının mart sonu itibarıyla 136 ülkede, 507 milyar dolar tutarında 12 binin üzerinde proje üstlendiği ifade edildi.


Advertisement