Atasay'ın Geleneksel Altın Çadır Günlerine Türkiye Genelinden Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Atasay'ın Geleneksel Altın Çadır Günlerine Türkiye Genelinden Büyük İlgi

Atasay\'ın Geleneksel Altın Çadır Günlerine Türkiye Genelinden Büyük İlgi

Atasay'ın bu yıl 4.'sünü düzenlediği Geleneksel Altın Çadır Günleri tüm coşkusuyla yeniden başladı.

06.12.2013 13:54

Atasay'ın bu yıl 4.'sünü düzenlediği Geleneksel Altın Çadır Günleri tüm coşkusuyla yeniden başladı. Her yaşam biçimine ve bütçeye hitap edecek pek çok ürünün maliyetine hatta bazı ürünlerin zararına fiyatlarla satışa sunulduğu Geleneksel Altın Çadır Günleri bu yıl ilk kez İstanbul dışında Adana, Ankara ve Eskişehir'de de eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Altın Çadır'ın ilk gününde İstanbul ve Ankaralı müşteriler altın ve pırlantaya eşit oranda ilgi gösterirken, Adana'da altın Eskişehir'de pırlanta daha çok ilgi gördü.

Türk mücevherat sektörünün lider kuruluşu Atasay'ın bu yıl 4. kez düzenlediği Geleneksel Altın Çadır Günleri, başladı. Bu yıl İstanbul ile eş zamanlı olarak Adana, Ankara ve Eskişehir'de de düzenlenen Altın Çadır'ın ilk gününde tüm illerde çok büyük ilgi oldu. Adana'da M1 Adana Merkez AVM, Ankara'da Forum Ankara Outlet, Eskişehir'de ise NEOPLUS Outlet AVM'de açılan Altın Çadır için Türkiye'nin birçok ilinden ziyaretçiler geldi. Altın Çadır'ın ilk gününde İstanbul ve Ankaralı müşteriler altın ve pırlantaya eşit oranda ilgi gösterirken, Adana'da altın Eskişehir'de pırlanta daha çok ilgi gördü. Geleneksel Altın Çadır günleri 8 Aralık Pazar akşamına kadar açık olacak.

"Altın Çadır kendi sadık müşterilerini oluşturdu"

Geleneksel Altın Çadır Günleri'nde yine her yaşam biçimine ve bütçeye hitap edecek pek çok ürün maliyetine hatta bazı ürünler zararına fiyatlarla satışa sunulduğunu anlatan Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer; "Altın Çadır'ı düzenlediğimiz dört şehirde de büyük bir ilgi oldu. Bu ilgi Altın Çadır'ı İstanbul dışına taşıyarak ne kadar doğru bir karar verdiğimizin göstergesi. Bu yıl gördük ki Altın Çadır dördüncü yılında kendi sadık müşterilerini oluşturmuş. Çadırın kendi sadık müşteri grubunu oluşturması bizim için çok önemli bir artı değer" dedi.

Yurt dışından Altın Çadır'a ziyaretler devam ediyor

Altın Çadır'a her yıl olduğu gibi bu yıl da yurt dışından ziyaretçilerin olduğunu ifade eden Kamer; "Bu yıl Almanya'dan Türkiye'deki bir üniversitenin etkinliğine katılmak üzere gelen bir grup akademisyen ve öğrenciyi ağırladık. Bu da bizim için farklı bir deneyim oldu" diye konuştu. Altın çadırda gümüş fiyatına altın tek taş satıldığını belirten Cihan Kamer "Altın Çadır'da 35 TL'lik altın tek taş yüzükten kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini sete kadar binlerce ürün seçeneği var. Tüm ürünlerimiz büyük ilgi görüyor. Müşterilerimizin gönüllerindeki takılara sahip olmak üzere geldiklerinde fiyat sorduktan sonraki yüzlerindeki mutluluk tüm bu çabaya değdiğini gösteriyor bizleri de motive diyor" dedi.

Çadır 08:30-22:00 saatleri arasında açık olacak

Sayısız seçenek ve tarzı aynı çatı altında toplayan Atasay'ın, geçmiş sezon ürünlerini tüketicileriyle buluşturduğu Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri, İstanbul, Adana, Ankara ve Eskişehir'de 6-7-8 Aralık tarihlerinde saat 08:30-22:00 arasında açık olacak.

Pırlanta alışverişine özel Hediye Para

Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerine yaptıkları pırlanta alışveriş tutarının yüzde 25'i kadar Hediye Para veriyor. Hediye Para 1-31 Ocak 2014 tarihleri arasında tüm Atasay mağazalarında sadece pırlantalı alışverişler için geçerli olacak.

Pırlanta ve Altın Ürünlerinde Örnek Fiyatlamalar

Pırlanta Küpe

Mağaza Fiyatı: 1.950 TL

Çadır Fiyatı: 800 TL

+ Hediye para: 200 TL

Pırlanta tektaş yüzük:

Mağaza Fiyatı: 1.580 TL

Çadır Fiyatı: 690 TL

+ Hediye para: 172,5 TL

Pırlanta Kolye:

Mağaza Fiyatı: 1.100 TL

Çadır Fiyatı: 460 TL

+ Hediye para: 115 TL

Pırlanta yüzük:

Mağaza Fiyatı: 1.025 TL

Çadır Fiyatı: 420 TL

+ Hediye para: 105 TL

Altın yüzük:

Mağaza Fiyatı: 1.015 TL

Çadır Fiyatı: 468 TL

Altın yüzük:

Mağaza Fiyatı: 430 TL

Çadır Fiyatı: 215 TL

Altın yüzük:

Mağaza Fiyatı: 355 TL

Çadır Fiyatı: 180 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atasay'ın Geleneksel Altın Çadır Günlerine Türkiye Genelinden Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement