CHP Ege Bölgesi İl Başkanları Toplantısı Sonrası Açıklama - Son Dakika
Güncel

CHP Ege Bölgesi İl Başkanları Toplantısı Sonrası Açıklama

CHP Ege Bölgesi İl Başkanları Toplantısı Sonrası Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen Ege Bölgesi İl Başkanları Toplantısı sonrası Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Ege Bölgesi'ndeki 9 ilde de CHP'nin başarılı olduğunu ve genel seçime dönük yeni örgütlenme modellerinin konuşulduğunu açıkladı.

11.05.2024 18:51  Güncelleme: 18:53

HABER: ECE AZAK – KAMERA: ÖZGÜR ŞENGÜL

(İZMİR) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen Ege Bölgesi İl Başkanları Toplantısı sonrası açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Ege Bölgesi'ndeki 9 ilde de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin başarılı olduğunu ifade ederek, "Başarılı olduğumuz yereli yönettiğimiz, yerelin iktidarı olduğumuz bölgemizde, genel seçime dönük yeni örgütlenme modellerimiz ne olacak onları konuştuk" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ege Bölgesi İl Başkanlarının, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda gün boyu devam eden toplantı ve ziyaretleri, değerlendirme toplantısı ile sona erdi. Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duhan Erhan, Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Manisa İl Başkanı İlksen Özalper katıldı.

"ATATÜRK'ÜN PARTİSİNİ İKTİDAR YAPMA SÖZÜ VERDİK"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, toplatı sonrası il başkanları adına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ege Bölgemizin 9 il başkanıyla İzmir'deyiz. Yaklaşık 2 saatlik bir sohbet gerçekleştirdik. İl başkanlarımız İzmir'de illerinin durumlarını, sorunlarını konuştu. Geleceğe dönük yol haritasını hep birlikte belirlemiş olduk. Bu 9 il başkanımızın ortak özelliği var. 9 ilde de Cumhuriyet Halk Partisi başarılı oldu. 9 il de Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yönetiliyor. Büyükşehirler öyle, büyükşehirlerin birçok ilçesini bu dönem kazanmış olduk. Yine Uşak, Kütahya gibi illerimiz de aramıza katılmış oldu. Sorumluluğumuz büyük. Onun farkındayız. Bu başarıyı daha büyük başarılara nasıl taşırız onları konuştuk. Daha çok. Evet. Başarmak önemli ama o başarıyı yönetmek çok daha önemli. Daha çok bunları konuştuk. Örgütsel meselelerimizi konuştuk. Genel seçimlere dönük bölgemizde başarılı olduğumuz yereli yönettiğimiz, yerelin iktidarı olduğumuz bölgemizde genel seçime dönük yeni örgütlenme modellerimiz ne olacak onları konuştuk. Toplumla iletişimimizin nasıl olması gerektiğinin üstünde durduk ve elbette ki bugünden başlayarak yapılacak ilk genel seçimde, 2028'de ise o gün, erkense ne zamansa o zaman hem Ege Bölgesi'nde hem Türkiye'nin her bölgesinde Cumhuriyet Halk Partisi'ni Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini birinci parti yapma, iktidar yapma sözümüzü verdik."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Ege Bölgesi İl Başkanları Toplantısı Sonrası Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement