Dha İstanbul Bülteni - 4 - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul Bülteni - 4

İSTANBUL'DAKİ AFETE DAMGA VURAN GÖRÜNTÜZeki GÜNAL / İstanbul DHA Dün akşam Taksim Meydanı'nda dolu yağışı ve fırtına sırasında bir simitçi ekmek teknesini korumaya çalıştı.

28.07.2017 16:23

İSTANBUL'DAKİ AFETE DAMGA VURAN GÖRÜNTÜ

Zeki GÜNAL/ İstanbul DHA

Dün akşam Taksim Meydanı'nda dolu yağışı ve fırtına sırasında bir simitçi ekmek teknesini korumaya çalıştı.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

Simitçinin ekmek teknesini koruması

Yağış ve fırtınadan görüntü

Detaylar

================

11. CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN İSRAİL VE CUMHURİYET GAZETESİ AÇIKLAMASI

"HÜKÜMETİ İÇERİDE VE DIŞARIDA RAHATLATACAK BİR UNSUR OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,

(Cumhuriyet  Gazetesi davası) "Gazetecilerin her zaman tutuksuz yargılanmasının doğru olduğunu söylemişimdir. Şimdi de gazetecilerin tutuksuz yargılanmasının daha doğru olacağını düşünüyorum"

"Şüphesiz  mahkeme kendi kanaatine göre kararını verecektir. Ancak Türkiye'de hükümeti içeride ve dışarıda rahatlatacak bir unsur olur diye düşünüyorum"

(Mescid'i Aksa gerginliği) " İsrail'in biraz geri adım atması tabi iyi ama işgali devam ediyor olması bütün acıları Müslümanların kalbinde hep hissettiriyor. Ümit ederim ki bugün Cuma namazında olay olmaz ve herkes ibadetini huzur içinde yapmış olur"

Enver ALAS/ İstanbul DHA

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Sarıyer Çamlıtepe Merkez Camii'nde kıldı. Cami çıkışında  gündeme ilişkin basın mensuplarına konuşan Gül, Mescid-i Aksa'da İsrail'in Müslümanlara yönelik son dönemde uyguladığı güvenlik politikaları sonrasında yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

"İSRAİL'İN BİRAZ GERİ ADIM ATMASI TABİ İYİ AMA İŞGALİ DEVAM EDİYOR"

Filistinlilere yönelik büyük zulümler yapıldığını söyleyen Gül, "Filistin'in işgalinin 50'nci yıldönümünde bu olayların olması, birçok İslam ülkesindeki iç savaşlar da sanki bir fırsat vermiş gibi özellikle son dönemde Mescid-i Aksa'ya karşı uygulanan politikalar asla kabul edilemez. Bunları İslam dünyası ve Birleşmiş Milletler dahil kınadılar. İsrail'in biraz geri adım atması tabi iyi ama işgali devam ediyor olması bütün acıları Müslümanların kalbinde hep hissettiriyor. Ümit ederim ki bugün Cuma namazında olay olmaz ve herkes ibadetini huzur içinde yapmış olur" diye konuştu.

"MAHKEME KENDİ KANATİNE GÖRE KARARINI VERECEKTİR"

Cumhuriyet Gazetesi'nin tutuklu yöneticileri ve yazarlarının yargılandığı davaya ilişkin bir soruya üzerine Abdullah Gül şunları söyledi:

"Gazetecilerin her zaman tutuksuz yargılanmasının doğru olduğunu söylemişimdir. Şimdi de gazetecilerin tutuksuz yargılanmasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Şüphesiz  mahkeme kendi kanaatine göre kararını verecektir. Ancak Türkiye'de hükümeti içeride ve dışarıda rahatlatacak bir unsur olur diye düşünüyorum."

Abdullah Gül, açıklamaların ardından vatandaşların ilgisi arasında camiden ayrıldı.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Abdullah Gül'ün camiye girişi

-Cuma çıkışı

-Gül'ün açıklamaları

-Genel ve detaylar

==================

ATLASGLOBAL'İN PİLOTU KOKPİT CAMI HASAR GÖRÜNCE UÇAĞI YAN YATIRARAK İNDİ

Atlasglobal Hava Yolları'nın Ukraynalı kaptan pilotu hasar gören kokpit camı yüzünden uçağı nasıl indirdiğini yazılı bir açıklama ile anlattı.

Haber-Kamera: Murat ÇAKIR-Faik KAPTAN/ İstanbul DHA

Dün akşam meydana gelen afet gibi yağış esnasında dolu nedeniyle İstanbul-Ercan seferini yapan Atlasglobal Hava Yolları'nın uçağının burnu ve kokpit camı hasar görmüştü. Uçağın Atatürk Havalimanı'na inişi kameralara takılırken uçağın yan yatarak inmesi dikkat çekmişti. Atlasglobal Hava Yolları'nın Ukraynalı kaptan pilotu hasar gören kokpit camı yüzünden uçağı nasıl indirdiğini yazılı bir açıklama ile anlattı.

Kaptan pilot Oleksandr Akopov, "4000 feet'de seyrederken bizim de uçağımızın burun kısmı ve kokpit camları hasarlandı. Bu sebeple iniş yapma kararı aldık. İniş esnasında yan camdan pisti görmek için uçağı yan yatırdık. Bilinçli yapılan bu hareket sonrası iyi bir koordinasyonla piste güvenli iniş yaptık" dedi.

ATLASGLOSAL'DEN YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

121 yolcusuyla Ercan seferini yapmak için Atatürk Havalimanı'ndan kalkan Airbus A 320 tipi uçak dolu yağışı nedeniyle radom denilen burun kısmı ile kokpit camından hasar alarak geri dönmek zorunda kalmıştı.

Yaşanan olaya ilişkin bugün Atlasglosal Hava Yolları bir açıklama yaparak inişin nasıl gerçekleştiğini bildirdi. Açıklamada şöyle denildi:

"27 Temmuz tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 18: 10'de IST/ECN seferimizi yapan Airbus A320 tipi uçağımız kalkıştan bir süre sonra 4000 feet'e yükseldiği sırada İstanbul'da başlayan yoğun dolu yağışından etkilenmiştir. Dolu fırtınası sırasında uçağımızın burun kısmı ve ön camlarının zarar görmesi nedeniyle kaptan pilotumuz Atatürk Havalimanı'na geri dönme kararı almıştır. Pilotlarımızın deneyimi ve soğukkanlılığı sayesinde iniş başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. İnişten sonra uçağımız bakıma alınmış, 121 yolcusu ve 6 mürettebat farklı bir uçağa aktarılarak Kıbrıs Ercan Havalimanı'na gönderilmiştir."

"TÜRKİYE'DE ÇOK NADİR GÖRDÜĞÜMÜZ BİR HAVA MUHALEFETİ YAŞANDI"

Yazılı açıklamada pilotun olayla ilgili açıklamalarına da yer verilerek şu ifadeler kullanıldı.

"Kaptan pilotumuz Oleksandr Akopov konuyla ilgili olarak, 'Dün akşam Türkiye'de çok nadir gördüğümüz bir hava muhalefeti yaşandı. 1 saat içinde 10 derece düşen hava sıcaklığına bağlı olarak süper hücreli fırtınadan kaynaklı dikey akımlar ve şiddetli rüzgar nedeniyle çok yoğun dolu yağışı oluştu. Bu sırada inişe geçen ve kalkış yapan tüm uçaklar rotalarını değiştirmek zorunda kaldı. 4000 feet'de seyrederken bizim de uçağımızın burun kısmı ve kokpit camları hasarlandı. Bu sebeple iniş yapma kararı aldık. İniş esnasında yan camdan pisti görmek için uçağı yan yatırdık. Bilinçli yapılan bu hareket sonrası iyi bir koordinasyonla piste güvenli iniş yaptık' şeklinde bilgi vermiştir. Olay sırasında uçağımızın kontrolü Sovyetler Birliği döneminde havacılık sektörünün merkezi olan Ukrayna'da eğitim gören son derece deneyimli bir uçuş ekibindeydi. Uçakta bulunan kaptan pilotumuz 13 bin 908 saatlik uçuş deneyimi ve defalarca simülasyonlardan geçerek bu tür aksiliklere hazırlıklı olması sayesinde sorunsuz bir şekilde bu hava muhalefetinin atlatılmasını sağlamıştır. "

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Uçağın inişi

-Uçağın yan yatarak inmesinden görüntü ve itfaiyenin beklemesi

-Uçağın inişi

-Uçağın hasar gören burun ve kokpit camından görüntü

==================

SÜRÜCÜLERİN OTOMOBİLLERİNDE KARANLIĞA GÖMÜLDÜĞÜ AN

İstanbulDHA

İstanbul'da dün binlerce, onbinlerce sürücünün otomobillerinde yaşadığı "o an" lar kameralarına da kaydedildi.

Beşiktaş, Yıldız parkında bir araç sürücüsü de sıradışı hava değişimini cep telfonuyla kaydetti. Farları yanan otomobilindeki sürücü gece yolculuğu yapıyor gibi. Ama gün ışığının olması gerektiği bir saatte. Yoğun dolu yağışı, buz kutlelelerinin otomobilin kaputuna çarpmasıyla çıkardığı korkutucu sesler. ve 15 dakika sonra yeniden gün ışığı..  Dün İstanbulllular'ın neredeyse tamamı bu görüntülerle karşılaştı.

Görüntü Dökümü

------------------------

otomobilin içindeki kamera kaydı

==================

ÇENGELKÖY'DE FIRTINADA DEVRİLEN 176 YAŞINDAKİ ÇINARA YAŞAM DESTEĞİ

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHA

İstanbul'da dün yaşanan aşırı yağış ve fırtına nedeni ile devrilen Çengelköy'deki İskele Çınaraltı'nda bulunan tarihi çınar yeniden ayağa kaldırılmaya çalışılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, fırtınada devrilen 26 metre boyunda ve 126 cm çapındaki 176 yaşındaki çınarı yeniden yerine dikecek. Çalışmalar kapsamında ağacı tekrar hayata döndürmek için ağacın üzerindeki yaprakların kesilerek hafifletildiği, kök kısımlarındaki çürüklerin ise temizlendiği belirtildi. Ağacın bulunduğu çukurun genişletilerek yeniden yerine dikileceği ifade edildi.

FIRTINA GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yağışın başladığı anlarda, İskele Çınaraltı'ndaki vatandaşların kaçıştığı görülüyor. Yağışın yoğunluğunu arttırdığı bölümlerde kameranın görüş açısı neredeyse sıfıra düşüyor. Ağacın yıkılma anı tam olarak görünmezken, yağışın hafiflediği noktada ağacın yerde olduğu görülüyor.

Görüntü Dökümü:

----------------

GÜVENLİK KAMERASI:

---------

-İnsanların kaçışması

-Kameranın görüş açısının sıfıra düşmesi

-Yerdeki ağaçtan görüntü

-AKTÜEL GÖRÜNTÜLER

-Devrilen çınarın görüntüsü

-Ağacın üzerinde yapılan işlemlerden görüntü

-Ekiplerin çalışmaları

-Vatandaşlarla röp.

==================

"TAHŞİYECİLERE KUMPAS" DAVASINDA SAVCI MÜTALAASINI AÇIKLADI

Haber: Ümit TÜRK, İstanbulDHA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün, "Tahşiyecilere kumpas" kurduğu iddiasıyla aralarında firari sanık Fetullah Gülen ile kapatılan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın ile eski polis müdürleri Ali Fuat Yılmazer, Yurt Atayün ve Ertan Erçıktı'nın da bulunduğu 33 sanığın yargılandığı davada duruşma savcısı Mehmet Yeşilkaya mütalaasını açıkladı.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmesine devam edilen "Tahşiyecilere kumpas" davasında savcı Mehmet Yeşilkaya mütalaasını açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün tarihçesi ile devlet organları içerisine nasıl sızdıklarının anlatıldığı mütalaada, örgütün emniyet yapılanmasına da yer verildi. Mütalaada, "Fetullah Gülen'in, bazı görüşlerinin islam dini ile bağdaşmadığını ifade eden Mehmet Doğan gurubunu etkisiz hale getirmek amacıyla, örgütün emniyetteki mensupları aracılığıyla 'Tahşiyeciler' olarak adlandırılan Mehmet Doğan grubuna kumpas kurdukları" kaydedildi. Fetullah Gülen'in kendisine bağlı olduğu TV'lerden verdiği talimat üzerine şüphelilerin, Mehmet Doğan ve grubunu usüle aykırı izledikleri, operasyonlar düzenledikleri, gözaltına aldıkları ve bazılarının tutuklanmalarına yol açtıkları anlatıldı. Gülen'in talimatının kapatılan Samanyolu kanalında yayınlanan bazı dizilerde de işlendiği belirtildi.

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yeşilkaya, 65 sayfalık esas hakkındaki mütalaasındai firari sanıklar FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürü Mutlu Ekizoğlu'nun savunması alınamadığı için dosyalarının ayrılması talep etti.

Mütalaada, kapatılan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca hakkında "Silahlı terör örgütü yöneticisi olmak", "Sahtecilik" ve "İftira" suçlarından 21 yıldan 40 yıla kadar, sanık eski emniyet müdürleri Tufan Ergüder, Yurt Atayün ve Ömer Köse'nin "Silahlı terör örgüt üyesi olmak", "iftira" ve "Sahtecilik" suçlarından ayrı ayrı 13,5 yıldan 33 yıla kadar, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın aynı suçlardan ayrı ayrı 9 yıldan 21 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Aralarında eski emniyet müdürü Bayram Özbek, Mustafa Kılıçaslan, Ertan Erçıktı, Yasin Koyuncu, Kazım Aksoy'un da bulunduğu 25 sanık hakkında da benzer suçlardan ayrı ayrı 7,5 yıldan 33 yıla kadar hapis cezası istenen mütalaada, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesi talep edildi.

==================

BEYOĞLU'NDAKİ ARAPZADE MUSTAFA EFENDİ TÜRBESİ'Nİ SU BASTI

Arapzade Mustafa Efendi Türbesi'ni su bastı. Mezar sandukaları yerinden çıktı.

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL/ İstanbul DHA

Dün akşam şiddetli yağmur ve dolu yağışı nedeniyle Beyoğlu İstiklal Mahallesi Arapzade Dergahı Sokak'ta bulunan Arapzade Mustafa Efendi Türbesini su bastı. Türbenin bulunduğu odaya dolan yağmur suları 1.5 metreyi aşarken mezar sandukaları yerinden çıktı. Arapzade Mustafa Efendi soyundan geldiğini ve varisi olduğunu söyleyen Dündar Çağlayan "Bu türbede bulunan zat Seyyid Ül Ahmet El Bedevi Hazretlerinin oğlu Arapzade Mustafa Efendi diğer oğlu ve kızı. Nakşibendi tarikatına bağlı Seyyid Ül Ahmet El Bedevi Hazretleri evliyaların önde gelenlerindendir ve ilk zikir yapan kişilerdendir. Burası Kasımpaşa'nın ilk yerleşim yerlerinden 1226 da kurulan bir türbe. Bu sene içinde bu üçüncü su baskını daha önce yollar yapılmadan her sene sıklıkla su basardı. Son iki yıldır yine su basıyor. Beyaz Masa ve belediyeye dilekçe verdik. Mahallenin muhtarından belediyesine kadar kimse bu durumla ilgilenmiyor. Zaten burada bir yıkım var herkes rant peşinde. Durum bu yetkililer görsün. Kimsenin partisiyle siyasetiyle uğraşacak durumda değiliz kim gelirse gelsin baksın, yetkili kimse bu duruma bir el atsın istiyoruz yazık günah. Bizde çalışan işçiyiz yardım bekliyoruz maddi anlamda bir yardım değil, maneviyat elden gidiyor. Sıkıntı yaşıyoruz, dedelerimizin dedelerinden kalma yerler ne hale geliyor. Biz kimseye bağlı değiliz kendi çabalarımızla burayı yaptık, ne ziyaretçilerden ne de başka birinden maddi olarak bir şey istemiyoruz. Tamamen kendi imkanlarımızla ayakta tutmaya çalıştığımız bir yer tarihimizi yaşatalım soyumuzu ilerletelim. En azından buradaki soruna çözüm bulunsun kabirler su basmış durumda her taraf berbat" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Su basan türbe

-Yerinden çıkan mezar sandukaları

- Sudan zarar görmeyen kuran kitapları

-Varislerden Dündar Çağlayan ile röportaj

-Genel ve detay görüntüler

====================

CUMHURİYET GAZETESİ DAVASINDA BEŞİNCİ GÜN ARA KARAR BEKLENİYOR...

Haber  Özden ATİK  Kamera  Yaşar KAÇMAZ, İstanbulDHA

Gazeteciler Can Dündar, Ahmet Şık, Kadri Gürsel, Musa Kart'ın arasında bulunduğu Cumhuriyet Gazetesi yönetici ve yazarlarına yönelik 19 sanıklı davanın beşinci duruşması görülüyor. Sanık avukatlarının taleplerinin alındığı duruşmada, mahkemenin tahliye ve diğer talepler konusunda bugün ara kararını açıklaması bekleniyor.

İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Cumhuriyet Davası'nın beşinci duruşması görüldüğü sırada, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde çok sayıda gazeteci, milletvekili, sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla basın açıklaması yapıldı. Özgür basın susturulamaz sloganları atan grupta, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri sırayla açıklama yaptı.

TUTUKLULUK 271. GÜNÜNDE

Cumhuriyet Davası Koordinasyonu adına açıklama yapan gazeteci Ceyda Karan, tutuklulukların bugün 271. güne ulaştığını belirterek Bizler aylardır tutuklu olan gazeteci arkadaşlarımızın haklılığından hiçbir zaman, zerrece kuşku duymadık. Arkadaşlarımızın tutuklanmasının sadece Cumhuriyet'i susturmayı, yok etmeyi değil, bütün gazetecileri hizaya sokmaya hedeflediği daha ilk andan itibaren söyledik dedi.

YARGIÇLAR İÇİN KARAR ZAMANI

Daha yolun en başında tarihin çöplüğüne atılan Cumhuriyet davasında yargıçlar için karar zamanı diyen Karan, şunları söyledi ya bugün sadece bir avuç iktidar yalakasının inanırmış taklidi yaptığı, zulüm son bulacak ve tüm Cumhuriyet emekçileri serbest bırakılacak ki, bu durumda adalet adına yeni bir sayfa açılacak. ya da 271 gündür yaşatılan zulmün devamında ısrar edilecek ki, bu durumda da adalet müessesesi kendi cenazesinin namazını kılacak. Yapılacak tercihi bugün hep birlikte göreceğiz. fakat yine de bileceğiz ki, Cumhuriyet davasında karar ne olursa olsun adalet hemen öyle gelmeyecek. O yüzden ülkenin dört bir yanında haksızlıklar, adaletsizlikler devam ettiği sürece gazeteci arkadaşımız Ahmet Şık'ın ithamındaki şu sözler aklmızda olacak Zorbalar şunu bilsin ki, hiçbir zalimlik, tarihin akışını engelleyemez. Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet. Cumhuriyet davası çöktü, hepsini istiyoruz. Gazetecilere özgürlük.

TOPLUCA CUMHURİYET OKUMA EYLEMİ YAPTILAR

Ayrıca adliye önünde CHP Milletvekilleri ve gazetecilerin bulunduğu bir grup, toplu Cumhuriyet Gazetesi okuma eylemi yaptı. Grup, gazetenin bugünkü sayısını sesli olarak okudu.

Görüntü dökümü

----------------------

-Slogan atılması

-Siyasi parti temsilcilerinin açıklaması

-Ceyda Karan'nın açıklaması

-Gazete okuma eyleminden görüntü

-Genel ve detaylar

====================

KADIKÖY'DE PARKTA BULUNAN AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ/ İstanbul DHA

Dün akşam yaşanan yoğun yağış ve fırtınadan Kadıköy'de bulunan çocuk parkını da etkilendi, ağaçları kökünden söktü ortalık savaş alanına döndü.

Fırtına Kadıköy Koşuyolu'nda bulunan çocuk parkının içindeki ağaçları kökünden söktü.  Parkta belediye ekipleri temizlik ve devrilen ağaçları kaldırma çalışmaları yapıyor.

Yaşanan olay sonrası parka gelen bir çocuk şunları söyledi, "Burada hep ağaçlar vardı hiç böyle değildi korkunç bir şey daha önce hiç böyle olayla karşılaşmadım buranın böyle olması çok kötü oldu insanlar buraya geliyordu insanlar burada yürüyordu burada çok oynardık ama şimdi kabus ağaç kalmadı" dedi.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Devrilen ağaçlar

-Mahalle sakinleriyle röp

-Belediye personelinin çalışması

-Genel ve detay

====================

(Ek görüntülerle) DOLU ORTAKÖY'DE EVLERE ZARAR VERDİ

Dolu yağışı Ortaköy'de bulunan evlerin dış cepheleri ve camlarına zarar verdi, kiremitlerini kırıldı.

Haber-Kamera: Özgür EREN- Akın ÇELİKTAŞ/ İstanbul DHA

Dolu yağışı nedeniyle Ortaköy Mahallesi Mandıra Sokak ve çevresindeki evlerde maddi hasar meydana geldi. Mandıra Sokak içerisindeki bazı evlerin dış cepheleri zarar gördü, evlerinde camları kırıldı, bazı evlerin de çatısındaki kiremitlerin kırıldığı görüldü. Camcıların yoğun oldukları için gelmediklerini söyleyen mahalle sakinleri kırılan camlarını poşet ile kapatarak çözüm bulmaya çalıştılar.

Dolu yağışında evi zarar gören Yakup Karaca "Dün akşam saatlerinde malum İstanbul kötü bir gün geçirdi. Ortaköy'de hasar alan bir çok ev var. Dolu kuzeyden geldiği için ceviz büyüklüğünde ve kilometrelerce hızla aşağıya iniş yaptı. Bir çok ev hasar aldı özellikle camlar. Herkes Ortaköy'de evlerini onarmaya çalışıyor. Camcıları arıyoruz camcılar iki günden beri dolu. Ortaköy'de yüksek yerde kaldığımız için baya bir sel almış, araçlar sürüklenmiş. Doğal bir afet, buna da şükür diyoruz. Allah daha beterinden saklasın bizleri. Evlerin bir çoğu mantolamalı ve taş büyüklüğünde olduğu için baya bir hızlı geldiği için hasar vermiş. Parmaklıklar camları korumuş ama parmaklık olmayan evlerin camları kırılmış vaziyette. Yaz döneminde böyle bir yağmurun böyle bir dolunun olması tabi ki doğal bir etken" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

------------------------

EK GÖRÜNTÜLER:

-------------------------

Yağış sırasında çekilen cep telefonu görüntüleri

GEÇİLEN GÖRÜNTÜLER:

---------------------------

-Evlerin dış cephelerinin dolu vurmasından detay görüntü

-Evlerin camlarının kırık olması

-Evlerin camlarının poşetler ile kapatılması

-Evlerin çatısındaki kiremitlerin kırık olması

-Vatandaşların zarar gören evlerini onarmaya çalışması

-Genel ve yakın detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul Bülteni - 4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement