RTÜK'ten Diyarbakır'da Yerel ve Bölgesel Medya Hizmet Sağlayıcılarına Yönelik Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

RTÜK'ten Diyarbakır'da Yerel ve Bölgesel Medya Hizmet Sağlayıcılarına Yönelik Eğitim Semineri

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK) bölgede yayın yapan yerel ve bölgesel medya hizmet sağlayıcılarına yönelik Diyarbakır'da eğitim semineri düzenlenecek.

16.05.2012 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK) bölgede yayın yapan yerel ve bölgesel medya hizmet sağlayıcılarına yönelik Diyarbakır'da eğitim semineri düzenlenecek.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, RTÜK tarafından Diyarbakır'da, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Bingöl, Tunceli, Batman, Siirt, Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis illeri ile ilçelerinde yayın yapan yerel ve bölgesel medya hizmet sağlayıcılarına yönelik eğitim semineri düzenleneceğini bildirildi.

Açıklamada, 2 1 Mayıs'ta düzenlenecek seminere ilişkin şu bilgilere yer verildi:

"RTÜK Üst Kurul Üyesi Dr. Hamit Ersoy'un oturum başkanlığını yapacağı seminerin ilk oturumunda RTÜK Başkan Yardımcısı Arslan Narin 'Yeni Dönemde Temel Düzenlemeler ve Yayıncıların Hukuki Sorumlulukları', RTÜK İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkanı Nurullah Öztürk, "Yerel Yayıncıların Başlıca İhlalleri ve Temel Yayın İlkeleri', Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Ercan Şimşek, 'Televizyon Yayınlarının Sağlık Açısından Değerlendirilmesi' konusunda eğitim verecek. RTÜK Üst Kurul Üyesi Doç. Dr. Ahmet Yıldırım'ın oturum başkanlığını yapacağı seminerin ikinci oturumunda ise RTÜK İzin ve Tahsisler Dairesi Başkanı Muhsin Kılıç, 'Yayın Lisansına İlişkin Düzenlemeler ve Sayısal Yayıncılığa Geçiş Hazırlıkları', TV 24 ve Star Gazetesi Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi Şehmus Çakan 'Ulusal Medyadaki Haberlerin Güneydoğu'daki Yansımaları', Adıyaman ASU TV Program Yapımcısı İskender Korkut,

'Yerel Yayıncıların Başlıca Sorunları' konusunda bilgi verecek. Eğitim semineri RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun'un yapacağı genel değerlendirme ile sona erecek."

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel RTÜK'ten Diyarbakır'da Yerel ve Bölgesel Medya Hizmet Sağlayıcılarına Yönelik Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement