Sakarya; Karate'de Büyük Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika
Güncel

Sakarya; Karate'de Büyük Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak

Sakarya; Karate\'de Büyük Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak

Karate Branşında Aldığı Başarılar İle Ses Getiren Sakarya; Hedef Büyüttü.

29.06.2011 23:12  Güncelleme: 23:14

Sakarya karatesi 22-24 temmuz tarihlerinde ilki gerçekleşecek olan uluslararası "sakarya open turnuvası"na kenetlendi.

Kobaş Karate Spor Kulübü Organizasyonunda gerçekleşecek olan turnuvaya; yurt içi ve yurt dışından birçok kulüp ve sporcunun katılması bekleniyor. Son anda bir değişiklik olmazsa turnuvaya Mısır, Ukrayna, İsviçre, İran, Gürcistan, Romanya, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Fas, Rusya Türkiye'den 1000'nin üzerinde sporcunun katılacak. Konuyla ilgili bilgi veren Karate Federasyonu As Başkanı Meydan Kobaş; Turnuvanın Sakarya'da ilk defa böylesine geniş kapsamlı bir uluslararası karate turnuvası olduğunu ve bu konuda Karate Federasyonu ve İl Spor Müdürlüğü organizasyonumuz için gerekli müsaadelerin alındığını söyledi.

Yurt Dışı

Yurt içi ve yurt dışı katılımlarını çoğaltmak için uğraştıklarını belirten Kobaş; "Hedefimiz en az 10 ülkenin kesin katılımını sağlamak. Büyükler kategorilerinde derece yapan sporcuların katılacağı bayan ve erkek süper açık sıklet maçlarında maddi ödüller de dağıtılacaktır. Diğer kategorilerde madalya, sertifika, kupa haricine olanaklarımız doğrultusunda sürpriz hediyeler vereceğiz. Bu organizasyonumuzu Sakarya'mız adına Sakarya'lılarımız adına yapmak ve hep beraber bunun gururunu yaşamak istiyoruz. Onun için bu turnuvaya herkesi davet ediyor ve bu turnuvanın en iyi şekilde sonuçlanması için her kesi yardıma çağırıyoruz.

Bu organizasyonla, sporcu kazanacak, esnaf kazanacak, ilimizin reklamı ile Sakarya kazanacak. Turnuva minik, yıldız, ümit, genç, büyük, bay, bayan kategorilerinde yapılacak. Müsabakalar için Sakarya'lı hakemlerin yanı sıra Türkiye'den 25 Hakem bunların 14 kişisi Avrupa ve dünya hakemi olarak görevlendirildi" dedi.

Katılım

Düzenlenen Basın Toplantısına; "Karate Federasyonu As Başkanı Meydan Kobaş, Karate Federasyonu MHK üyesi Organizasyon Sorumlusu Uğur Kobaş, Milli takımlar Menajeri Hikmet Şaha, Adapazarı, Geyve, Söğütlü, Hendek, Akyazı, Sapanca, Arifiye İlçe Antrenörleri Tayfun Kobaş, Nurkan Kayacık, İsmail Yılgın, Muammer Sağlam, Halime Irak, Emel Sınırcı, Mustafa Solmaz, Sezai Yolcuoğlu, İl Hakem Kurulundan Doğan Erdoğan katıldı.

Destek

Turnuvaya; " Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Terzioğulları Kırtasiye- Ahmet Terzioğlu, Akbıyık Rentacar- Altay Akbıyık, Altınova Hastanesi, Hendek Airfell Isıtma Soğutma Sistemleri AŞ ile Lisa Gipa Tur- Erol Likos" destek sağlayan kurumlar ve kişiler arasında yer alıyor. (Levent CANDAN/ SAKARYA)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya; Karate'de Büyük Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement