Sweat Fest 2018 Tersane İstanbul'da Şehri Sporla Buluşturdu - Son Dakika
Spor

Sweat Fest 2018 Tersane İstanbul'da Şehri Sporla Buluşturdu

Sweat Fest 2018 Tersane İstanbul\'da Şehri Sporla Buluşturdu

Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener tarafından geçen yıl hayata geçirilen SWEATers, spor ve eğlence dolu spor festivali SWEAT FEST ile spor tutkunlarına benzersiz bir festival yaşattı. “SWEAT FEST 2018” etkinliği, 5-6 Mayıs’ta 8 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

08.05.2018 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etkinlikte, sporseverler gün boyunca ünlü eğitmenler eşliğinde spor ve egzersiz yapma fırsatı buldu. Yelken, SUP, kano, kaykay, basketbol, pilates, beach volley, crossFit, doğa sporları, bisiklet, koşu, fitness, dans, zumba, boks, yoga, mindvebody, duvar tırmanışı, swEAT Well sağlıklı yeme-içme noktaları, spor mağazaları, çocuklara özel atölyeler ve konserlerle SWEAT FEST, dopdolu bir programla spor tutkunlarını bir araya getirdi. Festivale katılan sporseverler, yorgunluklarını kumsalda dinlenerek ve eski İstanbul manzarasına karşı gün batımında yoga ile attılar.
SWEATers'in kurucu ortağı Elif Boyner, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Güçlü, yeterli ve mutlu olmanın yolunun harekete geçmek olduğuna inanıyorum. Spor beni güçlendiriyor ve mutlu ediyor; diğer insanlara da vesile olmalıyım diye düşündüm.  SWEATers APP i spordan aldığım tutkudan aldığım ilhamla hayata geçirdik. SWEATers uygulamasının kısa bir süre içinde 50 bin kullanıcıya ulaşması bize yeni bir girişim yapmak için heyecan verdi. SWEAT FEST dünyadaki ilk multi spor markalı festival. SWEATers ekosisteminin de yıl içindeki en büyük buluşması. Kullanıcılarımızı ve bize destek veren markaları bir araya getirirken, İstanbul'un spor potansiyelini de ortaya çıkaracak bir etkinlik yapmak istedik. Bugün Tersane İstanbul, Haliç'te düzenlediğimiz SWEAT FEST'e binlerce sporseverin katılması bizi çok mutlu etti. Spor sevgisinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Bu nedenle önümüzdeki dönemlerde de SWEAT FEST'e devam etmeyi ve farklı projeler de yapmayı planlıyoruz."
SWEATers App 1 yılda 50.000 kullanıcıya ulaştı
Bu yıl ikincisi gerçekleşen SWEAT FEST'e iki gün boyunca 8 bin kişi katıldı. Toplamda 600 bin dakika spor yapıldı; 90 milyon adım atıldı.
SWEATers 1 yıl içinde 50.000 kez App Store ve Google Play Store'dan indirildi.  Sadece Türkiye'den değil, ABD, İşveç, Almanya, UK, Hollanda, İtalya, Fransa, Polonya, Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Hindistan, Bosna Hersek, Kanada, Japonya, Çin, Rusya gibi daha birçok ülkeden kullanıcısı bulunuyor. 1890 kişi, 6.153 kere HADİ dedi. 1340 kere ise koşu için kullanıcılar birbirine HADİ dedi. SWEATer'lar 2835 litre terledi ve toplamda 2.205.000 dakika, 36.750 saat, 1531 gün spor yaptılar, ortalama 67.000 km koşuldu. SWEATer'lar en çok fitness, koşu, yürüyüş, bisiklet, doğa yürüyüşü, basketbol sporlarıyla ter atıyor. İstanbul, İzmir, Ankara sırasıyla en çok ter atan şehirler oldu.
Bu yıl ikincisi gerçekleşen SWEAT FEST'e toplam 8 bin kişi katıldı. 600 bin dakika spor yapıldı; 90 milyon adım atıldı.
SWEATers APP üzerinden ve SWEATers APP sosyal medya sayfalarından gelişmeleri takip edebilirsiniz. www.sweatfest.com.tr internet sitesi üzerinden de festivalle ilgili tüm detayları görüntüleyebilirsiniz.
Dünyaca ünlü markalar, SWEAT FEST'te etkinlikleriyle spor tutkunlarına eğlenceli anlar yaşattı
SWEAT FEST İstanbul'a spor dolu iki gün yaşattı.  Dünyaca ünlü markalar özel etkinlikleriyle spor ve sağlıklı yaşam tutkunlarını mutlu etti. Ayşe Tolga, Ece Vahapoğlu, Murat Bür gibi ünlü isimlerin söyleşi ve workshop'ları gerçekleşti. Oyuncu Mert Fırat da festivali ziyaret eden isimler arasındaydı.
Nike, New Balance, Boyner, Hopi, Asics, Skechers, Columbia, The North Face, Vestel, Arçelik, Gratis, LCWaikiki, Technogym, Hayat Su, Muscle Up, kurulum sponsoru Polimeks, navigasyon sponsoru Yandex, enerji sponsoru Imunex Farma, medya sponsoru Karnaval, basın sponsoru Fanatik SWEAT FEST'e renk ve eğlence katan markalardan sadece birkaçıydı.
Türkiye'nin en geniş çoklu spor ve çoklu marka festivalini yaratma heyecanıyla yola çıkan SWEATers, festival katılımcılarına spor ve eğlence dolu iki gün yaşattı.
SWEAT FEST 2018'e sıcak bir karşılama
Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener tarafından hayata geçirilen SWEATers'ın  birinci yılında, şehrin ilk ve tek spor festivali SWEAT FEST 2018,  müzik, spor ve eğlence dolu bir gecede ünlü isimlerin katıldığı bir davette coşkuyla karşılandı.
Kumsalda kamp ateşi yakıldı, şarkılar söylendi, spor etkinlikleri düzenlendi. Geceye; Ümit Boyner, Cem Boyner, Ayşe Boyner, Bilgün Dereli, Mehmet Even, Zeynep Üner, Murat Bür, Alper Saldıran, Müge Boz gibi ünlü isimler katıldı. Ünlü müzisyen Selen Beytekin'in muhteşem caz performansı büyük alkış alırken, Selen Beytekin Groovy Beach Vibes grubunun 80'ler sporcu kıyafetleriyle sergiledikleri gösteri büyük ilgiyle izlendi.
Davetlilerin de eşlik ettiği şarkılar, kamp ateşi eşliğinde tam bir müzik ziyafetine dönüştü. Lucca'nın hazırladığı özel kokteyller ve Plus Kitchen'ın sağlıklı ikramları eşliğinde Haliç'in eşsiz manzarasında Yoga, BMX, tırmanış gibi SWEAT FEST'te yer alacak spor etkinliklerinden mini ön gösterimler yapıldı.  Graffiti sanatçısı Berkay Polat,  geceye graffiti performansı ile enerji kattı.
Kumsalda yakılan ateş etrafında müzik ve keyifli spor sohbetlerine sahne olan gecede, 5-6 Mayıs'ta Tersane İstanbul, Haliç'te gerçekleşecek SWEAT FEST'e sıcak bir karşılama yapıldı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Sweat Fest 2018 Tersane İstanbul'da Şehri Sporla Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement