AK Parti Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç yaşamını yitirdi - Son Dakika
Politika

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç yaşamını yitirdi

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, bir süredir tedavi gördüğü Ankara Şehir hastanesinde 64 yaşında hayatını kaybetti

18.11.2021 21:44  Güncelleme: 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde vefat ettiğini bildirdi. 64 yaşında vefat eden Kılıç, koronavirüse yakalanmasının ardından ortaya çıkan çeşitli hastalıklarla mücadele ediyordu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "26'ncı ve 27'nci Dönem Kahramanmaraş Milletvekilimiz, ömrünü ilme, irfana ve millete hizmete adamış yol arkadaşımız Sayın İmran Kılıç Beyefendi'nin vefatından derin üzüntü duydum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum." dedi.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç yaşamını yitirdi

BAKAN KOCA ACI HABERİ VERDİ

Koca paylaşımında, "Kahramanmaraş milletvekili, ilim ve irfan adamı değerli ağabeyimiz İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde hayata veda etti. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, dostlarına ve Kahramanmaraş halkına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç hayatını kaybetti

BAKAN GÜL: BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Kılıç'ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Kahramanmaraş Milletvekilimiz, değerli ağabeyimiz İmran Kılıç Hocamızın vefat haberini büyük bir teessürle öğrendim. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

ÖMER ÇELİK: ÇOK ÜZGÜNÜZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Çok üzgünüz. Kahramanmaraş Milletvekilimiz İmran Kılıç tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun" açıklamasında bulundu.

TBMM BAŞKANI'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, vefat eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç için başsağlığı diledi. Şentop, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, "Bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden çok değerli yol arkadaşımız, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç yaşamını yitirdi

İMRAN KILIÇ KİMDİR?

1957 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlkokul,ortaokul ve İmam-Hatip Lisesini aynı ilde bitirdi. Atatürk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinden mezun oldu. Yüksek lisansını da aynı üniversitede tamamladı. Askerliğini yedek subay olarak İstanbul'da yaptı.

Birçok ilçe ve illerde, ilçe ve il müftüsü olarak görev yaptı. İrşad ve idarecilik görevlerinin yanında, eğitim öğretim faaliyetlerini de sürdürdü, yurtdışı görevlerinde bulundu. Birçok gazete, dergi ve sitelerde yazı ve şiirleri yayınlandı. Radyo ve televizyonlarda programlar yaptı. Konferans ve panellere konuşmacı olarak katıldı.

Evli ve üç çocuk babası olan Kılıç, AK Parti 27. dönem Kahramanmaraş milletvekili olarak parlamentoda görev yapıyordu.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç yaşamını yitirdi

Son Dakika Politika AK Parti Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement