Aydın, Badmintonun Heyecan Verici Finallerine Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Spor

Aydın, Badmintonun Heyecan Verici Finallerine Ev Sahipliği Yapıyor

Aydın, Badmintonun Heyecan Verici Finallerine Ev Sahipliği Yapıyor

Türkiye Badminton Federasyonu ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Analig Osman Bayrakdar Sezonu Badminton Türkiye Finalleri, 175 sporcunun katılımıyla başladı. Açılış seremonisine Aydın ilinin önde gelen isimleri katıldı. Heyecan dolu grup müsabakaları, 20 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek. Katılan iller arasında Ankara, Karaman, Çorum, Kayseri, Sakarya, Iğdır, Bitlis, Zonguldak, Giresun, Bursa, Aydın, İzmir, Erzincan, Hatay, Samsun, Mersin, Hakkari ve Malatya bulunuyor.

16.08.2023 13:03

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayrakdar sezonu Badminton Türkiye Finalleri, Aydın'da başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre final müsabakaları 18 kentten gelen 175 sporcunun katılımıyla Kuşadası Spor Salonu'nda oynanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, müsabakaların sağlıklı ve sakatlıksız geçmesini temenni etti. Fillikçioğlu etkinliğin, badmintonun Türkiye genelindeki popülaritesini ve sporcuların yeteneklerini sergileme fırsatı sunduğunu kaydetti.

Müsabakaların, 20 Ağustos Pazar gününe kadar süreceği belirtildi.

Etkinliğe Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel de katıldı.

Öte yandan etkinlik öncesinde müsabakaya katılan sporcular, Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı, Güvercin Ada ile tekne turu gibi etkinliklere de katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydın, Badmintonun Heyecan Verici Finallerine Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement