Fenerbahçe'nin yeni transferi Serdar Dursun: Tarihin en iyi on numarası Mesut'la çok iyi anlaşacağız - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Serdar Dursun: Tarihin en iyi on numarası Mesut'la çok iyi anlaşacağız

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin renklerine dahil ettiği Serdar Dursun, Alman Bild Gazetesi ile geniş bir röportaj yaptı. Mesut Özil ile çok iyi ikili olacaklarını söyleyen Serdar, "Mesut Özil gibi harika bir oyuncuyla oynamak çok özel. Tarihin en iyi on numaralarından birisi arkamda oynayacak ve bana pas atacak. Bu harika olacak" ifadelerini kullandı.

27.06.2021 11:43  Güncelleme: 13:42

Sarı-Lacivertliler'in yeni forveti Serdar Dursun, Alman Bild gazetesine transfer süreci ve hedefleri hakkında röportaj verdi.

İşte Dursun'un ifadeleri:

"ÇOK FAZLA TEKLİF VARDI"

"Transferde birçok seçeneğim vardı. La Liga, Serie A, Bundesliga, Çin, Dubai, Belçika, Polonya gibi ülkelerden teklif geldi. Fakat Fenerbahçe çok özel. Stada birçok kez gittim. Eşim ve ailem her zaman Fenerbahçe taraftarıydı. Teklif gelmesi çılgıncaydı. Bu yüzden hala tüylerim diken diken oluyor.

"MESUT'LA OYNAMAK HARİKA OLACAK"

Mesut Özil gibi harika oyuncularla oynamak çok özel. Tam arkamda oynayacak ve bana pas atacak. Mesut Özil, tarihin en iyi 10 numaralarından biri. Bu harika olacak.

"GALATASARAY MAÇINI İPLE ÇEKİYORUM"

Başkanlık seçimleri sonrasında teknik direktör açıklanacak. Galatasaray ile oynayacağımız derbi yılın en büyük maçı olacak. İstanbul'da iki yıl yaşamıştım, bu yüzden yolumu çok iyi biliyorum. Taraftarlar için inanılmaz bir maç. Almanya'da taraftarlar bir restoranda birbirlerini gördüklerini saygı duyarlar. Fakat Türkiye'de o an ortam hemen ısınabilir.

"50 BİNDEN FAZLA MESAJ ALDIM"

Fenerbahçe'ye gelmeden önce 18 bin takipçim vardı şimdi 100 binin üzerine çıktı. Bu çok daha fazla olacak. İmzadan sonra 50 binden fazla mesaj aldım.

"YEDEK OTURMAYA GİTMİYORUM"

Fenerbahçe'ye oynamak için gidiyorum. Yedek oturmak için değil. Ligde, Avrupa'da oynamak ve daha sonra Milli Takım'a gitmek istiyorum. Bu çok heyecanlı olacak.

"BURAYA GELMEK MUCİZE"

En iyi teklif Fenerbahçe'den mi geldi?" sorusuna yanıt veren Serdar Dursun, "Maddi olarak değil. Fakat herkes Fenerbahçe'de oynayamaz. Darmstadt'tan Fenerbahçe'ye gitme ihtimali zayıf, hatta bir mucize."

Fenerbahçe\'nin yeni transferi Serdar Dursun: Tarihin en iyi on numarası Mesut\'la çok iyi anlaşacağız

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin yeni transferi Serdar Dursun: Tarihin en iyi on numarası Mesut'la çok iyi anlaşacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hakan as : Mesut iyi futbolcu olsa turkiyede ne işi var :) 9 1 Yanıtla
  • Tekin Kocak: Son vuruşları iyi milli takım zor 3 2 Yanıtla

Advertisement