Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.
Bordo Mavili ekibe galibiyeti getiren goller 23. dakikada Dame N'Doye ile 49'da Yusuf Yazıcı'dan geldi.
Karadeniz temsilcisi bu galibiyetle puanını 41'e yükseltirken, Galatasaray 46 puanda kaldı.
Trabzonspor'da Uğur Demirok, 65. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Bordo Mavili ekipte kırmızı kart gören Uğur Demirok ile 4. sarı karı kartını gören Pereira cezalı duruma düştü.
İki futbolcu da Süper Lig'in 26. haftasındaki Çaykur Rizespor mücadelesinde forma giyemeyecek.
UĞUR DEMİROK KIZARDI
Trabzonspor'da Uğur Demirok, 4 dakikada gördüğü iki sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 61'de Bruma'ya ve 65'te Podolski'ye faul yapan Uğur Demirok kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
OLCAY'DAN 5. ASİST
Trabzonspor'un ikinci golünde Yusuf Yazıcı'ya gol pası veren Olcay Şahan, bu sezonki 5. asistini yaptı. Yusuf Yazıcı ise Süper Lig'deki 3. golünü kaydetti.
'DİK OYNA' KOREOGRAFİSİ
Trabzonsporlu taraftarlar, Galatasaray maçı öncesi trbiünelerde güzel görüntüler oluşturdu. Bordo Mavili taraftarlar tribünlerde müthiş bir koreografi hazırladı. Taraftarlar koreografideki 'Dik Oyna' yazısıyla futbolculara destek verdi.
N'DOYE'NİN GALATASARAY'A İKİNCİ GOLÜ
Trabzonspor'da Dame N'Doye, bu sezon Galatasaray'a karşı ikinci golünü kaydetti. 23. dakikada Trabzonspor'u 1-0 öne geçiren Senegalli futbolcu, sezonun ilk yarısında takımına galibiyeti getiren golü kaydetmişti.
GALATASARAY TARAFTARI 6 YIL SONRA...
Galatasaraylı taraftarlar, 6 yıl sonra Trabzon deplasmanında takımlarına destek verdi.
Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu tarafında alınan kararla sarı-kırmızılı taraftarların Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bulunan yeni stadyumda müsabakayı tribünden izlemelerini onay verilmişti. Bu karar sonrası sarı-kırmızılı takımın taraftarları 6 yıllık bir yasaktan sonra kendilerine ayrılan bölümde takımlarını destekledi.
MAÇ ÖNCESİ NİKAH TÖRENİ
Maç öncesi horon ekibi, saha kenarında gösteri yaparak taraftarları eğlendirdi. Ayrıca, karşılaşma öncesi tribündeki bir çift için nikah töreni yapıldı.
Trabzonsporlu futbolcular, Trabzon Down Sendromu Derneği tarafından hazırlanan 'Biz de bu dünyada yaşıyoruz farkında mısınız?' yazılı pankartla sahaya çıktı. Down sendromlu çocuklar, seremonide Trabzonsporlu futbolcularla birlikte yer aldı.
TUDOR'UN CEZASI SONA ERDİ
Galatasaray'ın, ligin 23. haftasında Antalyaspor ile yaptığı maçta hakem tarafından tribüne gönderilen teknik direktör Igor Tudor, cezasının ardından yedek kulübesindeki yerini aldı.
Gençlerbirliği maçında saha kenarında yer alamayan Hırvat çalıştırıcı, bir maç aradan sonra takımının başında sahaya çıktı.
Sarı-kırmızılı ekipte Aurelien Chedjou, Eren Derdiyok ve Hakan Balta, maç kadrosunda yer almadı.
MEDİCAL PARK ARENA'DA İLK BÜYÜK MAÇ
Medical Park Arena'da ilk "büyük" maç
Ligin 19. haftasındaki Gaziantepspor müsabakasıyla yeni stadı Medical Park Arena'ya geçiş yapan Trabzonspor, Galatasaray maçıyla bir ilki yaşadı.
Yeni stadında bugüne dek 3 maça çıkan ve 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, Medical Park Arena'da "Üç büyükler" olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı ilk karşılaşmasına çıktı.
CAVANDA 13 MAÇ SONRA
Cavanda, 13 maç aradan sonra forma giydi
Galatasaray'da Luis Cavanda, 13 maç aradan sonra forma giydi.
Son olarak ligin 11. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde görev yapan Belçikalı futbolcu, sezon öncesi Trabzonspor'dan transfer edilmişti.
Son Dakika › Spor › Fırtınanın Önünde Galatasaray'da Duramadı! 2-0 - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?